Şimdi Ara

### YENİDEN ### gnctrkcll sinema şifresi lazım? Şifre alım ücreti 40 kuruşu eft yaparım :) ###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gnctrkcll sinema şifresi karşılığında freezone sinema şifresi verebilirim.. 40 kuruşluk sms ücretini de öderim, eft yaparım sorun değil hani.. Var mı gnctrkcll şifresi olan bir arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 28 Şubat 2013; 19:39:49 >

• Yok mu yardımcı olacak bir arkadaş?
  • SFR yazip 2222ye gonderiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

SFR yazip 2222ye gonderiyorsun

SFR1 yazıyorsun

ama bende Turkcell hat yok Yok mu kimsede gnctrkcll şifresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

SFR yazip 2222ye gonderiyorsun

SFR1 yazıyorsun

ama bende Turkcell hat yok Yok mu kimsede gnctrkcll şifresi

40 kr bile yok olsa verirdim emin ol

• Fatkork
    kullanıcı adlı arkadaşa teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tekrardan şifre lazım? Var mı şifre verebilecek olan, şifre ücretini eft yaparım ya da isterseniz freezone sinema şifresi veririm..

Şifreyi almadan önce verebilecekseniz haber verin, sinema salonunda az yer kalmış, yerler dolmazsa şifreyi alırsınız.

Ek: Sinemaya iki DH'li birlikte gideceğiz, iki erkek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 28 Şubat 2013; 19:36:27 >
  • diğer arkadaşda benim :) mesut ile sinema keyfi yapmayı planlıyoruz bu akşam.. şifre gönderecek arkadaşlara şimdiden teşkekkürler
  • Arkada son iki koltuk kaldı, bu iki koltuğa Orhan'la ben oturamayacak mıyız şimdi :( Öğrenciyiz biz :(

Ek: Buldu, buldu, Orhan şifre buldu. Kelebeğin Rüyası'na gideceğiz, yanımda rüya tabirleri kitabı da götüreceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 28 Şubat 2013; 20:23:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.