Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 5 li ocak çok güzelmiş güle güle kullanın model nedir bulamadım kaçırdık heralde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y-ZiyA kullanıcısına yanıt
    Kutu kapının önünde karantinada
    Ocaklı fırın almak daha mantıklı diye düşündüm bir an bende tezgah yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 19 Mart 2020; 22:9:3 >
  • Teşekkürler, daha güzelleri sizin olsun inşallah.
  • Bunun fiyatıda 599 muydu hocam

• Evet, rustik'i daha açmadık dolap ünitesi gelmedi :( ama bunu elle boş yerde tutarak anlamak için açtık. Üst demir, tencere altına gelen kısımlar döküm ağır ve baya kaliteli hissi veren malzemeden, büyüklüğü beni bile cezbetti, üniteye oturtabilirsek çok güzel olacak bakalım. Kesinlikle 5li ocaklara bakın, boyutları 70-75 cm civarında ama 4lülere göre çok daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
  • Ancatre dolabı alan varmı tavsiye edeceğiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt
    Usta benim kenarda bekleyen bir tane 35 litrelik simfer turbolu mini fırın ve sharp mikrodalga fırınınım var. Bu mikrodalga fırın yazan üründen ben de aldım yarın teslim edecekler ancak kutuyu açmicam Kasım gibi evleneceğim için. Normalde büyük ankastre fırın modelini alacakken daha pahalı ve özellikli ürün diye ben de bundan aldım ama bunun da iç hacmi 34 litreymiş. Sence elimdeki mini fırını satmalı mıyım sonuçta bu fırın çok kaliteli özellikli fırına benziyor mini fırının yaptığını hayli hayli yapar diye düşünüyorum bir de ürün içinde Türkçe kullanım kılavuzu vardır dimi?

• Hotpoint ariston ankastre ürün özellikleri ve 2017 fiyatları burada:

docplayer.biz.tr
    YEPYENİ ANKASTRE SETLER İLE MUTFAĞINIZA RENK KATIN! - PDF Ücretsiz indirin
    https://docplayer.biz.tr/44690357-Yepyeni-ankastre-setler-ile-mutfaginiza-renk-katin.html

Bizim mikrodalga olarak sipariş verdiğimiz ürünler mikrodalga özellikli değil buharla pişirme özellikli.
    Ayrıca teknosa daki fiyatların 2017 fiyatlarına göre bile oldukça hesaplı olduğu görülüyor.
    Sipariş veren arkadaşların bu durumları bilmesi gerektiğini düşündüm.

• Gerçekten güzel duruyor hocam inşallah olur, bende çok beğenmiştim ama almadım yer sıkıntısı yüzünden. Güle güle kullanın.

• burnroma B kullanıcısına yanıt
    elindeki mini fırını sat gitsin. simfer fırın dediğin alttan üstten iki resistans. bunu kullan tabiki.

sharp mikrodalga ihtiyacın varsa kalabilir çünkü bu cihaz mikrodalga değil. buharlı ve konvansiyonel ikisi bir arada bir cihaz.

• www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F153027 FA5 841 JH BLG HA Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f153027-fa5-841-jh-blg-ha-firin-p-115120290

Kurulumu ücretsiz yapan servis var mı? Hemen kurdurmamız gerekiyor mu kargo gelir gelmez kendimiz kurabilirmiyiz sıkıntı oluyor mu garantide falan hangi servis bakıyor acaba vestel falan mı?

• sioux kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Aldığınız model 998 ix olan mı? Normal fırın ihtiyacımızı karşılar mı bu fırın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Hotpoint ariston ankastre ürün özellikleri ve 2017 fiyatları burada:

https://docplayer.biz.tr/44690357-Yepyeni-ankastre-setler-ile-mutfaginiza-renk-katin.html

Bizim mikrodalga olarak sipariş verdiğimiz ürünler mikrodalga özellikli değil buharla pişirme özellikli.
    Ayrıca teknosa daki fiyatların 2017 fiyatlarına göre bile oldukça hesaplı olduğu görülüyor.
    Sipariş veren arkadaşların bu durumları bilmesi gerektiğini düşündüm.
    İyi öpmüşler. Şimdi yok bu fiyatlar

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    Bu et ve yemek de pişiriyor sanırım farklı bir ürün. Hatta tvde beko reklamı mıydı bir buharlı fırın çıkıyor hazneye su koyarak ekmek vs de pişirdi

• inexo kullanıcısına yanıt

Aynen. Yeni, sadece bizde, Türkiye'de bir ilk falan diye tanıtılan hiç bir şeyi almam zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: sioux

mikrodalga değil. mikrodalga olsa asla almam kullanışlı bir tür değil.
    aldığımız cihaz harika bir cihaz. aşağıda fonksiyonlarına bakabilirsin ve neler yapabileceğine. haber veren arkadaşa da teşekkür edelim.

Alıntıları Göster
    Sabah 5 gibi stokta vardı. Ben de sipariş verdim. Umarım iptal etmezler

• Teknosa indiriminden hem rustik ankastre fırın hem de buharlı fırından satın aldım. İkisini 1 mutfakta kullanmak çok mu fantezi olur?? Fikri olan paylaşabilir mi?

• Shift41 kullanıcısına yanıt
    Mutfagınız geniş ise güzel olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shift41 kullanıcısına yanıt
    Bir de ankastre mikrodalgalar satılsa set olarak mükemmel bir pişirici grubuna sahip olunur.

• Fırın geldi. Servis gelmeden ambalajı açsam garanti dışı kalırmı?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.