Şimdi Ara

Yenileme Yapacağım Sistem Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistem:

-Intel Pentium IV 3.0 Ghz İşlemci
    -Asus P5K SE Anakart(775 Socket-Support 45nm CPU)
    -Nvidia Geforce EN8600GT SILENT 512mb Ekran Kartı
    -(2 adet) Kingston KVR800D2N6/2G Ram
    -Pegasus ATX 380 W PowerSupply

Haftaya Planladığım sistem:

-Intel Core 2 Duo E8500 3.16ghz 6mb 1333mhz İşlemci
    -Asus P5K SE Anakart(775 Socket-Support 45nm CPU)
    -Nvidia Geforce EN8600GT SILENT 512mb Ekran Kartı
    -2 adet) Kingston KVR800D2N6/2G Ram
    -Creative Sound Blaster Audigy Value 7.1 24 Bit Ses Kartı
    -Tagan 2 Force II 400W PowerSupply

Öncelikle işlemci tercihim hakkında ne düşündüğünüzü öğrenmek istiyorum.Mevcut anakartla uyumsuzluk söz konusu mu ? Powersupply yeni sistem için uygun mu? Sessiz çalıştığı ve kaliteli olduğuna ikna oldum.Bu nedenle "Tagan"ın bu modeline karar verdim.Gelelim ses kartına, ses kartı olarak "Creative X-Fi Xtreme Gamer Ses Kartı" nı düşünmüştüm ancak anakartta, karta uyumlu giriş yok.Girişi ekran kartı dolduruyor.Bu anakart
    Önerilerinize çok ihtiyacım var.

Teşekkür ederim,

Ozan

• Bu durumda sadece Ses kartı, Power ve işlemci alcaksınız, işlemci gayet iyi fakat E8400 alıp anakartınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.. Eğer 2.Elden işlemci alıcaksanız fiyat daha da aşağı inicek.. P45 daha da iyisi X48 anakartlara yönelmeniz gelecek için yatırım olucaktır.. Yine asus tavsiye isterseniz P5Q sizi uzun süre götürecektir...
  • power supply konusunda bişeyler söyleyebilirim...
    ilerde sisteminizi güncelleme olasılığınıza karşı(ekran kartı, extra hard disk ve diğer bileşenler...) glacial power 650w psu yu önerebilirim,sessiz ve güzel bi f/p ürünü, 400 w biraz az kalabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilcnr

Bu durumda sadece Ses kartı, Power ve işlemci alcaksınız, işlemci gayet iyi fakat E8400 alıp anakartınızı değiştirmenizi tavsiye ederim.. Eğer 2.Elden işlemci alıcaksanız fiyat daha da aşağı inicek.. P45 daha da iyisi X48 anakartlara yönelmeniz gelecek için yatırım olucaktır.. Yine asus tavsiye isterseniz P5Q sizi uzun süre götürecektir...

Tam yanıtı alamadım. Asus P5K SE anakartıma bu işlemci yeter mi ?
    E8400 yeni bir işlemci gibi gelmedi 3.00-3.16 Ghz . Neden E8600 değil, E8400 ? (fiyat dışında)
    Teşekküler.

quote:

power supply konusunda bişeyler söyleyebilirim...
    ilerde sisteminizi güncelleme olasılığınıza karşı(ekran kartı, extra hard disk ve diğer bileşenler...) glacial power 650w psu yu önerebilirim,sessiz ve güzel bi f/p ürünü, 400 w biraz az kalabilir...

Tagan 2 Force II 600W Powersupply hakkında ne söyleyebilirsiniz ? Fazla watt pc ye zarar vermez mi ?
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangurbuz -- 9 Haziran 2009; 17:39:18 >

• e8500 yerine 4 çekirdek tavsiyemdir, q8000 serisi 2. elde olabilir makul fiyatlarda var,
    ayrıca bende bir ses canavarı olaraktan , creative audigy value 7.1 almıştım ama aklımda audigy 2 zs kaldı
    audigy 2 zs yi 2.elde temizini bulursun testlere ve kart hakkında yorumlara bak süper ötesi özellikler ,buda şahsi tavsiyemdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.