Şimdi Ara

Yenidoğan çetesinin savcıyı tehdit etmesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bebeklerin ölümüne neden olan yenidoğan çetesi'ni çökerten savcının geri adım atmaması olayların seyrini değiştirdi. Takiplere ve tehditlere karşı dirayetli duruşuyla takdir toplayan savcının "16 tane mermim var, gelin hepinize yeter" sözleri ise dikkat çekti.

"Savcı olman önemli değil" diyecek kadar gözü dönmüş çete, görevini kötüye kullanan, tehditle sindirilen, para satın alınabilenlere alışmış olmalı ki savcıyı da böyle etkisiz hale getirmeyi planlanmıştı.

Bir gün Savcı, memleketi Bolu'ya gider gitmez telefonu çalmış, karşısındaki kişi; "Şu an Bolu'ya geldiğini biliyoruz, ensendeyiz" mesajı vermişti.

Çete üyelerinin tehdit mesajlarına karşılık "16 tane mermim var, gelin hepinize yeter" diye karşılık veren ve makamında tehdit edilmesine rağmen cesaretle bu işin peşine düşen savcı olayın ortaya çıkmasında büyük rol oynadı.

https://www.ensonhaber.com/gundem/savci-geri-adim-atmadi-yenidogan-cetesi-cokertildi-16-tane-mermim-var-hepinize-yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzmanAga -- 20 Ekim 2024; 2:29:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu forumda ne zaman kısa bir mesaj yazsam hemen düşünmediğim, söylemediğim şeyler üzerinden eleştiriliyorum.

Mesajında demişsin ki " şimdi bunlar Atam derler, chpliler savunmaya geçer". Adi bir suçlu atam dedi diye ne zaman savunulmuş, burada kim savunmuş? özgür özel anında tepkisini koydu dün.

Suçunu örtmek için bazen insanlar ideolojilere sığınmak isteyebilirler. Kimi Atatürke kimi dine imana sığınırlar "işte biz şucu, bucu olduğumuz için bize iftira ediliyor" derler, ama bunları ben yemem. Sanırım sende o potansiyel var, mesajından hissediyorum. Kaldı ki burada böyle bir tartışma da yokken direk konuyu siyasal polemiğe getiriyorsun.

• Helal olsun savcıya.

• Çetenin nasıl bir siyasi ayağı varsa artık.Bu işin arkasından çıkacak ismi tahmin ediyorum ama neyse.

• Adamlar para için yeni doğmuş bebekleri öldürmeyi göze alıyorlar savcı tehtit etmeleri yanında hava civa.

Ama helal olsun Savcıya. Ülkenin böyle hakimlere savcılara ihtiyacı var. Gerekirse o yolda ölecek ama geri adım atmayacak veya para için makamını mevkisini satmayacak.

Not: Bu arada Savcı 34-35 yaşlarında aslında. Çete üyeleri büyük ihtimal bunu sindiririz korkuturuz diye düşündü ve özellikle makamında tehtit etmeye çalıştı. Ama Savcı sağlam pabuç çıkmış ve hadlerini bildirmiş.

Not2: Bu arada bu işlerin partisi olmaz ırkı dini milleti olmaz. Şerefsizler yok CHP'liymiş AKP'liymiş veya Türk müş Kürt müş Müslümanmışı olmaz böyle yaklaşılmaz bu meselelere. Olayın içinde kim varsa ortaya çıakrtılıp en ağır şekilde cezalandırılmalı. Hatta mal varlıklarına el konulmalı bu tiplerin.

• Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Atam dedi diye hangi chp'li savunuldu? Özgür özel"in net mesajı var.

• Soruşturmayı ne zaman açmış diye sorsan trole bilmez, sadece sallar.

Olayı en başından beri anlayamayan, denetlemeyenleri neden savur insan!
    Yoğun bakımda neden bu kadar çok bebek var diye bakmayanlar, bir hastanenin bakım ünitesi boşken diğerinin dolu olmasını sorgulamayanları neden savunursun?

• Navi kullanıcısına yanıt

Bunu ak parti li yapsa din Allah peygamber dinlemez sabah akşam soversin bana bak ! Öyle polanyacilik oynama !

Siyasal İslam dersin sabah akşam siyasal Atatürkçülük söylemez susarsın ! , Atatürk arkasında kim var ? La Disney mama kesecek diye büyük Atatürkçü olanlar sus pus oldu

Sonra bir mesele oldu en büyük Atatürkçü çıktılar yine !!!!!!!!

Kemalistlerin kafası geriye çalışıyor türk ileri diyor Atatürk bunlar 1930 yıllara dönmeye çalışıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tehdit iddiası
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt

Şu forumda ne zaman kısa bir mesaj yazsam hemen düşünmediğim, söylemediğim şeyler üzerinden eleştiriliyorum.

Mesajında demişsin ki " şimdi bunlar Atam derler, chpliler savunmaya geçer". Adi bir suçlu atam dedi diye ne zaman savunulmuş, burada kim savunmuş? özgür özel anında tepkisini koydu dün.

Suçunu örtmek için bazen insanlar ideolojilere sığınmak isteyebilirler. Kimi Atatürke kimi dine imana sığınırlar "işte biz şucu, bucu olduğumuz için bize iftira ediliyor" derler, ama bunları ben yemem. Sanırım sende o potansiyel var, mesajından hissediyorum. Kaldı ki burada böyle bir tartışma da yokken direk konuyu siyasal polemiğe getiriyorsun.

• Konudaki çorap kokusunu siz de alıyor musunuz arkadaşlar?

• Hayali insanlar uydurup kendi iktidar yalakalığınızı aklamaya çalışıyorsunuz.

• Yenidoğan çetesinin savcıyı tehdit etmesi.

• Novagate N kullanıcısına yanıt

Sırf daha ne kadar komik duruma düşebileceğini görmek için engellemiyorum seni :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.