Şimdi Ara

Yeniden Kurmada LP Gitti(SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • az önce oldu olay. ticket attım. adam odada boş boş trollicem falan diyordu. son saniye çıktı odadan ama geç kaldı maç başladı. bizimkiler baseden çıkmayın dedi neyse dakika 3te sohbete /yenile yazdım. 4 kabulle verdik bitti. 18 lp gitti. lan zaten seriden düştüm iyicene loser yaptılar. adam prem falan da değil. böyle saçma mi olur.

• Birinin oyundan düşmesi gerek sanırım lp gitmemesi için herkes oyundayken sur vermek gibi oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaçak olarak seni algılamış sistem afk olanın sen olduğunu sandı sanırım
  • MacUallis kullanıcısına yanıt
    iyi de biz oyundaydık zaten lucian afktı. dakika 3te komutu verdik sur verdik. oyun sonu da lp gitti. ben sohbete /yenile yazdım ondan mı acaba.
  • Notlarda hatırladığım kadarıyla kaybeden takımın her üyesinden LP gideceği yazıyordu. Bir AFK bulunması yeterli oylama için. AFK senin takımında bulunduğu için de o takımdaki tüm oyunculardan LP gidiyor diye okumuştum bana da mantıklı gelmemişti ilk okuduğum zaman.
  • Herkesten lp gidecekse sistemin ne mantığı var o zaman ?

• @MrCleanse inanmak istemiyorum yani böyle saçma iş olmaz.

@zallas yok birisi serideyim seri maçım yanmamış dedi. resmen afk ben gözüküyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özlemiş mi ss’li
    2 yıl önce açıldı
    Eski güzel oyunlar SS'li
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zallas

Notlarda hatırladığım kadarıyla kaybeden takımın her üyesinden LP gideceği yazıyordu. Bir AFK bulunması yeterli oylama için. AFK senin takımında bulunduğu için de o takımdaki tüm oyunculardan LP gidiyor diye okumuştum bana da mantıklı gelmemişti ilk okuduğum zaman.

O sadece preler için geçerli
    Konuya gelirsek lp gitmesinin sebebi afk sayılman,son 3 dakika içinde xp almamıssın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Notlarda hatırladığım kadarıyla kaybeden takımın her üyesinden LP gideceği yazıyordu. Bir AFK bulunması yeterli oylama için. AFK senin takımında bulunduğu için de o takımdaki tüm oyunculardan LP gidiyor diye okumuştum bana da mantıklı gelmemişti ilk okuduğum zaman.

Konuya gelirsek lp gitmesinin sebebi afk sayılman,son 3 dakika içinde xp almamıssın.

hayır. kimse baseden çıkmadı bile kimse xp almadı o mantıkla.

• Herkes lane aşamasına girmeniz gerekirdi. Son 3 dk içinde takımından birinin ölmemesi lazım.
    3 Dk olayı ise erken oyunda Refresh çektiğinde XP kazanmamış olan kişiyi afk belirlemesi.

Basede bekleyerek hata yapmışsınız. XP kazanıp level atlayarak yenile çekmeniz lazımdı. O zaman LP kaybetmezdin.
    Oyunda AFK olup Refresh çektiğinizde AFK adamdan LP gidecektir.

Sistem sizi AFK olarak tanılamış. Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

hayır. kimse baseden çıkmadı bile kimse xp almadı o mantıkla.

O zaman tüm takımdan mı lp gitti

• BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    bir saçmalığı daha öğrenmiş olduk. oyun başladı koridora kadar gittim. bizimkiler geri gel deyince geri döndüm. afk değildim. hareket ediyordum. böyle saçma iş olamaz. adamlar base yuvarlağından çıkmadılar bile. olan bana oldu. ne afk uyarısı geldi ne birşey. afk+lp kaybetiik yani. kimse ölmedi zaten. kimse afk olmadı. kimseden lp gitmedi. sadece benden gitti.
  • Eğer takımında sadece senden LP gittiyse, açıkçası Ticketa ne cevap vereceklerini merak ediyorum. Benim bildiklerim içerisinde takımdaki sen dahil herkesten LP gitmesiydi. Ama onlarda hiçbir şey olmadı sadece senden LP gittiyse büyük bir adaletsizlik var. Destek ekibinden cevap geldiğinde bizimle de paylaşır mısın ?
  • BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    hocam atılan cevap bu.

Merhaba,

Yeniden Kurma Sistemi ile ilgili kaygılarını benimle paylaştığın için sana teşekkür ederim. Yeniden Kurma Sistemi'nde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sistem 3. dakikada devreye girse de, 3. dakikaya kadar en az 90 saniye boyunca hareketsiz (AFK) kalmış veya oyundan ayrılmış bir oyuncu olduğu sürece Yeniden Kurma oylaması kullanılabilir. Yani, bu oyuncu oyundan uzak kalalı 90 saniye geçmişse, ilk kan dökülse dahi oylama başlatılabilir.

Oyun esnasında, ayrılan oyuncu için sesli ve yazılı uyarı çıksa bile, hareketsiz kalan oyuncu için herhangi bir uyarı çıkmaması, sistemi sorgulamana neden olsa da, emin ol ki hareketsiz kalan bu oyuncunun hesabına sistem tarafından gerekli disiplin işlemleri uygulanıyor.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsan, aşağıdaki makalelerden faydalanabilirsin:

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/player-behavior/guncelleme-yeniden-kurma-ile-oyunlar-bosa-gitmesin

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/oyuncu-davranislari/PW769iRi-yenaden-kurma-sastema-devrede

Bir de, sen sen ol, oyun yükleme ekranından oyun sonu ekranına kadar bilgisayar başında ol :)

Betrâyed
    Riot Games Oyuncu Destek

ben hala bunu anlamadım. orta koridorda oynuyordum. oraya kadar gittim hatta. sonra geri dön dediler diye döndük. zaten gidip gelmem 1 dakika sürdü. sur geldiğinde de verdik çıktık. adamlar baseden bile çıkmadı. sistemde ben nasıl afk gözükebilirim. lan zaten afk oylamasını başlatan, sistemi yeniden kurmayı başlatan benim. benden nasıl lp gidebilir.

• Sistem şuan tam işlemiyor zaten deneme evresinde diyebiliriz. Ticket atmışsın buna da bi çözüm bulunur.
  • quote:

hocam atılan cevap bu.

Merhaba,

Yeniden Kurma Sistemi ile ilgili kaygılarını benimle paylaştığın için sana teşekkür ederim. Yeniden Kurma Sistemi'nde herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sistem 3. dakikada devreye girse de, 3. dakikaya kadar en az 90 saniye boyunca hareketsiz (AFK) kalmış veya oyundan ayrılmış bir oyuncu olduğu sürece Yeniden Kurma oylaması kullanılabilir. Yani, bu oyuncu oyundan uzak kalalı 90 saniye geçmişse, ilk kan dökülse dahi oylama başlatılabilir.

Oyun esnasında, ayrılan oyuncu için sesli ve yazılı uyarı çıksa bile, hareketsiz kalan oyuncu için herhangi bir uyarı çıkmaması, sistemi sorgulamana neden olsa da, emin ol ki hareketsiz kalan bu oyuncunun hesabına sistem tarafından gerekli disiplin işlemleri uygulanıyor.

Konu ile ilgili daha detaylı bilgiye ihtiyaç duyarsan, aşağıdaki makalelerden faydalanabilirsin:

http://tr.leagueoflegends.com/tr/news/game-updates/player-behavior/guncelleme-yeniden-kurma-ile-oyunlar-bosa-gitmesin

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/oyuncu-davranislari/PW769iRi-yenaden-kurma-sastema-devrede

Bir de, sen sen ol, oyun yükleme ekranından oyun sonu ekranına kadar bilgisayar başında ol :)

Betrâyed
    Riot Games Oyuncu Destek

ben hala bunu anlamadım. orta koridorda oynuyordum. oraya kadar gittim hatta. sonra geri dön dediler diye döndük. zaten gidip gelmem 1 dakika sürdü. sur geldiğinde de verdik çıktık. adamlar baseden bile çıkmadı. sistemde ben nasıl afk gözükebilirim. lan zaten afk oylamasını başlatan, sistemi yeniden kurmayı başlatan benim. benden nasıl lp gidebilir.

Acaba 2 dakika boyunca hiç hareket etmedin ama onlar kendi etraflarında falan etti mi?

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    aklıma gelen tek ihtimal o. ama eminim yani öyle olmadığına. kısa süreler afk kalımış olabilir ama yani bu süreler çok azdır. yani chatte karşı takımla yazışırken falan. zaten 10 saniyede bi /yenile komutunu deniyordum. daha oyuna başlar başlamaz konuştuk sonra gittim mide. hatta geri döndüğümde minyonlar yola çıkmıştı. 1.10da minyonlar çıkıyor. saçma yani bu. böyle bir sebepten ötürü olamaz.
  • quote:

aklıma gelen tek ihtimal o. ama eminim yani öyle olmadığına. kısa süreler afk kalımış olabilir ama yani bu süreler çok azdır. yani chatte karşı takımla yazışırken falan. zaten 10 saniyede bi /yenile komutunu deniyordum. daha oyuna başlar başlamaz konuştuk sonra gittim mide. hatta geri döndüğümde minyonlar yola çıkmıştı. 1.10da minyonlar çıkıyor. saçma yani bu. böyle bir sebepten ötürü olamaz.

yazışman bir şey ifade etmiyor char hareket edicek.
  • Ibretlik konu

• Oda Kokusu kullanıcısına yanıt
    irelia pls carry me pls pls pls. eski nik bombaydı kanki keşke deiştrmeyeydin.. :/
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.