Şimdi Ara

Yeniden Merhaba arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeniden merhaba arkadaşlar . beni hatırlayan var mı bilmiyorum. bu oyunu ilk çıktığı zamandan beri oynardım. ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum 7-8 ay oldu sanırım . burda bütün itemleri ve karekterleri dağıtmıştım. hatta forumda aratırsanız bulursunuz.
    şimdi biraz işten güçten kafam dağılsın diye oyunu tekrar yükledim. bi bow warrior karekter açtım. ilerde yine item ve karekteri dağıtabilirim işler sıklaşmaya başlayınca.

benim oynadığım zamanlarda çok az türk vardı. ama şimdi ko gibi herkes dolmuş bu oyunda . türklerin olması önemli değilde. sahtekarlıkları yardımsever olmamaları bol bol küfür etmeleri çok kötü.

oyuna yeni başladım lvl 65 olmuş bi hunter. türk oyuncu. dedim bi köpek tameler misin. dedi kaç para vercen . ee yuh be kardeşim lvl 65 te 1 lvl adamın parasına mı muhtaçsın.
    dedim kalsın sen türklüğünle gurur duy. kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ağırına gitti galiba saolsun bi köpek verdi.

her zaman dediğim gibi bu bir oyun arkadaşlar. kendinizi fazla kaptırmayın. para ile karekter yada item alan hem bu oyunda hem ko da , aklından zoru var derim. yazık günah.

hazıra konmayın arkadaşlar. ileride alışkanlık yapar.

hepinize iyi oyunlar.

• arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum.

ve bu mesajın arka sayfalara düşmesini istemiyorum. Çünkü bu mesaj çok kısa bile olsa çok şey anlatıyor.
  • arkadaşım lwlın kac ve ne ırk sın ona göre sana yardım edelim tabi çok gelişmediysen
  • ırk önemli değil pardon nede olsa hepimiz türküz türk kürt kardeştir bölücüler kalleştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgasusking

ırk önemli değil pardon nede olsa hepimiz türküz türk kürt kardeştir bölücüler kalleştir

• quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

quote:

ırk önemli değil pardon nede olsa hepimiz türküz türk kürt kardeştir bölücüler kalleştir

aynen
  • quote:

Orjinalden alıntı: OldStyle

quote:

Orjinalden alıntı: TroCan

quote:

aynen

bencede

• espiri yapayım dedim kötü bi niyetim yoktu
  • saolun arkadaşlar kendimce gelişiyorum alan skilimi açtım bow olduğum içinde lvl 25 de sahilde dertsiz tasasız kasıyorum.

yalnız kafama takılan yeni olaylar gelişmiş. özellikle pet konusunda sormak istediklerim var.
    yeni petleri anladık parayla satılıyor bide alan skilleri var.
    birisi bana bu blue wolfların yani lvl 100 wolf ların da alan vurduğunu söyledi doğru mu acaba.
    diğer ayı kartak tiger vurmuyormuş sadece bu lvl 100 wolf vuruyormuş. bilgisi olan var mı.
    bizim wolfu lvl 46 yaptım satmak içi eğer doğruysa satmayayım.
  • hayır tüm 100 lvl petler alan vurur ama 100lvldan önce vurmaz
  • ht petler hariç...
  • hero cok degişmiş arkadaşım herşey ama herşey sen dusun artık:)

bu arada h.geldin tekrar bende yeni basladım... ama yeni bi charla degil eski chara devam..

Zuhang forever !!!
  • la selim eski konuları hortlatmayamı geldin h.g. bu arada
  • benim önceden rağbet tigerlaraydı. ama ben gördümki çok çabuk ölüyor. defans azlığından.
    ayı defans olarak sağlam ölmesi zor.
    acep ayı mı kastırsam . yoksa atak bakımından tiger mi?
  • Ayı: yüksek defans
    Kurt: hızlı atak
    kaplan: güçlü atak
  • abi ya herkes zhuanglar daha iyi diyo ve bencede öle ama gelecek shaoların bence

çünkü herkes shao oluyor nedenide ilk char açarken kırmızı veya mavi bi yazı çıkıo harfmi yazmı bilmiyorum çünkü japonca kırmızıya basıyor herkes tabi çoğu kişi kırmızıyı maviye tercih eder bence ve bazı kişilerde bastığını bilmeden basıyor ama daha nasıl bilmeden bastığını anlamış deilim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteRider

la selim eski konuları hortlatmayamı geldin h.g. bu arada

h.buldum sagolasın :))
  • h.g arkadaşımmmmmmmmmm
  • Bu oyundaki pvp-pk sistemini birisi anlatirsa cok sevinirim arkadaslar.tesekkur ederim simdiden
  • pvp olayı 20 lwl dan sonra yapılıyor birisiyle savaşmak istersen(ister sokakta ister kahvede)açıyorsun pvp yi allah ne verdiyse dalıyorsun birde birisinin kafasına bountyi managerden para yatırıp dalabiliryorsun ama ben daha tam anlamış değilim yanlışlıklarım veya eksiklerim varsa şimdiden pardon
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.