Bildirim
YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kabloları direk prize sokarak denediler.
Fatura istiyorlar, faturayı da kaybetmeyin kesinlikle diye uyardılar.
Ayrıca benim faturada fiyat bilgisi yazmıyordu. Bununla ilgili yarın teknosa ile görüşeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bana e fatura olarak mail gönderdiler fiyat görünüyor mailinizi bi kontrol edin istersenizquote:
Orijinalden alıntı: heamvivna
Kabloları direk prize sokarak denediler.
Fatura istiyorlar, faturayı da kaybetmeyin kesinlikle diye uyardılar.
Ayrıca benim faturada fiyat bilgisi yazmıyordu. Bununla ilgili yarın teknosa ile görüşeceğim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Çok şık durmuş. Hayırlı olsun bende fiş vardı 2 dk kendim bağladım. Dediğiniz gibi herhangi bir zorluğu yoktu. Ama ilginçtir ki bana faturayı sordular. Servisten servise işlemler değişiyor mu bilmiyorum.
siyahı daha güzel -
Üstad o fişin fotosunu koyabilir misin? Kargo gelmeden temin edeyim zahmet olmazsa sana
Beyler bu fırınlarda Turbo pişirme özelliği var mı yoksa üzgünüm ama pek iyi denemez -
Turbo dediğin arkadaki fan değil mi var işte resimde.quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
Beyler bu fırınlarda Turbo pişirme özelliği var mı yoksa üzgünüm ama pek iyi denemez
Hayır değil o fan her ankastre fırında var turbo olayı farklıquote:
Orijinalden alıntı: albati
Turbo dediğin arkadaki fan değil mi var işte resimde.
Alıntıları Göster -
https://forum.donanimhaber.com/multifonksiyonlu-firinla-turbo-fanli-firin-arasi-fark-varmi-nedir--41342685quote:
Orijinalden alıntı: helsloot
Hayır değil o fan her ankastre fırında var turbo olayı farklı
Alıntıları Göster
Aynı şey işte. Fan sayesinde ısı eşit dağılıyor. Aynı anda farklı şeyler kokuları karışmadan pişiyor.
80li yıllarda gazlı fırınımız vardı onun bile turbo yazardı üstünde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Aynı değil hocam , bizde de nkastre fırın var ama Turbo pişirme özelliği yok fan tüm ankastrelerde var , turbo pişirme özelliğini aşağıda @messevim arkadaş vermiş Turbo pişirme özelliği var o zaman iyi , ama her fanı olan fırın turbolu demek değilquote:
Orijinalden alıntı: albati
https://forum.donanimhaber.com/multifonksiyonlu-firinla-turbo-fanli-firin-arasi-fark-varmi-nedir--41342685
Aynı şey işte. Fan sayesinde ısı eşit dağılıyor. Aynı anda farklı şeyler kokuları karışmadan pişiyor.
80li yıllarda gazlı fırınımız vardı onun bile turbo yazardı üstünde.
Alıntıları Göster
-
Düğmeler sizin gri bazı arkadaşlarda siyahmış bu neye göre oluyor acaba @messevim nın siyah mesela model FA5
Eyvallah hocam. Ocak fırın ve davlumbaz için 3 adet mi gerekecek acaba. Yoksa sadece firin için mi lazım? Bilginiz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinarealy -- 20 Mart 2020; 21:28:22 >
-
Saat 5 gibi aldım kargoya verilmiş. Horoz lojistik diyor.
-
Esnaflar bu ara çok tuhaf. Yeni ev aldım. Ankastre dolap için birkaç fiyat aldım. 400-500 lira çeken var İnternette hazır dolaplar var, onlari inceleyin derim. Bir de bekoda kabin beğendim 300 liraya. Onu da sorabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X