Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ocak benım evımde var super bir ürün diğer evime aldım bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmuratbeyx -- 29 Mart 2020; 21:49:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: juniperi

Şuanda 2 ayrı fırın stokta.
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f105585-fa-5534-ix-ankastre-firin-p-115120289

https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f105584-fa-55y4-ix-inox-ankastre-firin-p-115180225
    Hangisi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meşhur fırının beyazı stokta.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Hocam size zahmet link alabilir miyim

• Ben de ocağı kurdurmadım farklı model almak için iade etmek istedim. 2 operatör de bana ısrarla beyaz eşya kategorisinde iade olmayacağından bahsediyor. Kanunda nerede yazıyor diyorum. Bizim websitemizde görüntüleyebilirsiniz diyor.

Siz nasıl iade ettiniz?
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    "Almış olduğum mikrodalga fırın sitenizde belirtilen özellikte değil mikrodalga özelliği yokmuş, ambalajını da hiç açmadım, iade etmek istiyorum" dedim. Hemen iade işlemini başlattılar. Bir iki saat içinde de aras kargo fırını teslim aldı.
    Ancak havale ile almıştım, parayı hesabıma henüz iade etmediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: skyline334

Ben de ocağı kurdurmadım farklı model almak için iade etmek istedim. 2 operatör de bana ısrarla beyaz eşya kategorisinde iade olmayacağından bahsediyor. Kanunda nerede yazıyor diyorum. Bizim websitemizde görüntüleyebilirsiniz diyor.

Siz nasıl iade ettiniz?
    Hocam geçen hafta teknosa dan aldığım fırını iade ettim. Az önce de gittigidiyordan aldığım ocağı iade ettim. Her ikisinde de hiçbir sorun yaşamadım. Hatta ilk iadeyi kartıma hemen yaptılar bile. Siz Ups kargoyu arayıp kargo iade edeceğim deyin. İade kodunu soruyorlar EY6521 kodunu verin direk teknosa müşteri bilgileri çıkıyor kurye gelip alıyor. Hem teknosa hem de gittigidiyordan alınanlarda da hep bu kod geçerli. Tek fark eğer gittigidiyor iadesi ise UPS kargodan verilen kağıttaki kargo takip numarasını sisteme girmeniz gerekiyor.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Ben de bu fırının beyazını merak ettim.Nasıl bir şeydi acaba?

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    FA5 841'in beyazıydı. Tek fark düğmesi gömülebilir değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Neyse bende ocak olduğu icin gittim kendim verdim iadeyi umarım sorun yaşamam

• Fırınlar tekrar satışa girer mi. Bekleyişte yim

• xmuratbeyx X kullanıcısına yanıt
    Selamlar, Tavsiyeniz üzerine bu ürünü aldım ( Hotpoint Ariston HP F102062 PCN 642 IX/HA TK Ankastre Ocak ) 499 TL'ye. iyimi yaptım bilmiyorum :D Bu ürün doğalgaz için değil mi? Sonradan ayarlansın istemiyorum.

Teşekkürler

Ürün:
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F102062 PCN 642 IX/HA TK Ankastre Ocak Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f102062-pcn-642-ixha-tk-ankastre-ocak-p-115120301

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• fauntumnus kullanıcısına yanıt
    Ürün indüksiyon ocak fıyat süper fakat her tencere tava ile kullanamazsınız ona uygun indüksyonlu tava tencere almanız lazım bilginize

• bulo206 kullanıcısına yanıt
    Ayni takım bugün babamlara teslim edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: excalibur13

Selamlar, Tavsiyeniz üzerine bu ürünü aldım ( Hotpoint Ariston HP F102062 PCN 642 IX/HA TK Ankastre Ocak ) 499 TL'ye. iyimi yaptım bilmiyorum :D Bu ürün doğalgaz için değil mi? Sonradan ayarlansın istemiyorum.

Teşekkürler

Ürün:https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f102062-pcn-642-ixha-tk-ankastre-ocak-p-115120301
    Bu ürünü sipariş ettim, ürün bugün elime ulaştı, Bu ocakta WOK gözü yok,görselle farklı ürün. default LPG li geldi, birde sanki önceden açılmış gibi. IADE edeceğim, boşuna maceraya atladık.

• quote:

Bu ürünü sipariş ettim, ürün bugün elime ulaştı, Bu ocakta WOK gözü yok,görselle farklı ürün. default LPG li geldi, birde sanki önceden açılmış gibi. IADE edeceğim, boşuna maceraya atladık.

Alıntıları Göster
    nasıl wok gözü olmaz ya. saçmalığa bak. gelen ürünün kodu neydi peki? sitedekiyle aynı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

nasıl wok gözü olmaz ya. saçmalığa bak. gelen ürünün kodu neydi peki? sitedekiyle aynı mı?

Alıntıları Göster
    Ürün: Hotpoint Ariston HP F102062 PCN 642 IX/HA TK Ankastre Ocak
    Sitedeki resim WOK gözüküyor ama gelen ürün farklı.
    Hep beni bulur, aradım şimdi müşteri hizmetlerini beyaz eşyada iade almıyoruz diyorlar. Uğraşacağız anlaşılan :)
  • quote:

Ürün: Hotpoint Ariston HP F102062 PCN 642 IX/HA TK Ankastre Ocak
    Sitedeki resim WOK gözüküyor ama gelen ürün farklı.
    Hep beni bulur, aradım şimdi müşteri hizmetlerini beyaz eşyada iade almıyoruz diyorlar. Uğraşacağız anlaşılan :)

Alıntıları Göster
    bende tam almak üzereydim de ondan şaşırdım. wok gözü için alıyordum bi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

bende tam almak üzereydim de ondan şaşırdım. wok gözü için alıyordum bi de.

Alıntıları Göster
    Uğraşmaktan kurtuldunuz👍

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.