Yenilenen RAV4 2.0 Extra Multidrive S ( yani deri ve ısıtmalı koltuk, navigasyon ve bluetoth lu modeli )
1- Yenilenen RAV4 2.0 Extra Multidrive S yani, yeni kasa rav 4 ne zaman yani kaç model olarak piyasaya çıktı. (2009 ocak mı ) 2- kullanan arkadaşların memnuniyet ve şikayetleri nedir 3- yeni kasa rav 4 ün öncekine göre yakıt sarfiyatı nasıldır
cevaplar için teşekkürler...
önceki kasaya göre akıt tüketimi epey fark edilir derecede azalmış.Ama yinede bu tarz arabaları dizel alın derim.Ama malesef rav4 ün 2.2 dizeli ötv ye çok kötü takılıyor.
Yeni makyajlı kasa Multidrive S Nisan 2010'da satışa sunuldu. Aşağıda bir inceleme mevcut :
- 2.0lt motordan dolayı alırken ve kullanım esnasındaki vergi dezavantajı.. - motorun çok yakması (istediği kdr CVT, Muıltironic, touctronic, Valvematic bilmemne olsun, 10lt nin altına inmesi zor) - ağır olmasından, 4x4 olmasından, otm. vitesten performansın yetersiz olması - iç mekandaki çok sert plastik (fakat işçilik başarılı) - fiyat aşırı pahalı.. neredeyse BMW X1 alınıyor yani 2.0 dizel otm. 177hp 4x4
almamak için o kadar çok sebep var ki... almak için ne var deseler
+ Toyota sorunsuzluğu, uzun süredir kullanılan atmosferik motor olması + Konfor + Gerçek 4x4 + iç mekan hacmi + iç-dış tasarım +donanım çok zengin
alternatif olarak Hyundai ix35 2.0 dizel otomatik veya VW Tiguan 2.0 TDI DSG otm. tavsiye ederim, madem 2000cc hacmini göze almışsınız
valla ben araca yakından bakmaya karar verdim. kullanan yeni alan 2011 rav4 ile ilgili bilgisi olan var mı....
Geçen bayiide inceledim ama pek beğenmedim. Bu sınıfın öncü araçlarından birisi, yıllardır üretiliyor. Başarılı bir araç ama 2.0 dizel daha uygun modeller varken benzinli almak pek mantıklı değil.. Ford kuga, hyundai ix35, kia sportage vs vs. Aralarında çok bir fark olacağını da zannetmiyorum.
Geçen bayiide inceledim ama pek beğenmedim. Bu sınıfın öncü araçlarından birisi, yıllardır üretiliyor. Başarılı bir araç ama 2.0 dizel daha uygun modeller varken benzinli almak pek mantıklı değil.. Ford kuga, hyundai ix35, kia sportage vs vs. Aralarında çok bir fark olacağını da zannetmiyorum.
benzin tüketimi ne kadardır acaba... gercek veriler
Ayda (ort.1000 km) 100-150 liralık yakıt farkını kafasına dert eden adam hiç bakmasın böyle araçlara.
sorun su ki toyotanın verdigi veriler benc makul gözüküyor ama herkes cok yakıyor deyip duruyor.benim anlamadıgımda o acaba gercek veriler cok mu farklı. verilen bilg ort 8 lt civarında ve bence normal....
quote:
Orijinalden alıntı: Akhilleus
Ayda (ort.1000 km) 100-150 liralık yakıt farkını kafasına dert eden adam hiç bakmasın böyle araçlara.
Bu sınıfın kurucusu bir araç, başarı olarak bence de en başarılardan birisi ama şu da bir gerçek. Artık araçlar arasında çok bir fark kalmadı. ıslak yolda rav4 iyi yol tutar kuru yolda ford kuga. Rav4 daha konforludur, ford kuga daha performanslı. Yağmurdaki yol tutuşunu aracın üstünlüğü görmek yanlış olur, tek kriter yol tutuş değildir. 2.0 dizel olsa bencede rav4 ama dizel varken benzinlinin çok bir cazibesi kalmıyor. Benzinli olarak da sınıfında en az yakan belki rav4 tür ama bu bile dizelin avantajına yetmiyor.
Bu segmentte Toyota ve honda en kısa sürede 1.6 motorlu araçlara geçmeli.Kia ve Hyundai onlara nal toplatacak.
quote:
Orijinalden alıntı: hien
Bu segmentte Toyota ve honda en kısa sürede 1.6 motorlu araçlara geçmeli.Kia ve Hyundai onlara nal toplatacak.
dogru söze ne denir 2011 2.0 DIZEL kıa sportage otomatık (manuelden anlamam) 80.000 tlcıvarı(favori suv um su aralar) honda cr-v benzınlı 14L/100KM ş.içi 90.000tl üstü FORD KUGA cift kavramalı ve hyundai ix35 dizel varken toyota ve cr-v alanlara sasırıyorum,rav4 3-4 defa gördum de cr-v yenı makyajlı baya göruyorum,ilginç,1 senye kalmaz tüpe döner dıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: watkseburt
quote:
Orijinalden alıntı: hien
dogru söze ne denir 2011 2.0 DIZEL kıa sportage otomatık (manuelden anlamam) 80.000 tlcıvarı(favori suv um su aralar) honda cr-v benzınlı 14L/100KM ş.içi 90.000tl üstü FORD KUGA cift kavramalı ve hyundai ix35 dizel varken toyota ve cr-v alanlara sasırıyorum,rav4 3-4 defa gördum de cr-v yenı makyajlı baya göruyorum,ilginç,1 senye kalmaz tüpe döner dıyorum
Bahsettiğiniz yeni CR-V alanlardan biri benim. 90.000'ne değil 78.000 TL'ye aldım. 5.000 km oldu. Yakıt tüketimim şehir içi 12 L, şehir dışı 8-8.5 L. Genel ortalamam 10.0 L şu an. Yukarıda yazdığınız ve yazmadığınız tüm compact SUV ve SUVcukları test ederek bu aracı aldım ve son derece memnunum. Ayda 50-100 lira daha az yakacak diye hiç beğenmediğim bir aracı alacak kadar da zevksiz değilim .
WW nasıl dönüuo öyle ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme