Şimdi Ara

Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
0
Favori
10.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Ben Amerikan versiyonu ile ilgili bir şey sormak istiyorum...

Bu Jordan'ın nişanlısı, Charlie'nin yeğeni mi?

Filmi izleyeli çok oldu;ama esas oğlanla ölen oğlan kuzen diye hatırlıyorum.Adını unuttum Charlieyse tabi :D.

• Sanırım bu filmin iki versiyon var uzak doğu ve amerikan yapımı olan. Amerikan yapımı olan izlemiştim ve mükemmeldi. Sevdiğim filmlerden biridir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyIcey

Sanırım bu filmin iki versiyon var uzak doğu ve amerikan yapımı olan. Amerikan yapımı olan izlemiştim ve mükemmeldi. Sevdiğim filmlerden biridir..

Bende 2001 Kore yapımını izledim, kesinlikle izlenilmesi gereken güzel bir filmdi, ama beğeni anlayışı değişecetir buna rağmen izlenmeli..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

Sanırım bu filmin iki versiyon var uzak doğu ve amerikan yapımı olan. Amerikan yapımı olan izlemiştim ve mükemmeldi. Sevdiğim filmlerden biridir..

Bende 2001 Kore yapımını izledim, kesinlikle izlenilmesi gereken güzel bir filmdi, ama beğeni anlayışı değişecetir buna rağmen izlenmeli..

En kısa zamanda onuda izleyeceğim.

• Kız Arkadaşımın İki Yüzü-Two Faces Of My Girlfriend
     Yeopgijeogin geunyeo - My Sassy Gİrl (2001)

My sassy girl kadar etkilemesede beni güzel bi film ben çok beğendim.. tavsiye ederim..
  • Kore versiyonunu izledim, Amerikan versiyonu kadar sarmadı.
    Gerek şarkı seçimi, gerek oyunu seçimi ile Amerikan versiyonu benim için artık en iyi romantik-komedi...
    Bu arada;

Bu Jordan'ın ölen nişanlısı, Charlie'nin yeğeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

Filmle ilgili 3 ilginç bilgi vereyim:

bildiğiniz üzere kızımız gelecekten gelen birisiyle tanışmayı kafaya takmıştı.ve ağacın yanına gittiğinde yaşlı bir adamla karşılaşıyordu.mektupları okurken arka planda bariz bir biçimde bir ufo geçiyor ve sonra kızımız bunu fark ederek gülümsüyor ve gökyüzüne bakıyorbana kalırsa o yaşlı adam(gelecekten gelen birisi o kesin de) başroldeki oğlan olabilir.sonuçta ağacın o ağaç olmadığını biliyor ve mektupları okumuş.

bu olay gerçekte yaşanmış bir öykü.başroldeki oğlanı filmde hatırlarsınız,kızla ayrıldıktan sonra kendi blog'unda hikayelerini yazıyordu ve bunu bir tv yapımcısına götürünce dizisini yapıyordu o adam.gerçek hayatta işler biraz daha farklı olmuş.aslında başı aynı,genç adam kendi blog'unda hikayelerini yazmaya başlamış,sonra çok beğenilince bunu kitap hâline getirmiş,kitap çok tutmuş kore'de ve bu filmde o kitaptan uyarlama.ancak maalesef kitap(kitap tamamen gerçek olaylardan oluşuyor) zaman kapsülünü gömdükleri yerde bitiyor.2 yıl sonra adam buluşma yerine geliyor,kızsa hiç gelmiyor ve ömürlerinde bir daha karşılaşamıyorlar.yani zaman kapsülünü gömmeden önceki yaşanan bütün olaylar tamamen gerçek,ondan sonrası yazarların işi mutluya bağlama çabaları(o trene binip giderek ayrılma sahnesi gerçek mi bilmiyorum,gerçekten yaşanmışsa adama ne koyar be)

3. bilgi ise spoiler içermiyor yazayım.bu filmden öncesini anlatan bir de windstruck isminde film var,my sassy girl ile bağlantılı.izlemek isteyen önce my sassy girl'ü,sonra da windstruck'u izlesin.öncesini anlattığı için elbette kız karakterimiz aynı merak etmeyin.

• ne ufosu lan
  • Şu filmin tavsiyesini her yerde görüyorum ama izlemek hâlâ nasip olmadı. İndirebilecek bir yer buldum mu ilk bunu indireceğim.
  • Ben hiç seyretmedim ben de çok duydum ama kısmet olmadı.Ayrıca Before Sunrise ve Before Sunset benim ev sevdiğim romantik filmlerdir.Çok sulu ve cıvık aşk filmlerinden hazzetmem bunlar da tam kıvamında.
  • More than blue kesinlikle izlenmeli
  • izlemek lazım, aldım listeye
  • Top-250 ye kadar çıktığına göre izlenmesi gereken bir film asya yapımlı filmlere birtürlü ısınamasamda. Haftasonuna kadar izlerim yorumu editlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absolute Victory
    Top-250 ye kadar çıktığına göre izlenmesi gereken bir film asya yapımlı filmlere birtürlü ısınamasamda. Haftasonuna kadar izlerim yorumu editlerim.

yönetmen Kim-Ki Duk un filmlerini izlemediysen tavsiye ederim, farklıdır ve bence en iyilerindendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

ne ufosu lan

film arşivdeyse aç izle,cidden ufo geçiyor o sahnede arkadan,kız da ufo'ya bakıp gülümsüyor.

quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Kore versiyonunu izledim, Amerikan versiyonu kadar sarmadı.
    Gerek şarkı seçimi, gerek oyunu seçimi ile Amerikan versiyonu benim için artık en iyi romantik-komedi...
    Bu arada;

Bu Jordan'ın ölen nişanlısı, Charlie'nin yeğeni mi?

quote:

amerikan yapımını kore'den üstün tutmayı bırakın,amerikan yapımını beğenen gördüğüm ilk insanlarsınız.imdb puanı bile 6.0.

gabriel,kore versiyonunda öyle bir şey yoktu diye hatırlıyorum.amerikan'da da yoktur muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 29 Haziran 2011; 21:49:22 >

• sırf o sahneyi bi daha izlemek için indiriyorum...ufo falan görmedim ben
  • SS atın ...ben ufo falan görmüyom ..
  • youtube'a yazdım çıkmadı.ancak yanda bir sürü kore dilinde yüklenmiş vidyolar var,korece ararsak çıkardı belki.zaten filmi ingilizce arayınca genelde amerikan versiyonu çıkıyor,2-3 tane vidyo bulabildim sadece kore versiyonuyla ilgili.

filmi de yeniden indirmem zor 1 mbit netle,indirsem de media player classic'ten ss atmayı bilmiyorum.ancak ufo'nun doğruluğunu şöyle kanıtlayabilirim:

http://www.imdb.com/title/tt0293715/board/thread/64089961?d=64089961&p=1#64089961

burada arka planda geçen ufo ve gelecekten gelen adam(kızın konuştuğu kişi muhtemelen adamın geleceğiydi) ayrıntılarını sevmediğini dile getirmiş birisi,6 kişi de cevap vermiş.yani bir ufo var.

• bu mu ufo

arama yaparken güzelde bir masaüstü buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 1 Temmuz 2011; 1:29:47 >

• evet o,o sahneden önce de sanırım oraya doğru hızlıca hareket etmiş,sonra da gökyüzüne yükselmişti.

edit:masaüstü resmi için saol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 1 Temmuz 2011; 10:16:43 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.