Şimdi Ara

yenilendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubarxtr -- 23 Mayıs 2012; 16:27:24 >

• Hayırlı satışlar...

Enteresan bir build var karakterde, karşı tarafın build'i sizin antiniz olmadığı sürece 5k'dan aşağı vurmuyor sanırım karakter
  • Hayırlı satişlar.
    Tek birşey soracam 1300+ MA Gördum yalniş görmediysem .
    Mr clericlere Vurabiliyonmu 2k+ mrsi olanlara yani
  • up
  • güncel
  • acc bafu var 30s boyunca 500 acc 500 m.acc veriyor m.resisti yüksek olması pekte fark etmiyor ama yinede iki sword yapmak istiyorum m.acc basılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubarxtr -- 3 Mayıs 2012; 1:29:19 >
  • up
  • assasda ne alaka ben pek anlamadım m.boost?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zayber

assasda ne alaka ben pek anlamadım m.boost?

şöyle bir alakası var hide çıktı 5rune yaptı patlattığı gibi 6.9k hp alıyor :D can sıkan durumu var bir asmo olarak ... :D
  • güncel
  • up
  • up
  • güncel
  • 5rune derken ? ben yeni başladım bu oyunada, attack ve critick manastone koymam gerekiyor diye biliyorumda, magic boost ve magic acc. hiç bir anlam veremiyorum, skillerdede phyc. dmg. yazmıyormu? yoksa benmi yanlış okuyorum? yoksa pysc, dmg yazması sorun değil nasıl olsa magical bir işmi yapıyorum ?

tek ricam olucak senden hocam full itemlerini yazabilirmisin bu sayfaya ?
  • assasin hem physical hem magical bi classtır,attackın ne kadar çok olursa olsun karşındakine rune efektleri(silence,stun,aetherhold gibi) yediremezsen adamı kesemezsin,adama bıraktığın rune ları patlatma skillerin fiziksel deil magical,ma ve mb basman hem o efektleri yedirmek için hemde extra dan magical dmg wurmak için bence gerekli,özellikle şuan magic resist revaçta o yüzden magic sinle adam kesme ihtimalin fiziksele oranla daha çok..ama yeni sinler 3.0ı bekliyor boşuna ap/kinah harcamamak için,3,0da sinler o.p. olcakmış :)
  • assinler magic boost kullanmaz atack stone kullanır .karakter güzel fiyatıda gayet iyi bence assin sevenler kacırmayın derim bu fiyata bulamazssınız ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ricopasha

assinler magic boost kullanmaz atack stone kullanır .karakter güzel fiyatıda gayet iyi bence assin sevenler kacırmayın derim bu fiyata bulamazssınız ...

assassinler mb kullanmazda bu arkadaş slotlara neden mb basmış? sin oynamadan yorum yapmayın bence, ben ztn açıklamasını yaptım 2 türde de kullanılabilen bi class olduğunu
    sanırım konuyu kirletiyorum bu arada,hayırlı satışlar arkadaşıma
  • assassin öyle bir mb ve m.acc kullanirki ilk stigma agaci ile tadindan yenmez
  • Arkadaşlar sin hem attack hemde m.boost oynanır üst stigma ağacı m.boost alt stigma ağacı attack içindir
    Neden iki dagger:
    m.boost takıları kullandığım için normar acc düşük kalıyor bu yüzden kesinlikle dagger alt efeklerde 280 acc veriyor arena dagger olması dahada iyi alt efeklerde m.acc veriyor ve ayriyetten attack speed dagger da 1.2 sworda göre daha seri + basmanıza da gerek yok silahlara attackla pek işiniz olmuyor siget silence harici diğer rune skilleride 2k 3k vuruyor önemli olan karşı tarafa dogge geçmeden rune yazdırmanız. m.acc attack ta m.boostta oynasanız önemli acc bufunu basmadan full resist basmış adama hiç birşey yapamassınız sinle ne stun nede havaya kaldırma işlemez böyle oluncada fail :(
    Neden 50 ap cloth set :
    55 eternal sete göre daha fazla m.boost m.acc veriyor ayriyetten %9 attack speed veriyor ve + basması kolay m.boost sin için önemli olan m.boost m.acc 55 eternal ap veya arena set yapsaydım 6 ayımı alırdı +10 yapmam bi dünya para ve m.boost m.acc daha düşük olucaktı + basılı olmayan set benim gözümde beş para etmez 50 +10 seti 55 eternal + sı olmayan sete değişmem yani cloth sette bize lazım olan m.boost m.acc crit resist geri kalanının o kadarda önemi yok.
    Neden full eternal takı değil :
    55 eternal takıların belt hariç diğerleri m.boost yerine crit spell veriyor buda mb sinin işine yaramıyor 100 skillde bi critic gerir oda 10k filan vurur tek skill bunu yiyen adam zaten direk başlıyo yazmaya hacker falan filan gm lere rapor filan ediyo yani siget silencenin crit gelmesi ii değil :) ben takıların belti eternal küpeleri 50 ap yüzükler 55 ap kolye 55 ap bu takıların hepsi m.boost veriyor.
    sin oynamak güzel bu oyunda bence pvp si en zevkli karakter heleki m.boostsa :) bir buçuk sene attack oynadım ama m.boost sini daha çok seviyorum
    sağlam oynamasını bilen ping programı kullanan online saatleri tutan söz dinleyen bi ekibin varsa o zman her class güzel :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubarxtr -- 22 Mayıs 2012; 23:27:26 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.