Şimdi Ara

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet çok güzel bi aşk filmiydi.

2 sene önce izlemiştim, çok beğenmiştim şiddetle tavsiye edilir.
  • Ayrıca o sonda ağacın altında gördüğümüz amca, filmin başındaki metro sahnesinde de yer alıyor. :)

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001)
  • bi de imdb de gördüm aynı isimle 2007 usa yapımı bi film daha var aynı filmin yeniden çekilmiş hali mi acaba?

edit: ramake yazıyomuş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engineered Rock -- 3 Mayıs 2007; 18:52:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

bi de imdb de gördüm aynı isimle 2007 usa yapımı bi film daha var aynı filmin yeniden çekilmiş hali mi acaba?

edit: ramake yazıyomuş zaten.

Evet aynen öyle, orijinal filimn tutmasından sonra hollywood boş durmadı tekrar çekiyorlar, hatta çekimleri yakınd a bitti, postproduksiyon aşamasında sanırım.
  • filmin başında kahramanlarımızın yerleştiği otel odasında, çerçevelenmiş bir gazete küpürü gözünüze çarpmıştır. küpür, beşiz doğuran bir kadın hakkındaki gerçek bir yazıymış. o beşizler büyümüşler, koskoca adam olmuşlar ve filmde çeşitli rolleri kapmışlar. bunlardan birisi otel sahibi, diğeri nezarethanedeki mafya lideri, bir diğeri metro turnikelerini bekleyen güvenlik görevlisi; dördüncü, filmin sonuna doğru kız metroda anons yaparken yanında oturan görevli, sonuncusu da çocuğu, içinde gül olan yemek servisi kutusuyla kız lisesinin içine girerken durduran güvenlik görevlisiymiş.

ekşiden alıntıdır.
  • Bu filmin vcd ya da dvd si piyasada var mıdır? Merak ettim izlemem lazım
  • tek kelime ile harika
    Yeni izleme fırsatım oldu ve gerçekten çok beğendim..
    Yeniden yapılanı bu filme yaklaşamaz sanmıyorum.
  • cnbc-e veriyo bu tür koreli filmleri kesin bunuda verir bizde izleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: holywars

Jeon Ji-hyeon reklamda oynamıs çok hoş kız yaww

http://www.metacafe.com/watch/142048/hot_korean/

çok tatlı ya
  • çok büyük bir arşivim var sürekli film izlerim içinde sevişme sahnesi olmayan film izlememiştim sanırım bu filme kadar.filmi sattırmanın başka yollarıda olduğunu gördük bu filmde.izlediğim en güzel romantik komedidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adriano123 -- 2 Ocak 2008; 20:49:56 >
  • bu filmi beğenenlerin "my girl and I" da seyretmesini tavsiye ederim
  • Filmi bugün netten indirip izledim gerçektende My Sassy Girl harika bir filmmiş konu oyunculuk herşey harikaydı uzun zamandır bir film izlerken bukadar keyf almamış gülmemiş ve hüzünlenmemiştim buyüzden teşekkürler pulp sayende harika bir film izlemiş oldum "my girl and I"ı da izlemek isterdim altyazısını kontrol ettim varmı diye ama yoktu eğer varsa bilgilendirirseniz onuda indirip izlemek isterim tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Filmi bugün netten indirip izledim gerçektende My Sassy Girl harika bir filmmiş konu oyunculuk herşey harikaydı uzun zamandır bir film izlerken bukadar keyf almamış gülmemiş ve hüzünlenmemiştim buyüzden teşekkürler pulp sayende harika bir film izlemiş oldum "my girl and I"ı da izlemek isterdim altyazısını kontrol ettim varmı diye ama yoktu eğer varsa bilgilendirirseniz onuda indirip izlemek isterim tekrar teşekkürler...

alt yazı var nasıl yok filmin orjinal adını yazman yeterli Parang Juuibo diye aratırsan divxplanette bulursun
    ben de alt yazı buldum filmi bulamadım bulursan bana da pm yolla nereden indireceğini..
    torrent sitelerine baktım bildiklerime yoktu emuleden indireyim dedim 1 saat bekledim hala %0 dı bende sildim
    http://www.divxplanet.com/sub/m/8776/Parang-juuibo.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 3 Ocak 2008; 9:11:06 >

• quote:

Filmi bugün netten indirip izledim gerçektende My Sassy Girl harika bir filmmiş konu oyunculuk herşey harikaydı uzun zamandır bir film izlerken bukadar keyf almamış gülmemiş ve hüzünlenmemiştim buyüzden teşekkürler pulp sayende harika bir film izlemiş oldum "my girl and I"ı da izlemek isterdim altyazısını kontrol ettim varmı diye ama yoktu eğer varsa bilgilendirirseniz onuda indirip izlemek isterim tekrar teşekkürler...

bende film var internetten edinmiştim(emule) akşam hangi release grubu olduğunu sana yazarım.elimden gelen yardım olursa yaparım

edit:sleep vermiş gerçi sleep beklemeğe değer bir film

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackbauer___ -- 3 Ocak 2008; 9:48:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jackbauer___

quote:

bende film var internetten edinmiştim(emule) akşam hangi release grubu olduğunu sana yazarım.elimden gelen yardım olursa yaparım

edit:sleep vermiş gerçi sleep beklemeğe değer bir film

beklerim sorun değilde %0 hiç ilerlemedi Gerçi flashget ile indirmeye çalıştım ondan olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 3 Ocak 2008; 9:55:47 >

• Benzer bir film için

"Dünyanın Orta Yerinde Aşk İÇin Ağlıyorum"

• @serseri sağol tavsiye için onu da edinelim
  • Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum biraz daha farklı aslında, en azından komedi yönüyle. Dil olarakta oldukça yalın bir film. Bazı izleyicilerin çabuk sıkılmalarına sebep olabilir. Lakin My Sassy Girl uzantısı bir film izlenecekse Winstruck filmi tercih edilmeli, zira aynı oyuncu ve My Sassy Girl filminin bir nevi öncesini anlatıyor...

http://www.imdb.com/title/tt0409072/

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.