Şimdi Ara

Yenidoğan çetesinin savcıyı tehdit etmesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İYİ Parti (@iyiparti) on X
    https://x.com/iyiparti/status/1847671368617173227

Yenidoğan çetesinin savcıyı tehdit etmesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Hmm, sen cevap verdiğini mi sanıyorsun? Tek yaptığın şey zırvalamak. Hiçbir mesaja cevap verebildiğin yok. Ya görmezden gelirsin ya da demagoji yaparsın. Anlıyorum, para lazım sana, ama bu kadar düşme yahu, sana bile acıdım.

• Birileri bu işi yapanlar CHP'li demiş. Herhangi biri parti üyesi olabilir ama kafasına esen eski bakanlarla iş yapamaz. Her konuda kendinize pay çıkarmayın bu ülkede kartellerle fotoğraf çektiren bakan görüldü.

Ayrıca Özel çıkıp adam gibi sorumlusu kimse cezası verilecek dedi umarım hükümette işini düzgün yapan savcılara yaptığı gibi bu savcıyıda Erzurum'a sürmez.

• Benim söylemek istediğimi arkadaş çok güzel özetlemiş.Çocuk ölümlerinde artış varken hem de özellikle özel hastanelerde patlama varsa bu iş 1-2 senelik iş değil.

Belki savcı işin peşine düşmeseydi daha binlerce çocuk bu şekilde öldürülecekti.Ülke öyle bir hale geldi ki işini düzgün yaptığı için insanları över olduk.

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

COVID zamanı yoğun bakımda ölenlerin kaç tanesi bu hastanelerde ölmüş hepsi araştırılmalı

Dedim ya sana cevap vermek boşuna. Ya anlamıyorsun, ya da işine geldiği gibi anlıyorsun. 22 yıldır ülkeyi tek başına yöneten CHP olsaydı bu işin siyaset ile ilgisi yok diyecek miydin?

En basit soruya bile cevap veremiyorsun ama kendini bir halt zannetmek konusunda en önde gidiyorsun :)

Bu mantıkla akp üyeliğine başvursam sonra suç işlesem AKP'nin suçu oluyor.

İşin içinde eski bakanlar var diyoruz hâlâ CHP yapmış diyorsun.

Savcı polisle değil jandarmayla çalışırak olayı çözmüş. Devletin savcısı polise güvenemiyor daha neyi savunuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 20 Ekim 2024; 13:24:10 >

Mehmet Müezzinoğlu'da mı CHP'li?

• 7-Quaresma 7 kullanıcısına yanıt

Mehmet Müezzinoğlu mu hasta bebekleri almış yoksa yenidoğan çete mensubu CHP'li üyeler mi?

• UzmanAga kullanıcısına yanıt

Savcıya başvuran o zamanki eski il sağlık müdürü bugünkü sağlık bakanı Sn. Memişoğlu . Sağlık bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü ile beraber çalışarak bu çeteyi takibe alıp çökertiyor.

Burada iktidarı tebrik edeceğinize iktidara bu katliamı sorumlu tutuyorsunuz, madem sorumlu tutuyorsunuz o zaman o çete üyelerinin CHP üyeleri olduğunu da gözünüz kanaya kanaya okuyacaksınız, ben yazacağım siz okuyacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 20 Ekim 2024; 13:41:18 >
  • Bebekler öldü. Bunun için birileri tebrik mi bekliyormuş? Ben anlamadım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.