|
Yenilenen tasarımıyla Pardus 21 güncellemesi yayınlandı
-
-
Şu yazılım tüm devlet dairelerinde kullanılsa keşke.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kamuda Linux kullanımı şart koşulmalı. bu bir beka meselesi. Zero Days isimli belgeseli mutlaka izleyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 21 Ağustos 2021; 12:12:13 >
-
gözler tasma, çomar, müdür, kaptan gibi araçları aradı :(
-
Kpnu ile ilgili ne demek istediğinizi daha detaylı yazınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Her ne kadar kullanici deneyiminde linuxlari begenemesemde özgür ve açık kaynaklı yazılım bir umuttur. Keşke telefon dahil tüm sistemlerimde linux kullanabilsem. daha da çok gelişmesini isterim.
içerisinde solitare olmadıkça kamuda kullanılmaz
-
Bayağı gelişme olmuş, yazılımcı ekibin ellerine sağlık. Haber de aynı şekilde güzel hazırlanmış.
-
Neden ki? önerdiğiniz belgeseli izleyeceğim
temalı debian = pardus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 21 Ağustos 2021; 13:3:14 >
TCL kullanamayan adam linux tan anlamaz !
-
bizimkiler arayüz gui sever. hata alınca ok a tıklayıp geçmeyi sever.
office windowsa para vermeyi sever (okullarda geçerli değil). açık kaynak bilgi toplayaman freeware (foss) yazılımları kullanmak yerine bir whatsappa diz çöktürdüğünü söyler vs vs
sözde ptt messenger çıkıcaktı hala apksı bende duruyor nerede bu messenger yok.
söz var icraat yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 21 Ağustos 2021; 13:2:23 >
Kamuda Pardus'a geçiş mecburi zaten. Kurumlar peyder pey geçiyorlar.Bu konuda Cumhurbaşkanlığı genelgesi var herkes geçecek diye.
-
Kamuda çalışanların gençler dahil çok büyük bölümü yeterli ve temel bilgisayar kullanma bilgi ve becerisine haiz değil. Linux temelli bir sistemi kullanamazlar, çok büyük bir karışıklık çıkar.
-
Papirus diyesim var ama pek benzemiyor, Kora icon setini mi kullanıyor?
-
Kendileri kullanmazken mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi yerden başlıcan kullanamayanların çoğu yaşlı eski memurlar yeniliğe kapalı ben yapamam diyen tembel adamlar. Şu pandemi döneminde memurlarının yarısının gereksiz bir işe yaramadığını ben bizzat çalışarakta gördüm bir birimde aynı iş yoğunluğunda 5 kişi çalışırken 2 kişi ile çok güzel iş yürüyordu neyse söylenecek şey çok ama…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tamam sistem ok ama driverlar ne olacak birakin pardusu linux e bile dogru durust driver cikmiyor
Windows üstüne kolayca kurabilirim değil mi ? Bilgisayarı sadece internet ve dosya müzik arşivi olarak kullanıyorum. Memnun kalmazsam Windowsa geri dönebilir miyim yine kolayca ?
-
ister üstüne kur ister vmware ile sanal makine kurup üzerinde dene...
Kamuda Linux kullanımı şart koşulmalı. bu bir beka meselesi. Zero Days isimli belgeseli mutlaka izleyin. ne demek istediğimi anlayacaksınız.
|
içerisinde solitare olmadıkça kamuda kullanılmaz
|
Şu yazılım tüm devlet dairelerinde kullanılsa keşke.
|
Eee bu Pardus ekibi fettoşlardan temizlendi mi ki? En son uzun yıllar önce Pardus'u ilk geliştiren ekibi kulağı küpeli vs gibi ithamlarla kapı dışarı edip yerine fettoşları getirmişlerdi...
|
Bayağı gelişme olmuş, yazılımcı ekibin ellerine sağlık. Haber de aynı şekilde güzel hazırlanmış.
|
Dünyanın en boş bakışlı, ifadesiz kaplan maskotuna ve amblemine sahip işletim sistemi. Ne zaman görsem bu yaşama isteğini kaybetmiş boş bakışlı kaplana nasıl bir duygu besleyeceğimi şaşırıyorum. Üzüntülü mü, kaygılı mı, kaygısız mı, somurtuk mu, vazgeçmiş mi anlamadım bu kaplanı ben. |
pardus 1.0'la 2007'de ÇÜ'nin kütüphanesinde tanışmıştım 2009'da kişisel bilgisayarıma kurmuştum. En keyifli kullandığım 2011 sürümüydü. Resmen KDE'ye takla attırıyorlardı. İlkkez akıllı tahtalarda kullanılacağı açıklandıktan sonra Microsoft, üst düzey yetkilileriyle çıkarma üzerine çıkarma yaptı. Sonunda Fetöcüler devreye girdi projeyi bitirdi hepsini de işten attı. Birçoğu kendi imkanları ile psilinux adı altında birkaç sürüm çıkardıalr ama onlarda tutunamadı. Tam kırılma anında Pardus'u al aşağı ettiler. şimdi önemli yenilikle var diye çıkardıkları PARDUS 21 , 10 yıl önceki pardus'tan daha geride. InfinitelyGalacticyoutube A review of a very impressive KDE4 distro: Pardus Linux 2011. The installation wizards and the Kaptan Configuration Wizard are simply the best in their class for customization tools, and the software selection is simply unparalleled in my opinion. All the software you need in a user-friendly and well-delivered package. Fantastic distribution - easily my favourite KDE distro. Brings the best - and the beauty - of Linux into the palm of the new users' hand. Get Dropbox: https://db.tt/Qg1VIS9T https://www.youtube.com/watch?v=viEQ-DWxX50 |
temalı debian = pardus
|
Benzer içerikler
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- x beğenileri gizleme
- instagram efekt arama
- whatsapp tek tık
- instagram video indir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X