Şimdi Ara

Yenilicez şimdiden geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ay yıldızlı Milli takımımız karşılaşmaya şu ilk 11'le başlayacak:

Volkan, Sabri, Servet, Egemen, Hakan Balta, Yekta, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Burak, Umut, Arda...

bu hiddink in beyni nerde çok merak ediyorum ya defansa gs nin sürekli sorun yaşayan defansından 3 kişi var bide yeni transferleri egemen . egemen neysede diğer 3 lü nedir arkadaş yekta kimdir ki ilk 11 e alıyosun ? selçuk şahin kim ? umut niye ilk 11 ? semih veya cenk varken burak niye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Nargile Dumanı -- 6 Eylül 2011; 18:10:22 >

• yekta kim olduğunu maç esnasında anlarsın semih buraktan iyi değil ayrıca he 60 da alırsan iyi olabilir ama ilk 11 başlayacak bir oyuncu değil bu kadar önemli bir maçta cenk tosun'u oynatmak büyük saçmalık fm oynamıyorsunuz gerçek hayat bu

defansa laf atmışsın sağ bek gg den sonraki en iyi sağ bek orhan şam falan demeyin orhan şam sabri'den iyi diyen futbol cahilidir , servet olmayınca geçen maç neler olduğunu görmedin sanırım hala hakan baltaua sesimi çıkarmıyorum iyi bir sol bek değil ama çağlar oynasa daha iyi olurdu defansif yönü milli takıma çağrılan bütün sol beklerden daha iyi

kadro bence çok defansif olmuş
  • Zaten yenilecektik.Kazakistan maçındaki kadro neredeyse tamdı da ne oldu...
  • Avusturya'yı yeneriz saçmalamayın.
  • İlk golü yeriz .Sonra Sabri atar 2 tane yeneriz şansa, bala yine
  • servete laf atmayın servet çok iyi bir stoper geçen senenin faturası servete kesildibazı tarafarlarca ama öyle değil öyle olsaydı şuan gsde olmazdı yekta konusunda peşin hükümlü olmamak lazım ama şuna hak veririm şuanda galiba ilk defa milli forma giyecek ve heyecanlı olacağı aşikar o yüzden vasat bir performans sergileyecek büyük ihtimal onun yerine 1,2 kez forma giymiş veya daha deneyimli biri alınsa böyle bir maç için daha iyi olurdu sanki, 1 kişi bile bocalarsa bugün işimiz yaş olur..ayrıca burak yorumuna katılıyorum adam son 2 milli maçta dünyaları kaçırdı ya niye burak ? nerden çıktı bu adam fiziği iyi ve bunu bilip iyi kullanıyor ama bitiriciği zayıf semih varken burağı çıkarmak hakaret olur semih zor pozisyonları gole çevirmesini bilir ve bu akşam çok ihtiyacımı olan bir oyuncuydu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mizuhara

yekta kim olduğunu maç esnasında anlarsın semih buraktan iyi değil ayrıca he 60 da alırsan iyi olabilir ama ilk 11 başlayacak bir oyuncu değil bu kadar önemli bir maçta cenk tosun'u oynatmak büyük saçmalık fm oynamıyorsunuz gerçek hayat bu

defansa laf atmışsın sağ bek gg den sonraki en iyi sağ bek orhan şam falan demeyin orhan şam sabri'den iyi diyen futbol cahilidir , servet olmayınca geçen maç neler olduğunu görmedin sanırım hala hakan baltaua sesimi çıkarmıyorum iyi bir sol bek değil ama çağlar oynasa daha iyi olurdu defansif yönü milli takıma çağrılan bütün sol beklerden daha iyi

ya cenk tosuna laf atıyosunda yekta naptı ki şu ana kadar ?

ya semih en azından burak gibi kazma biri değil yakaladımı atıyor burak ta garip birşey var atamıyor + pozisyonada giremiyor
    ya Allah aşkına sabri sadece hızdan ibaret en iyi sağ bek falan geç adam 1 maçta kaç tane isabetli orta yapıyor Allah aşkına
    geçen maçta noldu ki ? tamamen şans eseri bi gol attılar onun dışıdna ben hiç net bi gol pozisyonu hatırlamıyorum ? son dakikalarda bi tane yakaladılar ondada kazak futbolcunun koşacak gücü kalmamıştı uzaktan vurdu dışarı çıktı

@ferrotello
    nasıl bu kadar emin olabiliryorsun ? kazak maçını izlemedin galiba

• quote:

yekta kim olduğunu maç esnasında anlarsın semih buraktan iyi değil ayrıca he 60 da alırsan iyi olabilir ama ilk 11 başlayacak bir oyuncu değil bu kadar önemli bir maçta cenk tosun'u oynatmak büyük saçmalık fm oynamıyorsunuz gerçek hayat bu

orhan şam'ın kaç maçını izledin sen ? sabri kim ya sabrinin iyi olduğunu söyleyen ilk insan olarak kayıtlara geçtiniz tebrikler

• quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

ya semih en azından burak gibi kazma biri değil yakaladımı atıyor burak ta garip birşey var atamıyor + pozisyonada giremiyor
    ya Allah aşkına sabri sadece hızdan ibaret en iyi sağ bek falan geç adam 1 maçta kaç tane isabetli orta yapıyor Allah aşkına
    geçen maçta noldu ki ? tamamen şans eseri bi gol attılar onun dışıdna ben hiç net bi gol pozisyonu hatırlamıyorum ? son dakikalarda bi tane yakaladılar ondada kazak futbolcunun koşacak gücü kalmamıştı uzaktan vurdu dışarı çıktı

@ferrotello

Yekta milli takım'da selçuk şahin'den daha fazla forma giymiştir.Hala 5 sene önce ki sabri'yi konuşuyorsunuz yaptığı ortaların çoğu isabetli burak pozisyona giremiyor demen beni benden aldı zaten

2-1 kazanırız bence goller:servet,burak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çilekli Nargile Dumanı

quote:

@ferrotello

Yekta milli takım'da selçuk şahin'den daha fazla forma giymiştir.Hala 5 sene önce ki sabri'yi konuşuyorsunuz yaptığı ortaların çoğu isabetli burak pozisyona giremiyor demen beni benden aldı zaten

2-1 kazanırız bence goller:servet,burak

iyide ben selçuk oynasın dedim mi ? farkettiysen zaten selçuğun oynamasınada kızdım konuda .
    ya Allah aşkına bu sabri ya SARBİ nasıl isabetli orta beklersinki
    burak bana göre beceriksizin teki mevlüt ü niye oraya koymuyor ? orayı burak tan daha çok hakeden bir sürü adam var

• Var mı iddia'ya giren ? Ya yeniliriz yada Belçika maçındaki gibi şans eseri kazanırız.Çok çok zor bu kadroyla kazanmak.Ama genede avantajımız varken Avrupa Şampiyonasına katılmak için bi an önce Hiddink gitmeli.Yemin ediyorum Mustafa Denizli daha çok iş yapar.
  • Orhan şam sabriden daha kaliteli bir oyuncudur bende haz etmiyorum sabrinin gsde veya milli takımda oynamasını ama tecrübeli olduğu için oynatıyorlar sanırım.
  • Arkadaş hidinkten iyi biliyor bu işleri.
    Kadro kısıtlı arkadaşım sakat ve cezalı olanlarla bile bir 11 çıkıyor..
  • kadronun kötü olduğunu söyleyemeyiz ama asıl sorun oyuncuların birbirlerine uyum sağlayamamış görüntüsü çizmeleri.

birçok garip pas hatası yaptık, bazı yerlerde oyuncular topla yapayalnız kaldılar, yardıma gelen olmadı, bunlar olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

Arkadaş hidinkten iyi biliyor bu işleri.

Buna da katılmıyorum maalesef.Madem kadro kısıtlı niçin Necip'i,Orhan Şam'ı almıyor ? Hiddink'den iyi bilip bilmemekle alakası yok Allah değil ya bu adam.Herkesin söylediğini Hiddink yapamıyorsa Hiddink iyi bilmiyordur o işi.
  • katılıp katılmamanız önemli değil.muhakkak kafasında bir plan vardır burda atip tutmayla olmuyor o işler.
    Elinde selçuk ile emre varken bu ortasahaya bende itiraz ediyorum ama kadro kısıtlı o dediklerin adamlar formayı kaldırabilecekler mi belli değil.
    orhan şam dediğin adam fenere gelmeden önce milli takımın m si konusulmuyordu fenere gidincemi milli oyuncu oldu?

Ayrıca siz taraftarlık yapıyorsunuz o da ayri bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dwimmerlaik -- 6 Eylül 2011; 22:27:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

kadronun kötü olduğunu söyleyemeyiz ama asıl sorun oyuncuların birbirlerine uyum sağlayamamış görüntüsü çizmeleri.

birçok garip pas hatası yaptık, bazı yerlerde oyuncular topla yapayalnız kaldılar, yardıma gelen olmadı, bunlar olmamalı.

quote:

Orijinalden alıntı: Colossus_

quote:

Arkadaş hidinkten iyi biliyor bu işleri.

Buna da katılmıyorum maalesef.Madem kadro kısıtlı niçin Necip'i,Orhan Şam'ı almıyor ? Hiddink'den iyi bilip bilmemekle alakası yok Allah değil ya bu adam.Herkesin söylediğini Hiddink yapamıyorsa Hiddink iyi bilmiyordur o işi.

quote:

katılıp katılmamanız önemli değil.muhakkak kafasında bir plan vardır burda atip tutmayla olmuyor o işler.
    Elinde selçuk ile emre varken bu ortasahaya bende itiraz ediyorum ama kadro kısıtlı o dediklerin adamlar formayı kaldırabilecekler mi belli değil.
    orhan şam dediğin adam fenere gelmeden önce milli takımın m si konusulmuyordu fenere gidincemi milli oyuncu oldu?

Ayrıca siz taraftarlık yapıyorsunuz o da ayri bir konu.

@01001101

kadronun kötü olduğu söylenemez mi ? bundan daha saçma bir şey söleyemezdin heralde

@Colossus_

o kadar çok alınmayan futbolcu varki bundan 2-3 kat daha iyi bi takım çıkabilirdi

@Dwimmerlaik

nasıl biz taraftarlık yapıyoruz ya ? selçuk şahin in oynamasını istemiyorum bu mu taraftarlık ? sence semih yada mevlüt orda olmayı haketmiyor mu ? yekta niye orda mehmet topuz dan daha mı iyi ?

ben mi taraftarlık yapıyorum siz mi ? bu takıma mehmet topuz alınmamasının mantıklı bi sebebini sölermisin ?

• m. topuz olayına katılırım bende ancak gerçekten taraftarlık yorumları çok agır basıyor bence yinede. ben burak ın bu milli takımdaki son 2 maçta gördügüm en iyi atak oyuncusu oldugunu objektif olarak söyleyebilirim. burak ve umut un tek ihtiyacı olan sol ve sag açık sıfıra kadar kayıp ani beklenmeyen ortalar açabilen veya bi şekilde derinlemesine sagdan soldan girip topu taşıyacak şut atacak kanat bindirmecisidir. ne yekta ne arda veya kanatlarının işlemedigi yada plan tutmadıgında da arda benzeri topla yetenekli oyuncu sokup daha farklı şablonlar elde edilmeli.

çok fazla kanat bindirmecisi yok sanırım elimizde(sakın bek oyunculardan fln bahsetmeyin).örnek vermek gerekirse yinede:
    sol da ugur boral ın formda olanı (ki durumu bilinmez) sag da da kazım ın orta açmak isteyeni gibi örnekleyebilirim.

ayrıca orta göbekte necip- m. topuz kanat oyununda ileriye de top taşıyacak orta saha olurlar. selçuk şahin / m. topal birazda defansif çünkü. ayrıca söyledigim tarzda kanat oyuncuları takımın fiziksel ve press anlamında da direncini yüksek tutmaya yarar. arda/ yekta tarzı yerine.

ugur.... necip...m.topuz... kazım .. şeklinde bir orta saha önlerinde burak/ umut.

birde yedek kulübesindeki gökhan töre sanırım kanat oynuyor. hiç ortada olmayan ugur boral yerine koy gökhan töre yi olsun bitsin. 4/4/2 mis gibi. kafa toplarında iyi iki forvetin var elinde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.