Yeniden kücük değişiklikler yaptım daha'da yapmaya çalışıyorum. Daha iyisi olsun diye sizlerlede paylaşıyorum umarım beğenir siniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
neden kimse cevap yazmamış hayret bence gayet başarılı bir mod,elinize sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: Ahm-@
neden kimse cevap yazmamış hayret bence gayet başarılı bir mod,elinize sağlık
mükemmel olmuş ellerine sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: doanyula
mükemmel olmuş ellerine sağlık
Alıntıları Göster
bu arada bilmiyorum biliyomusun üst gözün kapağı şeffaf ordaki kutuyo cıkardım ben ledler sayesinde ordan da içi gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: doanyula
bu arada bilmiyorum biliyomusun üst gözün kapağı şeffaf ordaki kutuyo cıkardım ben ledler sayesinde ordan da içi gözüküyor
Alıntıları Göster
hayalimdeki sisteme çok yaklaşmışın dostum.nerdeyse aynı sistemi kuracağım kendi armor plusıma.benimki daha az ışıklı olacak ama.neon koymayacağım veya koysamda görünmeyecek,sadece ışığı görünecek.lambanın kendisinin görünmesi hiç hoşuma gitmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: marihuanatürk
hayalimdeki sisteme çok yaklaşmışın dostum.nerdeyse aynı sistemi kuracağım kendi armor plusıma.benimki daha az ışıklı olacak ama.neon koymayacağım veya koysamda görünmeyecek,sadece ışığı görünecek.lambanın kendisinin görünmesi hiç hoşuma gitmiyor
Alıntıları Göster
Çok güzel çok!.. Kimse bir şey yazmamış çünkü fazla söze gerek yok (bu konu önceden de vardı yağdırdık bu konuya mesajları geçmişte)
quote:
Orijinalden alıntı: thunderwatcher
Çok güzel çok!.. Kimse bir şey yazmamış çünkü fazla söze gerek yok (bu konu önceden de vardı yağdırdık bu konuya mesajları geçmişte)
YA GERÇEKTEN MAVİ AYRI BÜ GÜZELLİK KATIYO BU MODDA ÇOK BEĞENDİM
quote:
Orijinalden alıntı: tick1988
YA GERÇEKTEN MAVİ AYRI BÜ GÜZELLİK KATIYO BU MODDA ÇOK BEĞENDİM
Alıntıları Göster
mavi rengin bu kadar güzel durabilecegi kimin aklına gelirdi.
quote:
Orijinalden alıntı: o0SonTR0o
mavi rengin bu kadar güzel durabilecegi kimin aklına gelirdi.
Alıntıları Göster
mavi renklere ağırlık vermen daha güzel olmuş ben maviyi severim harika olmuş bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: The_GodFather.
mavi renklere ağırlık vermen daha güzel olmuş ben maviyi severim harika olmuş bu arada
Alıntıları Göster
Windows 7 Modası; Mavinin Eşsiz Uyumu Tek Kelime Süper Olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: amd@türkiye
Windows 7 Modası; Mavinin Eşsiz Uyumu Tek Kelime Süper Olmuş
Alıntıları Göster
Mavi acayip yakışmış, tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: zouzouni
Mavi acayip yakışmış, tebrikler
Alıntıları Göster
OOO bu daha da bir güzel olmuş. süper bir mod olmuş. içi komple mavi aynı soyadın gibi Ellerin dert görmesin. aynısından bir tane de ben istiyorum. eğer yapmam dersen farketmez. bunu ben alırım, sen kendine yenisini nasıl olsa yaparsın
quote:
Orijinalden alıntı: bennur975
OOO bu daha da bir güzel olmuş. süper bir mod olmuş. içi komple mavi aynı soyadın gibi Ellerin dert görmesin. aynısından bir tane de ben istiyorum. eğer yapmam dersen farketmez. bunu ben alırım, sen kendine yenisini nasıl olsa yaparsın
Alıntıları Göster
Muhteşem.
quote:
Orijinalden alıntı: itsmynick
Muhteşem.
Alıntıları Göster
yakıyor ya süperrrr
quote:
Orijinalden alıntı: Zouzuni
yakıyor ya süperrrr
Alıntıları Göster
Buda benim acizane armorum
Senin fan kontrol orda pek bi sırıtmış bilmem anlatabildimmi
Şaka biyana Eline sağlık arkadaşim gerçekten çok güzel olmuş ..