Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.874
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: excalibur13

Uğraşmaktan kurtuldunuz👍

Alıntıları Göster
    hata teknosa da hocam. yanlış resim kullanmış. wok gözlü olanının kodu: 100580 PCN 642 T/IX/HA TK
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker1041

hata teknosa da hocam. yanlış resim kullanmış. wok gözlü olanının kodu: 100580 PCN 642 T/IX/HA TK

Alıntıları Göster
    İnşallah geri alırlar, geri alırlarsa wok olandan alacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aşağıdaki ürünü satın almıştım fiyatı 599 dan 499 a düşünce iade edip ikinciyi aldım ancak sanırım bu üründe de wok gözü yok resimde olmasına rağmen

www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston F102199 THC 642 IX/HA TK Ankastre Ocak -İnox Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-f102199-thc-642-ixha-tk-ankastre-ocak-inox-p-115120270

aşağıdaki ürün sonradan eklenmiş kodu IX/HA değil de W/IX/HA sanırım THC 642 nin wok gözlü modeli ama bu sefer iade ile uğraşmayacağım yemişim WOK unu

www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F100645 THC 642 W/IX/HA TK Ankastre Ocak Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f100645-thc-642-wixha-tk-ankastre-ocak-p-115120300

Gene de ilk linkten satın almış birisi varsa yazabilir mi ? İki üründe sadece renk farkı mı var biri gri-bej diğeri inox mu yoksa hakikaten wok farkı mı var ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burnroma B kullanıcısına yanıt
    https://docs.hotpoint.eu/_doc/19514197401_GB-TR.pdf

linkten wox göz farkını inceleyebilirsiniz. ben de wox diye aldım düz modeli cıktı
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    Evet Hocam benim dediğim gibi ikinci attığım linkteki ürün yani kodu W ile başlayan Wok olan modelmiş ama bıktım iade edip ürün almaktan wok olayının çok aşırı önemli olduğunu pek düşünmüyorum. Hocam sen kullanmaya başladın mı ürünü? Nasıl hakediyor mu gerçekten fiyatını. Demir ızgarası döküm olsun isterdim uzun ömürlülük açısından

• excalibur13 kullanıcısına yanıt
    LPG dönüşümü ilk kurulumda Doğalgaz dönüştürebiliniyor diye biliyorum vestel 1 ay içinde servis değişimi yapıyor demişti

• quote:

Orijinalden alıntı: burnroma

Evet Hocam benim dediğim gibi ikinci attığım linkteki ürün yani kodu W ile başlayan Wok olan modelmiş ama bıktım iade edip ürün almaktan wok olayının çok aşırı önemli olduğunu pek düşünmüyorum. Hocam sen kullanmaya başladın mı ürünü? Nasıl hakediyor mu gerçekten fiyatını. Demir ızgarası döküm olsun isterdim uzun ömürlülük açısından
    İade için sıkıntı çıktı mı? Bana beyaz eşyada iade yok dediler, bugün resimleri gönderdim. Bakalım ne zaman dönecekler, müşteri hizmetleri kaç günde dönüş yapıyor?

• burnroma B kullanıcısına yanıt
    Ben daha kutusunu acmadıgım için bilgi veremeyeceğim. İade için de görselle gelen ürün farklı derseniz iade alıyorlar
  • Fiyatlar artmış. bir fırsat da böylece bitmiş oldu

• sioux kullanıcısına yanıt
    Evet umarım bir daha olur

• Ben stoklarda kalmış başka ürünlerin de peyderpey satışa sunulmasını bekliyordum ama olmadı.

• sioux kullanıcısına yanıt
    Kimse kusura bakmasın ama bence fiyatların artmasının nedeni, sürekli ürün alıp iade eden arkadaşlarımız oldu. Onlarca arkadaş iade etti. Yeni ürün sipariş etti. Ocaklar 599 dan 499 a düşünce elindekini iade edip yenisini indirimli aldı. Sonuçta firmalarında kendilerine göre giderleri var. Ürünleri lojistik ile evlere teslim edip, iadelerde tekrardan evlerinden aldırıyorlar.

Şimdilik indirip bitti. İnşallah tekrardan indirimler uygulanır. (Sorun yaşayıp iade eden arkadaşlara sözüm yok)

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Servisi arasam Ankastre ocağı mermeri kesmeden bağlarlar mı altına mdf kasa takıcam daha sonra acil bağlanması lazım. birde ankastre fırının dolabı yapılmadan servis gelip kontrol edip çalıştırarak garantiyi başlatırlarmı?? Tecrübeli ve daha önce yaptırmış arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim
  • eydmir kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olmaz bağlarlar diye düşünüyorum. Eskiden bir ara servis içindeyken bağlıyorduk. Ama en garantisi vestel servisini ara durumu anlat.

• eydmir kullanıcısına yanıt
    Dediklerinin hepsini yapar hocam, ben kutularini hafif actirarak kurdurdum garantileri baslasin diye, sonra geri paketledim.

• Yanıtlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Servisi aradım ve 1 saat içinde gelip bağlayıp gittiler sağolsunlar şu ortam da halden anlayan insanlarmış😄

• Ocaklar bildiğim kadarıyla standart olarak lpg enjektörü ile geliyor. Doğalgaz dönüşüm enjektörleri kutu içerisinden çıkıyor mu? Servis mi getiriyor?

• Arkadaşlar bu ürünleri 7-8 ay sonra kurdursak bi sıkıntı olur mu? Garanti, servis vs.. filan.
  • bulo206 kullanıcısına yanıt
    Olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Olmaz.
    Eyvallah hocam.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.