Şimdi Ara

Yenilen golün ve maç sonucunun sebebleri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Kimse farketmemiş ama yenilen golde Selçuğun büyük hatası var.Videoda izlerseniz selçuk adamın ayağındaki topu kesmeye çalışacağına adamı iki eliyle itmeye çalışıyor.Basketbol oynuyoruzda bizmi farkında değiliz?
    *Takımda ilk 11'de 1 tane dikine oynayabilen oyuncu yoktu.
    *Balık baştan kokar,tüm bu başarısızlıkların sebebi emin olunki yönetimdir.Yanlış tercihler sonucu gelinen nokta budur.

Çözüm; Ana madde form tutmak.Ard arda gelecekbi kaç galibiyet moral,motivasyon olarak çok önemli pozisyon sağlayacaktır.
    *Oyunu dikine açabilecek,ilerde karşı takımın defansını karıştırabilecek oyuncuların ( Bruma,olcan) takımda 11 de başlaması lazım.(Amrabat'ın gitmeside büyük hataydı!)

EN ÖNEMLİSİ İSE: Takıma adalet gelmesi lazım.Şampiyon olduğumuz seneden itibaren tek bir adaletli forma dağıtılışı görmedim.Kamuoyundaki gibi İsim psikolojisi ile takım yönetilmez.Maçın daima gizli kahramanları vardır.Örn: Pek çok kişi tarafından eliştirilen sabri bile en azından oynadığı her maçta takımı ileriye taşımaya çalışmış,psikolojiyi o yönde tutmuştur.Selçuk gibi geriye değil.Takımın yönlendirilişi çok yanlış.

Uzun lafın kısası ben bu sene şampiyonluk beklemiyorum.Gruptanda 3.olur uefaya gideriz.

Cevap vericek arkadaşların saygı çerçevesini korumalarını dilerim.Yorumlarınızı bekliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muslera Nasıl Gol Yer...
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.