Şimdi Ara

yenilenen verso

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model sıfırkm yenilenen versoya bayi elegant için 57500 istedi sizce fiyat nasıl benzinli araç için çokmu yoksa cmax mi düşünmeliyim

• yenilenen verso elegant alındı 57500 ilk kullanımda dikkat etmem gerekenler nelerdir acaba
  • dikkat etmem gereken derken neleri kast ediyorsunuz.araç tanıtım yada kullanım kılavuzunda her şeyi anlatmışlar.siz merak ettiklerinizi sorarsanız bilgilerim dahilinde cevaplayabilirim.
  • fiyat için biraz daha pazarlık etseydiniz keşke,bende 1 nisanda elagant aldım fethiye bakırcılardan.banada 57500 dediler sonra 57250.bende diğer bayilerle görüşüp uygun fiyat veren olursa onlarda alacağımı belirttim 57000düştüler. fiyat bana uygun geldi ve aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PDRM

fiyat için biraz daha pazarlık etseydiniz keşke,bende 1 nisanda elagant aldım fethiye bakırcılardan.banada 57500 dediler sonra 57250.bende diğer bayilerle görüşüp uygun fiyat veren olursa onlarda alacağımı belirttim 57000düştüler. fiyat bana uygun geldi ve aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
  • Arkadaşlar bende dün Ankara da 2013 model verso elegant modelini kasko dahil 56000 tl ye aldım ilk izlenimleri buradan bildirmeye çalışacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ RENAULT GRAND KOLEOS
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle hayırlı olsun aracın donanımından memnun musunuz iç hacim aracın hızlanması vede (rodaj zamnı ama) yakıtı nasıl gördüğünüz suda olsa dedğiniz seyler var mı geniş aileler için tavsiye eder misiniz terden yüksekliği nasıl
  • Merhaba, benim hanım Versoyu tercih etti ve arada bende kullanıyorum. Söyleyeceğim - Ford cmax a nazaran çok daha iyi bir kalitede araç. Uzun vadede servisler de üzmez diye düşündüktü biz...
    Benim fikrim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dfly

Arkadaşlar bende dün Ankara da 2013 model verso elegant modelini kasko dahil 56000 tl ye aldım ilk izlenimleri buradan bildirmeye çalışacağım

Hayırlı olsun... Araç gerçekten güzel ve kullanışlı çok. Özellikle karda kaymayı önleyen tekniği (adı aklıma gelmiyor) çok işimize yaradı kışın. Güzel çalışıyor ve emniyetli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhittin Abi

Merhaba, benim hanım Versoyu tercih etti ve arada bende kullanıyorum. Söyleyeceğim - Ford cmax a nazaran çok daha iyi bir kalitede araç. Uzun vadede servisler de üzmez diye düşündüktü biz...
    Benim fikrim ...

Ozellikle 2-3 yıl içerisinde olabilecek dizel verso kombinasyonu ilgisini çekebilecek birisi olarak soruyorum.Fikrinize saygı duymakla birlikte, Fikrinize katilabilmem için kıyas kriterlerinizi aciklarsaniz faydalı olur.
    Not:Cmax sahibiyim.Çok memnunum.Ancak marka yada model fanatiği asla değilim.Her güzelin kusuru vardır.Versonun üstünlüklerini merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilbilge_11 İ kullanıcısına yanıt
    Aracımdan şu ana kadar çok memnunum, şimdiye kadar 1.000 km yaptım şehir içi yakıt ortalama 6,5 - 7 lt yakıyor iç hacim ve konfor olarak çok iyi, ayrıca araç yüksek olduğundan kendinizi 4x4 sürüyormuş gibi hissediyorsunuz. Olumsuz olarak söyleyebileceğim konulardan birisi motor torku düşük olduğundan yokuşta ve araba sollarken fazla bir performans beklememek lazım. Yokuş kalkış destek sistemi güzel bir özellik. Ayrıca göstergelerin yeri ilk başta yadırgansa da hem yola hem göstergelere aynı anda konsantre olabiliyorsunuz.
  • Araçlarınız hayırlı uğurlu olsun,bende 2011 comfort var 20000 km yaptım,dayanamadım brc lpg taktırdım,hiç korkmayın lpg'den taktırın gitsin.arabalar inanılmaz güzel ve dayanıklılar,verso doğru seçim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aracım 10000km geldi ve gögüslükten her sarsıntıda gacırtı gelmeye başladı buda beni sinir ediyor. sizde durum nedir acaba..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.