|
Yenilenmiş telefon nedir, nereden alınır?
-
-
Kuba olduk sonunda. Kubalilarin eski arabalari tamir edip edip kullanmasi gibi eski telefonlari tamir edip edip kullaniriz artik. Kuba ambargo altinda boyle, peki bizde neden boyle?
-
Bende Lenovo A7010 var. Epey kullanıldığı için bataryası eskimiş durumda. Şarjı çabuk bitiyor. Orijinal bataryasını nerede bulabilirim? Ses açıp kapama ve ekranı açıp kapama tuşları da eskimiş.
-
3. dünya ülkesinden haberler.. Şu bir kısım millet ne zaman ceplerinde taşıdıkları telefonlar gibi akıllanacak çok merak ediyorum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Egonomi çoh eyi yienimm….
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu olay bizde ekranının yarısı olmasa, konuşmaya kalktığınızda karşı tarafa ses gitmese bile tüm telefonların A kalitede satıldığı, fiyatının da sıfır cihazlardan ancak 250-300 tl düşük olduğu ama buna rağmen orijinal kutusu olmayan gazete kağıdına sarılmış, kesinlikle kazayla bile hiçbir aksesuarının olmadığı şekilde satılmak olacak. Garanti konusundaki muhatap satıcı ise, kapsamı nedir ne değildir bir standardizasyon yok ayrıca söz konusu satıcılar garantili sıfır cihazda bile sorun çıkartıp olayı çıkmaza sokuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakdc -- 25 Temmuz 2022; 22:35:31 >
-
Bence 13 bin lira telefona veren 15 versin yenisini alsın, bana göre 2 elden hiç bir farkı yok. yenilenmiş falan hikaye geliyor.
-
Türkiyede 2.el ölücüleri varken çoğu zaman sıfır almak yada hiç almamak daha mantıklı oluyor. Sıfırı 5000se
2.eli ortalama 3000 olmalı
-
Eski telefonlarım sağlam olduğu halde, sırf android sürümleri eski olduğu için bazı uygulamaları çalıştıramayıp kenara kaldı.
Bu da demek oluyor ki
Yenilenmiş telefon = Eski android sürümü = Çöp
Sadeleştirelim
Yenilenmiş telefon = Çöp
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yenilenmiş telefon eski android demek değildir. Uygulama çalıştırmıyor eski sürüm yüzünden dediğin telefonun en az 7-8 yıllık olması lazım.
-
Ülkemizdeki yenilenmiş telefonlar yurt dışındaki kadar iyi denetlenmiyor. Sitelerde alan insanların yorumlarından görüyoruz, orijinali yerine yan sanayi ile değiştirilmiş parçalar, pazarda 10 liraya satılan ömrü 3 günlük "aksesuarları" ile paketlemeleri vb... En iyisi garantisi devam eden temiz 2.el almak. En azından ne olduğu belli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuharremAylar -- 26 Temmuz 2022; 15:54:27 > -
Refurbished telefonlar ebay ve aliexpresste yıllardır var, bizde çok geç kalındı ve tam oturtulamadı gibi görünüyor.
-
Mantıklı ve uygun bir garanti verilirse alıcısı olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu kadarcık fiyat farkına, temiz 2.el bulmak mümkün.neresinin kurcalandığı belli olmayan, hangi parçanın değiştiği ve değişen parçanın orijinal mi yan sanayi mi ne kalitede olduğunu bilmediğim bir cihazı satın almak bana hiç bir anlam ifade etmedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamido -- 27 Temmuz 2022; 20:39:1 >
-
Eğer fiyat farkı 13'e 15 gibi ise yenilenmiş telefon almanın bir anlamı yok. Ne kadar testten de geçse, 30 gün içinde iade edilmiş bile olsa o artık bir "ikinci el" cihaz. Üstelik 2 yıl yerine 1 yıl garantili olduğundan aslında burada da bir fiyat kaybı olmalı.
3 yerine 2 ödeyeceğin bir fiyat oranı olursa belki mantıklı olabilir.
-
Teşekkür ederim iyi günler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yenilenmiş telefon alınmaz V...fone' dan 1 yıl garantili iphone 8 plus aldım. param yok taksitle alayım öderim diye. cihaz geldi dıştan güzel ama 1 ay sonra orta tuş bozuldu. ahizeden ses bir geliyor bir gelmiyor. 14 gün içinde fark etmedim mesela port çekim kamerası bozuk. Elektroniğin 2.eli olmaz bunu bu yaşımda bir kere daha tecrübe ettim. sonuç ürün 15 gündür serviste ben taksit ödemeye devam ediyorum :)
-
adı yenilenmiş , hiç bir şekilde yenilenen bir yeri yok batarya neredeyse bitik geliyor
-
değişim ile topladıkları cihazlar galiba
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güvenilir yerlerden almak lazım yoksa 1 hafta sonra eglimizde kalmasın
Egonomi çoh eyi yienimm….
|
Kuba olduk sonunda. Kubalilarin eski arabalari tamir edip edip kullanmasi gibi eski telefonlari tamir edip edip kullaniriz artik. Kuba ambargo altinda boyle, peki bizde neden boyle?
|
3. dünya ülkesinden haberler.. Şu bir kısım millet ne zaman ceplerinde taşıdıkları telefonlar gibi akıllanacak çok merak ediyorum..
|
Bence 13 bin lira telefona veren 15 versin yenisini alsın, bana göre 2 elden hiç bir farkı yok. yenilenmiş falan hikaye geliyor.
|
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- whatsapp ekran görüntüsü alma engelleme
- whatsapp profil sözleri kısa
- whatsapp bildirim gelmiyor
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X