Şimdi Ara

YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
658
Cevap
26
Favori
57.871
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence mesaj at. Özellikle Wok gözlü modeli sipariş ettiğini diğer benzer ürünü kabul etmeyeceğini belirt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juniperi kullanıcısına yanıt
    Ben de aldım 50 worldpuan geldi.YENİDEN Teknosa Hotpoint FIRIN VE OCAKLAR 599 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aasime -- 9 Nisan 2020; 23:43:34 >
  • memis0051 kullanıcısına yanıt
    Model bilerek w aldım wok olduğunu düşünüyorum mesaj atsamda bu kanaldan cevap geleceğini düşünmüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aasime kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• juniperi kullanıcısına yanıt
    Sen bilirsin. Birbirine benzeyen ama alt model ürün gönderebiliyorlar.

• memis0051 kullanıcısına yanıt
    Attım mesaj bakalım gelince anlayacağız artık, ilginiz için teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: juniperi

Aşağıdaki ürünü aldım W serisi umarım resimdeki gelir bu arada 50 tl kart indirimiyle 425 civarına geldi

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/hotpoint-ariston-hp-f100645-thc-642-w-ix-ha-tk-ankastre-ocak_pdp_545506607
    W olan model wok model zaten kesin bilgi ürünün kılavuzunda da yazıyor zaten heee tabi teknosa mal gibi gidip W Olmayan modeli yollarsa bilemem. Siz ürün geldiğinde model koduna bakın eğer w değilse geri gönderin sonra iadeyle uğraşıp durursun. Ben 1 ocak bir de fırın iade ettim en ufak sorun yaşamadım aslında. Bu arada ben woksuz modeli aldım alırken bilmiyordum sonradan öğrendim ama sonradan da çok araştırdım iyi ki woksuz olanı almışım çünkü wok gözü düzgün kullanabilmek için ona göre wok ve geniş tencere kullanmak gerekiyormuş eğer dar tabanlı çok büyük ve wok olmayan bir tencerenin kenarlarına zarar veriyormuş bilginiz olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: aasime

Ben de aldım 50 worldpuan geldi.
    Aynı üründen aldım, bakalım wok'lu mu gelecek..
  • Ayqi kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• aasime kullanıcısına yanıt
    Sağolun size de.
  • burnroma B kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler ne gelirse kullanacam artık 841 fırının üstüne ayarlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniperi -- 10 Nisan 2020; 14:13:11 >
  • Şuan satışta olan ocaklar nasıldır, bilgisi olan var mı? Bugün bimde cam ocak var. Kalite farkı vardır illa ki ama bimdeki Kumtel Ocak 330 lira, burdakiler 500 lira. Aradaki farka değer mi? Ocakta kalite kıyaslaması nasıl yapılır bilemiyorum, Kumtel almaya da cesaret edemiyorum

İlk kampanyadan cam ocak alıp iade etmek isteyen varsa değerlendirebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 10 Nisan 2020; 12:36:13 >
  • 399 bekliyorum, olursa 2 ocak alacağım ama 499'u aşağı inmiyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spacenet S kullanıcısına yanıt
    İnşallah düşer ben çok bekledim düşmedi en son kampanyalar ile 425e malettim

• Kurulum yaparken fatura isteniyor mu?
  • skyline334 kullanıcısına yanıt
    Benden istediler

• brktmr B kullanıcısına yanıt
    hocam kumtel le bu birmi gözünü seveyim.. 499 a bu aletlerı alamazsın bakma nasıl böyle bı fıyata satıyolar tr den cekıldıgı ıcın sanırım ama yıne de yazık gunah. ıhtıyacın varsa al gec. benım butun cıhazlarım hotpoınt kac senelerdır kullanıyorum canavar gıbı..
  • ADIOWINGS kullanıcısına yanıt
    Teknik özelliklerinden anlamam ocakların hocam. Burda övülmesinden dolayı alacaktım aslında ama hanım cam ocak istiyor. Ben de cam ocağa daha sıcak bakıyorum aslında. Ne yapsam bilemedim. Fırın aldım mesela bu konudan, çok memnunum. Ama ocak konusunda sadece tip olarak kararsızım. Cam kadar şık durmuyorlar.

• spacenet S kullanıcısına yanıt
    www.teknosa.com
    Hotpoint Ariston F102199 THC 642 IX/HA TK Ankastre Ocak -İnox Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-f102199-thc-642-ixha-tk-ankastre-ocak-inox-p-115120270

hocam bu ocağı çektiler 399 TL ye

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg____

https://www.teknosa.com/hotpoint-ariston-f102199-thc-642-ixha-tk-ankastre-ocak-inox-p-115120270
    hocam bu ocağı çektiler 399 TL ye
    Bir adet Ocak sipariş verdim daha öncede fırın almıştım. fırın çok güzel puanla 550 liraya geldi çok uygun oldu. konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.