Şimdi Ara

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ''My girl and i'' bu filmi buraya yazıpda beni gece gece hıçkıra hıçkıra , böğüre böğüre ağlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: holywars

Jeon Ji-hyeon reklamda oynamıs çok hoş kız yaww

http://www.metacafe.com/watch/142048/hot_korean/

yahu bi video da çalan şarkı neydi neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

quote:

Orijinalden alıntı: holywars

Jeon Ji-hyeon reklamda oynamıs çok hoş kız yaww

http://www.metacafe.com/watch/142048/hot_korean/

yahu bi video da çalan şarkı neydi neydi

The Temptations - My Girl

• Bende izledim filmi az önce bitti gerçekten garip bir film olmuş The Notebook gibi bir şey bekliyordum filmin onunla alakası yok çok farklı.

Birde burada yorumlarda okudum ve filmi geri sarıp izledim UFO olayını kız ağaca geldiği zaman gerçektende bir UFO var o sahnede sonra arkadan kayboluyor ve kız ona bakıyor mektubu okuduktan sonra ne anlama geliyor bu olay hiç bir şey anlamadım biri açıklarsa sevinirim. Neyse çözdüm olayı elemanın gelecekten gelmiş haliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 5 Haziran 2010; 17:11:46 >

• Harika bir filmdir izlediğiim en iyi aşk filmlerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Harika bir filmdir izlediğiim en iyi aşk filmlerinden.

Aynen öyle.Kuru bir aşk filmi de değil.Yer yer çok eğlenceli,yer yer hüzünlü.
  • +

Sweet November
    A Moment To Remember
    The Notebook
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyndare0s

''My girl and i'' bu filmi buraya yazıpda beni gece gece hıçkıra hıçkıra , böğüre böğüre ağlatan arkadaşlara teşekkür ediyorum .

Valla benden de süzüldü yaşlar, güzel filmmiş.

Aslında çok sıradan bir konusu var, aynı türde 50 farklı film izlemişimdir belki, ancak Korelilerin o doğal, masum tavırları çok şey katıyor filme. O kızın tatlığını nedir öyle arkadaş ya, nasıl ağlamasın insan.
  • bende yenı ızledım fılmı aslında daha onceden duydum ama zaman ayırıpta ızlememıstım
    ınanılmaz ıyı bır fılm
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

Harika bir filmdir izlediğiim en iyi aşk filmlerinden.

Aynen öyle.Kuru bir aşk filmi de değil.Yer yer çok eğlenceli,yer yer hüzünlü.

kesinlikle
  • My Sassy Girl`i begenmistim, ama nedense bana birseyler eksik gelmisti.

Two faces of my girlfriend`in My Sassy Girl`den daha guzel oldugunu soyleyebilirim.

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapotka

Dünyanın Orta Yerinde Aşk İçin Ağlıyorum biraz daha farklı aslında, en azından komedi yönüyle. Dil olarakta oldukça yalın bir film. Bazı izleyicilerin çabuk sıkılmalarına sebep olabilir. Lakin My Sassy Girl uzantısı bir film izlenecekse Winstruck filmi tercih edilmeli, zira aynı oyuncu ve My Sassy Girl filminin bir nevi öncesini anlatıyor...

http://www.imdb.com/title/tt0409072/

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001)

Dün gece izledim gerçekten harikaydı teşekkürler

• arşivde varda izlemeye vakit bulamadım daha.izlenecekler listemde öne alıyım bu flimi
  • My Sassy Girl (2008) olanını izledim dün gece.
    Süperdi.Son sahnede zor tuttum kendimi.Varmı böyle bir film önerisi?
  • 2008 nedirki çerezdir o çerezz... orjinalini izlemediysen onu tavsiye ederim. hayatımda izlediğim en ii romantık komedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

A Moment To Rememberi kimsenin söylememesine çok şaşırdım.Bana göre en iyi aşk filmdir.

Aynen kardeşim bana görede öyle , My Sassy girlde mükemmeldir izlediğim en iyi romantik komedi filmidir
  • tavsiyeler güzel
  • bende bugün seyrettim güzeldi film de bu kız niye dövüp duruyor çocuğu devamlı ya elemana acıdım '' Ah sen bana niye sarıldın bir yumruk çıkardı kız''
  • a moment to remember bence film bile değildir..topiğinde abartıp abartıp durmuşlar.. basit konu vasat oyunculuk...
  • koredizileri.net te winstruck ve Two faces of my girlfriend bulamadım.nerden bulurum?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.