Şimdi Ara

Yenilenmis Iphone 5S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yenilenmiş Apple iPhone 5S 16 GB (12 Ay Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-5s-16-gb-12-ay-garantili-p-HBV000006IPUI?magaza=Emperor

Iphone 5 kasası beni benden aliyor ama sifiri 3000 tl ve yenilenmis almak istiyorum ama hem telefonu hemde yenilenmis olmasini onerirmisiniz?

• 2. El se alsana aynı fiyata?

Hatta arkası alttan ufak kırık se var elimde istanbul içi bırakırım 750e
  • İthalatçı firma garantisi altındaymış.Yani bozulunca garanti ile uğraşır durursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 23 Ağustos 2019; 21:52:56 >
  • Ben 3 ay once
    Yenilenmis Iphone 5Saldim. Hb den. Ekrani bozuk geldi iade ettim bence hic ugrasma

Ayni saticidan aldim hatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkguleryuz -- 24 Ağustos 2019; 13:9:54 >
  • Ben de düşünmüştüm ama bunların sattığı paralel ithalat gelen ürünler. 5s'in Türkiye kodu A1457. Benim aldığımın kodu ise farklıydı. Pakedi açmadan iade etmiştim. Bir de 16 gb artık yetmiyor. Takıntıdır, illa yüksek kapasiteli olacak cihaz. Yüksek kapasiteli cihazları da artık satmıyorlar.

Ekleme: Telefonda tasarım çok önemli. Apple'ın bence en güzel cihazı iPhone 5s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 24 Ağustos 2019; 15:13:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 5S 16GB
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.