arkadaslar birka sorum olacak daha oyuna yenı basladım eger yrdım edersenız cok mınnettar olurum.Sorular;
1.Blade ve sword skıllerini actım..Hem blade hem sword silahlarını takablır myım? 2.Blade veya sword olursam hangı gıysılerden gıyebılırım?(Prosector,Armor,Garment) 3.Glavieci veya Spear ci olmam icin sadece skilleri mi deistirmem gerek ?
arkadaslar birka sorum olacak daha oyuna yenı basladım eger yrdım edersenız cok mınnettar olurum.Sorular;
1.Blade ve sword skıllerini actım..Hem blade hem sword silahlarını takablır myım? 2.Blade veya sword olursam hangı gıysılerden gıyebılırım?(Prosector,Armor,Garment) 3.Glavieci veya Spear ci olmam icin sadece skilleri mi deistirmem gerek ?
Sorularım bu kadar yardımlarını bekliyorum
1) Evet. ikiside aynı skillerden oluşmaktadır. 2) Blade olursan garment giymelisin. 3) Sadece skilleri değiştirmen yeterli. Eğer int'e vermediysen.
NOT: Başlık konuyu özetlesin ozaman.
knk ama garment giyemiorum ?? hersey var ama kırmızı gorunuyo ? ustumde armor ve procest var ınventroy de garment var ama kırımızı gıyemessın dıo ?? nasıl olcak
quote:
Orjinalden alıntı: Crosted
knk ama garment giyemiorum ?? hersey var ama kırmızı gorunuyo ? ustumde armor ve procest var ınventroy de garment var ama kırımızı gıyemessın dıo ?? nasıl olcak
Üstündeki garment/pro itemleri çıkarmalısın.. Ancak öyle garment itemi takabilirsin.
Pro + armor karışık set dizebilirsin ama garment tek başına dizilebilen bir set.
bıde kank ustumdekılerı cıkarttım sonra garmentı takmaya calıstım olmadı...
ustumdekı tum pro ve armorları cıkarttım ınventore koydum.. gerı ınventoryden aldıgım garmentleı takamıyorum...Acaba ınventroyden baska bı yeremı koymalıyım ?
Senin Garmentlar Female olmasın?
Üzerinde armor veya protector varsa garment giyemezsin tüm giysilerini çıkartıncada kırmızı yanıyorsa ya cinsiyeti farklıdır yada lvlı senden yüksektir.
tmm arkadaslar taktım.Bi sorum daha olacak acaba BLade ler garment mi giymerekior?
Garment zorunluğu yok.. Ama garment önerilir full str bladerlere..
quote:
tmm arkadaslar taktım.Bi sorum daha olacak acaba BLade ler garment mi giymerekior?
Bladerler garment giyinir.. Çünkü; mag. atackları düşük olduğu için bu açığı garment setle en aza indirebilir.. Bu yüzden garment set kullanır bladerler.
quote:
Armor giyersen hem yavaşlarsın hemde nukerlerden çok damage yersin zaten str olduğun için phy defansın fazla mag defansın azdır.Garment giyersen mag defansın artar böylece nuker,wizardlardan daha az damage yersin ayrıca strlere karşı zorlanıyorsan protectorda giyebilirsin.
cok saolsun arklar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme