Şimdi Ara

Yeniden Merhaba arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: pgasusking

pvp olayı 20 lwl dan sonra yapılıyor birisiyle savaşmak istersen(ister sokakta ister kahvede)açıyorsun pvp yi allah ne verdiyse dalıyorsun birde birisinin kafasına bountyi managerden para yatırıp dalabiliryorsun ama ben daha tam anlamış değilim yanlışlıklarım veya eksiklerim varsa şimdiden pardon

kafasina para koymadanda dalabiliyoruz yani oylemi ? pvp modunu acmak yeterli yani..
  • onu bende tam bilmiyorum adamlar savasıodu denedim ama olmadı bazen oluyor bazen olmuyor
  • TV, GB, Mudo'da olduğu gibi bu haritaların haricinde de adamın başına para koymadan rakibe dalmak mümkündür.Ama tv,gb,mudo'da PVP'en açıksa ve yenilirsen xp kaybedersin ve farklı ırka dalıp honor/karma puanlarını kasmak işi de var ama çok teferruatlı.
    Diğer haritalardan örnek vermek gerekirse, southern plains kapısında sürekli pvp olur. Orada birbirilerine dalan insanlar görürseniz, o kişilerden bir tanesinin başına para konmuştur, ekstradan sizin para koymanıza gerek olmadan dalabilirsiniz.
    Tabi bir de bu işi abartmış tipler de vardır. Gider hem kendi başına hem de SP kapısında gördüğü birisinin başına para koyar. Gidip ona yalandan vurur ama öldürmez. Sonra -buraya dikkat- "PVP" modunu kapatır. Guild liderinin ayarlığı "Faction Defence" devreye girer. Eğer süper bir pvp charı ise bunu yapan şahıs, kendi başına koyduğu ödülü birisi kazanana kadar istediği kadar kişi ona daldığı sürece PVP yapmaya devam eder, taki bir babayiğit gelip kendisini indirine kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Mert~ -- 23 Şubat 2008; 22:26:03 >

• birşey sorucam namelse cıtızen olmak için ne yapmalı

• Mudo veya Tranquil Vale'de pvp kazandıkça 2 tip puan kazanırız;

Karma: Senden daha yüksek lvl olan karşı ırktan birisini kesersen veya seninle aynı ırk olup ilk vuruşu yapan sen değilsen, karma puanı kazanırsın. Yatarsan az miktarda xp kaybedersin. Karma kazanırken PVP açıktır.

Honor: Yukardaki prosedür honor puanı için de geçerlidir ancak PVP KAPALI olmalıdır. 4 tane simgesi olan PVP kutucuğundaki Vendetta Defence (mavi kalkan simgeli) açık olmalıdır, onu da guild master veya vice açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Mert~ -- 24 Şubat 2008; 0:23:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

Ayı: yüksek defans
    Kurt: hızlı atak
    kaplan: güçlü atak

saol arkadaşım açıklamlar için. kartalı yazmamışsın bide. ve en iyi atak pet hangisi. hemen ölmeyen. kafama ayı yatıyor biraz. lvl 100 de iş yapar mı.
  • en iyiyi bence ayı kartala nedense en kötüsü diyorlar bir işe yaramıo diyor bazı kişiler ama neden bilmiom
  • h.geldin kardeş.Bence en iyisi divine tiger her konuda.Hayvana iyi bakarsan yatmaz Hem hızlı hemde alan atıyor.Süper bence divine tiger tercihimdir.Hemde bu aralar çok ucuzladı ben 58m ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXExCALIBUR26XxX

h.geldin kardeş.Bence en iyisi divine tiger her konuda.Hayvana iyi bakarsan yatmaz Hem hızlı hemde alan atıyor.Süper bence divine tiger tercihimdir.Hemde bu aralar çok ucuzladı ben 58m ye aldım

divine tiger mı? hangi hayvan o. white tiger olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtek -- 25 Şubat 2008; 8:28:27 >
  • White tiger 100 lvl olunca divine oluyor işte pençeleri yanıyor cayır cayır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~Mert~

White tiger 100 lvl olunca divine oluyor işte pençeleri yanıyor cayır cayır.

ayının yanmıyor mu ? :D
  • Hepsinin yanıyor, böyle ufak detaylara takılmayalım.
  • valla bende oyuna yeni başlıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim hayvanlar kaç lvlde ve nasıl alınıyo bunları bana sölersenizçok sevinicem :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetfd

valla bende oyuna yeni başlıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim hayvanlar kaç lvlde ve nasıl alınıyo bunları bana sölersenizçok sevinicem :)

lvl 10 kurt alırsın oyuncular satar
    lvl 20 at alırsın dragon castle da stable keeper var kalenin dışında npc
    lvl 24 meslek binek hayvanları alırsın oyunculardan alırsın
    lvl 40 kartal alırsın oyunculardan alırsın
    lvl 50 kaplan alırsın oyunculardan alırsın

yada hunter olup kendin tamelersin at hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

quote:

ırk önemli değil pardon nede olsa hepimiz türküz türk kürt kardeştir bölücüler kalleştir

aynen

• en iyisi tiger bencede 4k civarında hpsi oluyo divine oluncaki gayet yereli alan vuruyor paşa paşa ama alan içinde ayrıca pet chi si var onadan alıp basman gerekiyo. Manası bittikçe anlıcan Kendine Hp bas Mana bas Hayvana HP bas Mana Bas zor oluyo biraz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tajima -- 29 Şubat 2008; 16:35:36 >
  • karde çeşitli haritalarda pvp yi aç yeter hatta ikinizde shao olun yine olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark4lon3

quote:

pvp olayı 20 lwl dan sonra yapılıyor birisiyle savaşmak istersen(ister sokakta ister kahvede)açıyorsun pvp yi allah ne verdiyse dalıyorsun birde birisinin kafasına bountyi managerden para yatırıp dalabiliryorsun ama ben daha tam anlamış değilim yanlışlıklarım veya eksiklerim varsa şimdiden pardon

kafasina para koymadanda dalabiliyoruz yani oylemi ? pvp modunu acmak yeterli yani..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.