Savcı kim bilmiyorum ama Adalet bakanı olarak atanması lazım..! Bu sayede daha güçlü olur.. |
Yenidoğan çetesinin savcıyı tehdit etmesi. (3. sayfa)
-
-
Ulkede boyle savcilarda varmis dedirten olay. Arkasinda siyasilerden mutlaka birileri var, bakalim o meshur her fotoya konu makeni olanla foto cikacakmi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Savcı nereye sürgüne pardon tayine gidecek merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Savcımızı adalet bakanı olarak görmek istiyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendisini makamında tehtit edenler adliyeye götürülürken savcının duruşu ...
-
Bu işin 10 bebekle filan sınırlı olduğunu sanmıyorum.
Bu işin içinde olan siyasiler de dahil hepsi diliyorum acılar çekerek geberir.
Yansın artık bu dünya. Bu rezalete diyecek her şey kifayetsiz.
-
idam diyorlar da abi böylelerine idam bi kurtuluş ya köle yapacaksın ne biliyim madende çalışacak bir iş yapacak ama hayat kurmalarına para kazanmalarına müsade etmeyeceksin. Ölmeyeceği kadar tatsız tutsuz kalori hesabı yemek vereceksin. İçtiği su bile en rezil tatta olmalı.
Bu tehdit eden kişi avukat ise daha önce ilgilendiği bütün davalar da incelenmeli bence
:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz51515151 -- 21 Ekim 2024; 18:35:52 >
savcı kral adammış, Türkiye de ne yiğitler var ama işte bu hükümeti halk seçti ve bu halk sokağa inmeden hiç bir yiğidin ortaya çıkması para etmez... harcandıklarıyla kalırlar...
ben çok gururlandım, savcı gerçekten büyük insanmış. halkın çoğu dinci ama öyle bir dinci ki tembellikten afedersiniz altlarına yapacaklar o derece, kimse dinini araştırmıyor, bunun yerine saçma sapan tarikatlara cemaatlere sarıyorlar, sonra dini kullanıp ülkenin canını okuyan siyasetçilere destek veriyorlar...
ben dindar insanlardan nefret ettim.
-
-
özgür iyi konuştu laf yok aklamak için hiç bir lafı sözü olmadı adamlar chp pkk olmasına rağmen.
ibb meclis üyesi olmaları konusunda ekonuz bir yorum yaptımı sanmıyorum.
-
sol hdp li baro başkanları ve barolarda terör örgütü sloganlarından sonra milliyetçi devletçi bir savcının bu çeteyi çökermesi ilaç gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 21 Ekim 2024; 20:36:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X