Şimdi Ara

Yeniden Denemeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnsan sevdiğiyle vakit geçirirken üzülür mü? Evet ben üzülüyordum ve bu durum artık benim normal yaşantıma etki etmeye başlamıştı. Yaptığım işlerden zevk almıyor, hatta bazı zamanlarda boş boş hiçbir şey yapmadan tavana bakıyordum: "Hata bende mi acaba?" diye. Ama sabrettim sonuna kadar. Elbet düzelir geçer dedim. Bu günleri de atlatırız dedim.

Taa ki bir tartışmamızdan sonra "Seninle konuşmak zorunda değilim. Sürekli konuşmak zorundaymışız gibi mesaj atıp durma." diyene kadar. Bunu söyledikten sonra dünyam başıma yıkıldı. Evet konuşmak zorunda değilsin zaten ama ben de değilim. Konuşmak zorunda olduğum için değil, konuşmak istediğim için konuşuyorum zaten seninle dedim içimden. "Peki, haklısın." deyip geçiştirdim. O günden sonra her tartışmamızda aynısını söyledi. Her defasında aynı hissiyatı yaşadım. Söyledim bunu söylemesini istemediğimi. Çok üzücü bir söz olduğunu defalarca dile getirdim ama nafile, söylemeye devam etti. Elbet beni bir gün anlar dedim. Anladığında da söylemeyi keser dedim.

Ben ondan biraz erken uyanıyorum birkaç saat kadar. Elimde telefon, saatlerce uyanmasını bekliyorum. Neler yaptığımı yazıyorum o uyurken ki uyandığında okusun, merakta kalmasın diye. Bir gün uyandı: "Günaydın" dedi. Ben de aynı şekilde karşılık verdim. Ardından konuşmak istediğimi, bir iki muhabbet etmek istediğimi söyledim. Cevap vermedi. Birkaç mesaj daha yazdım yine cevap vermedi. Herhalde bir işi vardır dedim. Aradan 1 saat geçti. Tekrar yazdım "Bir işin mi var?" diye. Verdiği cevap: "Hayır, instagramda geziyordum." oldu. Peki dedim, geçiştirdim. 

Bir sonraki gün yine aynısı. Sabah oldu günaydınlar yazıldı ve ben yine konuşmak istediğimi dile getirdim. Yine cevap yok... Aradan 2 saat geçti: "Bir sorun mu var canımın içi?" yazdım. Verdiği cevap : "Oyunda kendime nasıl bir nick koysam diye düşünüyordum o yüzden yazmadım."... Her şeyin ipinin koptuğu an burasıydı. Nasıl olur dedim kendi kendime. 2 gündür konuşmak istediğimi dile getiriyorum ancak o bir gün instagramda gezmek için, diğer gün de oyundaki ismi için yazdığım mesajları yukarıdan çatır çatır kaydırıp görmezlikten geliyor. Tartıştık. Yine aynı şeyi söyledi: "Konuşmak zorunda değilim.". Ben de aynı şeyi söyledim. "Konuşmak zorunda değiliz evet. Hoşçakal.".

Aradan 10 gün geçti ve bana yazdı: "Gerçekten bitirmek bu kadar kolay mı ya?" diye. 

Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyelerinize muhtacım. Şimdiden teşekkürler.

• Sen ciddi misin? Dostum, bu kızla devam ederken erkekliğini bir kenara koymuşsun resmen. Farkında mısın, kız seni kadın cinsel organı olan biri gibi görüyor şu an. Onun için erkek değilsin. Üçüncü paragrafta yazdıkların var ya.. Yanımda olsaydın bir güzel dayak atardım sana! Bu yaptıkların cinayet sebebi. Kız iyi ki böyle bir şey yapmış.

"Evet, bu kadar kolay. Benim için zor diye bir şey yok" de ve bu ilişkiyi bitir. Bu yaşadığın olayı fişten çekilme olarak gör ve bundan sonra erkek gibi yaşa. Ezik, muhtaç bir erkek olma artık.

6 aylık rahip moduna gir, hiçbir kızla birlikte olmaya çalışma. Sende şu an erkekliğin hormonu olan testosteron sıfır, (0). İlk önce kendi karakterini düzelt, sonra bu işlerle uğraş. Kendisine saygısı olmayan insana kimse saygı duymaz. Bu ilişkiyi de hemen bitir! (zaten bitmiş)
  • Devam ettin diyelim , sen yaptığın hataların aynısını tekrardan yapacaksın . Yanlış anlamayın hocam ama yazınızın her satırı hata . Merakta kalmasın diye bir şey yok , bırak merak etsin sizi . Siz yazmayın yazacaksa bırakın o yazsın . Kız sadece sizin ilginizle besleniyor haberiniz olsun . İlgi kesildi diye yazdı olay bu. Sürekli yazıyorsunuz çünkü ona muhtaç gibi davranıyorsunuz . Hocam bence biraz kendinizi toparlayın neyin ne olduğunu öğrenin sonra devam edin .
  • Özet geçelim lütfen.
    Durumum yok okuyamıyorum.
  • Evet kolay yaz geç. İlişkiyi bitirmekte geç bile kalmışsınız.
  • marsel221 kullanıcısına yanıt
    Hatalı neresi var ki? Sevdiğim için alttan alıyorum, affediyorum. Bu yanlış bir şey mi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz1907

Özet geçelim lütfen.
    Durumum yok okuyamıyorum.
    Saçma işleri yüzünden benimle konuşmaması ( İnstada gezmesi , Oyun içi nickini düşünmesi ) ve tartıştıktan sonra "Konuşmak zorunda değilim yazma" demesi yüzünden ayrıldım. Aradan 10 gün geçti ve "Bitirmek bu kadar kolay mı ya?" diye mesaj attı. Ne yapmalıyım?
  • mrtkn0627 M kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu kavramak biraz zor hatta bu eleman ne diyor da diyebilirsiniz . Ama sıkarsanız kaçar gider , bırakın o sizi kovalasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen ciddi misin? Dostum, bu kızla devam ederken erkekliğini bir kenara koymuşsun resmen. Farkında mısın, kız seni kadın cinsel organı olan biri gibi görüyor şu an. Onun için erkek değilsin. Üçüncü paragrafta yazdıkların var ya.. Yanımda olsaydın bir güzel dayak atardım sana! Bu yaptıkların cinayet sebebi. Kız iyi ki böyle bir şey yapmış.

"Evet, bu kadar kolay. Benim için zor diye bir şey yok" de ve bu ilişkiyi bitir. Bu yaşadığın olayı fişten çekilme olarak gör ve bundan sonra erkek gibi yaşa. Ezik, muhtaç bir erkek olma artık.

6 aylık rahip moduna gir, hiçbir kızla birlikte olmaya çalışma. Sende şu an erkekliğin hormonu olan testosteron sıfır, (0). İlk önce kendi karakterini düzelt, sonra bu işlerle uğraş. Kendisine saygısı olmayan insana kimse saygı duymaz. Bu ilişkiyi de hemen bitir! (zaten bitmiş)

• Kendinizi bu kadar ezdirmeyin bee. Niye şu kızları bu kadar yüceltiyorsunuz anlamıyorum bas tekmeyi göreceksin nasıl peşinden koşacak.
  • Böyle size değer vermeyen insanlarla 1 dakikanızı harcamayın. 10 gün sonra boşluktan mıdır, egosunu şişiren olmadığından mıdır nedir yazacağı tutmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meturan.

Kendinizi bu kadar ezdirmeyin bee. Niye şu kızları bu kadar yüceltiyorsunuz anlamıyorum bas tekmeyi göreceksin nasıl peşinden koşacak.
    Yüceltmiyorum ki dostum. Onun da duyguları var, o da kırılır ben bir şey yaparsam diye sinirli-öfkeli tepkiler vermiyorum sadece.
    Bas tekmeyi geç verdiğin zamana yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Sen ciddi misin? Dostum, bu kızla devam ederken erkekliğini bir kenara koymuşsun resmen. Farkında mısın, kız seni kadın cinsel organı olan biri gibi görüyor şu an. Onun için erkek değilsin. Üçüncü paragrafta yazdıkların var ya.. Yanımda olsaydın bir güzel dayak atardım sana! Bu yaptıkların cinayet sebebi. Kız iyi ki böyle bir şey yapmış.

Usta sen bana iyilik mi ettin kötülük mü ettin yemediğim küfür kalmadı dediğini yazdım diye :D bir insan 100 satırlık küfür yazıp neden engeller birisini yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkn0627

Usta sen bana iyilik mi ettin kötülük mü ettin yemediğim küfür kalmadı dediğini yazdım diye :D bir insan 100 satırlık küfür yazıp neden engeller birisini yahu

Alıntıları Göster
    Küfür etmek, birini bloklamak/engelleme acizlere mahsustur. Gücü ona yetiyor işte. Tasman kızın elinden kopduğu için şu an çıldırıyordur. Bu sana ders olsun. Bir daha bu duruma düşmemen için elinde geleni yap. O sana küfür ettiğin kız bir sene sonra ayaklarına kapanacak. Öyle atarlı giderli dişileri çok gördük, güçlü olduğun zaman hepsi köpek gibi geliyorlar ayağına. Tabi sen bu dönemde sırf onu elde etmek için güçlenme de orası ayrı mesele. Bu kızla erkekliğini bir kenara koyarak birlikte olursun ancak. Bu kızın seni aldattığına, şu anda duvardan duvara zıpladığına 1000 kağıt basarım ve muhtemelen kaybetmem.

Yapman gerekeni yaptın, daha önce yapmalıydın. Bundan sonra başarılar diliyorum, forumda bu mevzu ile ilgili konu açacağım, takipte kal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murad Abi -- 21 Şubat 2020; 18:6:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtkn0627

Saçma işleri yüzünden benimle konuşmaması ( İnstada gezmesi , Oyun içi nickini düşünmesi ) ve tartıştıktan sonra "Konuşmak zorunda değilim yazma" demesi yüzünden ayrıldım. Aradan 10 gün geçti ve "Bitirmek bu kadar kolay mı ya?" diye mesaj attı. Ne yapmalıyım?

Alıntıları Göster
    Evet
    Bu kadar kolay deyip ayrılmalıdır.
    Ben senin trip atma elemanın değilim dersin.
  • fast block
  • Murad Abi forumun aşk doktoru olmuş
    Senin onu bu kadar ince düşündüğün kadar o da düşünseydi zaten bir problem kalmazdı. Hocam silkelen de kendine gel.
    evet öyleymiş gibi bir mesaj atardım ben

tabi biz sadece dışarıdan bakan kişiler olduğumuz için asla sizin duygu ve düşüncelerinize tam olarak hakim olamayız ama yine de doğrusu ayrılmanız gibiymiş gözüküyor. ben mi büyütüyorum yoksa siz mi çok küçük düşünüyorsunuz anlamadım ama sizin saçma işler olarak nitelendirdiğiniz şeyler bana bahaneymiş gibi geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.