Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MErhaba, hangi üründen bahsediyorsunuz? İleride denk gelirse almayı düşünelim:)

Ekleme: mesaj geçmişinden buldum, şuymuş:
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F153027 FA5 841 JH BLG HA Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f153027-fa5-841-jh-blg-ha-firin-p-115120290

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 7 Nisan 2020; 11:48:44 >

• Selamlar,
    Geçen hafta Hotpoint Ariston HP F102062 modeli almıştım, Görselde WOK gözü vardı fakat WOK gözlü çıkmayınca iade için Teknosa'ya bildirdim ama adamlar halen iade edebilirsiniz demiyorlar. Kutusunda sıfır duruyor. 499 TL'ye almıştım. Darıca yakınlarından bu ocaktan isteyen varsa elden alabilir. Bu teknosa adamı kanser eder, adamlar görseli hatalı ürünü halen kabul etmediler. Hergün arıyorum, yokmu bunun kolay bir yolu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade almıyorlar malesef. Bende mikrodalga diye aldım buharlı fırınmış. Ups ile gönderdim geri. Onlarda bana geri gönderdi sağolsunlar :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    Zamanında bu buharlı fırın için çok kişi yazdı gruba. Gruptan birisine satın, belki alıcı çıkar

• Buharlı fırın 998 modeli ise alıcı çıkar ama 767 modeli pek tutmadı

• ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    Kanuna göre iade hakkınız yok mu? Neye göre iadeyi kabul etmiyorlar?

• www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F153027 FA5 841 JH BLG HA Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f153027-fa5-841-jh-blg-ha-firin-p-115120290

www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F096811 F17 864 SC IX HA Ankastre Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f096811-f17-864-sc-ix-ha-ankastre-firin-p-115120276

sizce hangisi tercih edilmeli arkadaşlar ?

bu üçü arasında hangisi iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endymion1961 -- 7 Nisan 2020; 22:37:8 >

• Endymion1961 E kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz ama şu an fiyatlar yüksek. 599 dan satıldı yakın zamanda.

841 kullanıcısıyım otomatik modlar kullanışlı. Ekmekten pastaya keke kadar pişirdik altıda üstüde kabartmasında da memnun kaldık. Diğer modelleri bilmiyorum ama 841 i tavsiye ederim

600 e almıştım o fiyatlara tekrar düşünce alın alacaksanız şuan fiyatı yüksek. Kalitesi 1200 eder mi kesinlikle eder. Bence aceleniz yoksa bekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatsafkan -- 7 Nisan 2020; 22:56:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tabi arkadaşlar bu fiyattan almayacağım önce gözümüze modeli kestirelim daha sonra pusuya yatacağız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endymion1961

tabi arkadaşlar bu fiyattan almayacağım önce gözümüze modeli kestirelim daha sonra pusuya yatacağız :)
    O zaman bu:
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston HP F096811 F17 864 SC IX HA Ankastre Fırın Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-hp-f096811-f17-864-sc-ix-ha-ankastre-firin-p-115120276

• 841 modelini çok tutuyorlar hocam bunun ondan ne fazlası var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Endymion1961

841 modelini çok tutuyorlar hocam bunun ondan ne fazlası var acaba?
    841 modeli indirime girdiği için tutuldu, 864 modeli 599 a satılmadı şimdiye kadar.

Iki modelde sizi üzmez, işinizi görür. Model sayısına göre tahmin ediyorum ki 864, 841 e göre bir tık daha iyidir. Yine tahminim, otomatik program vs daha fazladır. Artık hangisinin tipi hoşunuza giderse onu alın bence.

• YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL
    YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL

• degerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Tüketici hakem heyetine şikayet edeceğim, sonuçta görseldeki üründen farklı ürün yolladılar. Ben bu ürünü iade ederim :D
    hayırlısı biraz uğraştıracak galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor ekstra %5 indirim yapmış, şu an 569 TL'ye bu fırın alınabiliyor.

Hotpoint Ariston HP F105585 FA 5534 IX Ankastre Fırın
    GittiGidiyor
    Hotpoint-Ariston F105585 Fırın Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/beyaz-esya/firinlar/firin/hotpoint-ariston-f105585_spp_702393?id=545506603

Anladığım kadarıyla bu model daha az özelliğe sahip, standart programlar için düşünürsek diğerleriyle aynı diyebilir miyiz? Bu modelde mayalı pişirme için altta su haznesi var mı?

Yoksa diğerlerinin 599'a düşmesini mi bekleyelim? Onları beklerken bu ürün stoğu da biter mi, arada kaldım.

• 241 2 kullanıcısına yanıt
    Diğerlerinin düşeceğinden emin değiliz ama büyük ihtimalle düşer gibime geliyor.

Ben olsam beklerdim.
  • Aşağıdaki ürünü aldım W serisi umarım resimdeki gelir bu arada 50 tl kart indirimiyle 425 civarına geldi

GittiGidiyor
    Hotpoint-Ariston 100645 THC 642 W/IX/HA Inox Ocak Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hotpoint-ariston-hp-f100645-thc-642-w-ix-ha-tk-ankastre-ocak_pdp_545506607

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.