Şimdi Ara

YENİYİM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR FOTOGRAFA MERAKLIYIM VE BİR MAKINAM VAR CANON 1100D GİRİS SEVİYESİ BİR MAKINA AMATOR FOTOGRAFCIYIM OTOMATIK MODLARDA DEGILDE MANUEL AYARLARDA CEKMEK ISTIYORUM ESTANTENE DIYAFRAM ISO GİBİ AYARLARI DENEME YANILMA YOLUYLA CEKIYORUM BAZEN IYI SONUCLAR ALABILIYORUM BAZEN ISE COK COK KOTU... OTOMATIK MODLARDA DAHA IYI CEKIYOR AMA BEN MANUELDE CEKMEK ISTIYORUM NEDENSE DAHA BI ALBENİSİ OLUYOR AYARLARLA OYNAMANIN PEKİ BUNU NASIL YAPICAM ISIN ISINDEN NASIL CIKICAM NASIL OGRENEBILIRIM EGITIM ŞART MI FOTOGRAFCILIK KURSU BEN ILERLEMEK ISTIYORUM FOTOGRAFCILIGA

• Bulunduğunuz şehirde bir fotoğraf derneğinde giriş seviyesi eğitim almanızı tavsiye ederim. Bu şekilde makinenizi daha bilinçli kullanır ve diyafram, enstantane, iso dinamiklerini anlar ve uygulayabilirsiniz. Anlayarak ve bilinçli fotoğraf çekerseniz daha fazla keyif elır ve güzel fotoğraflar çekersiniz.
  • Burdaki linkte gerekli bilgiler var ister internetten öğrenirsin ister bir kursa kayıt yaptırıp temel eğitimini alır kendini geliştirirsin tamamen sana kalmış.

http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/page/2/
  • cok tesekkur ederim ılgılendıgınız ıcın bir fotograf kursu şart olacak öyle gozukuyor hocayla bırebır egıtım daha ıyı olur
  • Uşakta iseniz kurslar mart ayında başlıyor.
    Derslerimize bekleriz.
  • HAYIRBEN KOCAELİ DE OTURUYORUM SORDUM KURS 2 AY 36 DERS 300 TL DEDİLER BEN ÖĞRENCİYİM ANCA YAZIN GIDEBILIRIM VAKIT SIKINTISI OLUYOR
  • Eoscanon kullanıcısına yanıt
    İnternetten yada kitaplardan yeterli bilgi bulunabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    ARKADAŞLAR YARDIM!
    11 yıl önce açıldı
    YARDIM!!
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • FOTOĞRAFLAR BUNLAR
     YENİYİM   YARDIM YENİYİM   YARDIM YENİYİM   YARDIM
     YENİYİM   YARDIM YENİYİM   YARDIM YENİYİM   YARDIM YENİYİM   YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eoscanon -- 18 Şubat 2014; 18:04:47 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.