Uploaderler tatilde şuan ama siz istek bölümüne yazarsanız gelince upload edilir 720.p yada divx olarak hangi versiyonda isterseniz.Benim işlerim olmassaydı kendim upload ederdim ama maleef işlerim yüzünden upload yapamıyorum bu aralar.
bu film bana çok sıkıcı geldi sara sara izledim.Elisha için katlandım diyebilirim.
Bir de komedi ağırlıklı bir romantik-komedi isterseniz size kesinlikle "Too Beautiful to Lie" ya da diğer adıyla "Don't Believe Her" (Geunyeoreul midji maseyo) i öneririm. Özellikle başroldeki kız oldukça sempatik.
bu film bana çok sıkıcı geldi sara sara izledim.Elisha için katlandım diyebilirim.
Sende benim gibi amerikan versiyonun izlemimissin. Acıkcası bende beyenmedim filmi ama orjinal versiyonu izlemedigimizden kaynaklanabilir
Film ilk defa Top-250 listesinde....
Hele şükür, imdb Amerikan yalakalığını bırakmaya başladı.
Konuyu görünce Uzakdoğu filmlerine baya uzak kaldığımı gördüm. son 1-2 yılda çıkan kaliteli yapımları söyleyebilir misiniz?
Romantik, komedi ve dramı barındıran çok güzel bir film. Ayrıca " A moment to remember" filmini de tavsiye ederim duygulandığım nadir filmlerdendir. Başrolde "Son Ye Jin" oynuyor
güney kore bu işi biliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: osstation
Hele şükür, imdb Amerikan yalakalığını bırakmaya başladı.
Konuyu görünce Uzakdoğu filmlerine baya uzak kaldığımı gördüm. son 1-2 yılda çıkan kaliteli yapımları söyleyebilir misiniz?
+1 Bi ara takıntı haline getirip, tavsiye edilen 150'yi aşkın uzakdoğu filmini izlemiştim ama 1 senedir uzak kaldım. Yakın zamanda çıkmış, tavsiye edeceğiniz film var m???
Filmle ilgili 3 ilginç bilgi vereyim:
bildiğiniz üzere kızımız gelecekten gelen birisiyle tanışmayı kafaya takmıştı.ve ağacın yanına gittiğinde yaşlı bir adamla karşılaşıyordu.mektupları okurken arka planda bariz bir biçimde bir ufo geçiyor ve sonra kızımız bunu fark ederek gülümsüyor ve gökyüzüne bakıyorbana kalırsa o yaşlı adam(gelecekten gelen birisi o kesin de) başroldeki oğlan olabilir.sonuçta ağacın o ağaç olmadığını biliyor ve mektupları okumuş.
bu olay gerçekte yaşanmış bir öykü.başroldeki oğlanı filmde hatırlarsınız,kızla ayrıldıktan sonra kendi blog'unda hikayelerini yazıyordu ve bunu bir tv yapımcısına götürünce dizisini yapıyordu o adam.gerçek hayatta işler biraz daha farklı olmuş.aslında başı aynı,genç adam kendi blog'unda hikayelerini yazmaya başlamış,sonra çok beğenilince bunu kitap hâline getirmiş,kitap çok tutmuş kore'de ve bu filmde o kitaptan uyarlama.ancak maalesef kitap(kitap tamamen gerçek olaylardan oluşuyor) zaman kapsülünü gömdükleri yerde bitiyor.2 yıl sonra adam buluşma yerine geliyor,kızsa hiç gelmiyor ve ömürlerinde bir daha karşılaşamıyorlar.yani zaman kapsülünü gömmeden önceki yaşanan bütün olaylar tamamen gerçek,ondan sonrası yazarların işi mutluya bağlama çabaları(o trene binip giderek ayrılma sahnesi gerçek mi bilmiyorum,gerçekten yaşanmışsa adama ne koyar be)
3. bilgi ise spoiler içermiyor yazayım.bu filmden öncesini anlatan bir de windstruck isminde film var,my sassy girl ile bağlantılı.izlemek isteyen önce my sassy girl'ü,sonra da windstruck'u izlesin.öncesini anlattığı için elbette kız karakterimiz aynı merak etmeyin.
Filmi indirmek için aradığımda kaliteli bir tane dağıtımını bulamadım. Mamunda'da düşük kaliteli bir tane var ama indirsem mi bilemedim.. Nereden bulabilirim bana yardımcı arkadaşlar olursa sevinirim. Pm yollamak daha uygun olur sanırım burada konuşmayalım.
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Filmi indirmek için aradığımda kaliteli bir tane dağıtımını bulamadım. Mamunda'da düşük kaliteli bir tane var ama indirsem mi bilemedim.. Nereden bulabilirim bana yardımcı arkadaşlar olursa sevinirim. Pm yollamak daha uygun olur sanırım burada konuşmayalım.
Benim izlediğim uzun zaman oldu ama ben de kaliteli bir sürüm bulamamıştım hatırladığım kadarıyla 1,5gb falan bir dvdrip bulup indirmiştim. Bluray yok sanırım piyasada
quote:
Orijinalden alıntı: onea54
quote:
Orijinalden alıntı: fuckulteli
Benim izlediğim uzun zaman oldu ama ben de kaliteli bir sürüm bulamamıştım hatırladığım kadarıyla 1,5gb falan bir dvdrip bulup indirmiştim. Bluray yok sanırım piyasada
624*336p 1,37 gb, 2 ye bölünmüş, cd1 ve cd2 diye.. bit değeri 1000 küsür, filmin kaliyeyi anlamamış için olan küçük kısmını indirdim soluk görüntü, nette değil.. Gerçi ben çok kalite aramam ancak bu çok kötü ya. Neyse sağol teşekkür ederim. İndirsem mi karar veremedim..
Bende 2.7 gb civarı, hatta yanlış hatırlamıyorsam Türkçe dublajlı dvd-rip versiyonu var. Ama Rapid'den tek tek dosya çekerek indirmiştim. Bir araştırın bulursunuz.
Geçenlerde 1080p çekmiştim hdtv 18 gb küsür fakat altyazıyı senkronlayamadım, galiba reklam aralarıını uzun tutmuşlar.Fakat 720p hdtv bulunuyor ve altyazısıda mecbut.
quote:
Orijinalden alıntı: £mre
Geçenlerde 1080p çekmiştim hdtv 18 gb küsür fakat altyazıyı senkronlayamadım, galiba reklam aralarıını uzun tutmuşlar.Fakat 720p hdtv bulunuyor ve altyazısıda mecbut.
Vallahi zamunda da daha kaliteli bir paylaşım yoktu, yukarıda anlattığım ölçütlerde paylaşılan film.
Gerçekten mükemmel bir film.Amerikalılarda bunu yaptı çalıp ama kesinlikle Güney Kore 10 basar diyebilirim.:) Ayrıca Hear Me adlı Güney Kore filminide izleminizi öneririm romantik komedidir. No Mercy! adlı Güney Kore yapımımı bilmiyorum ama Uzak Doğu Sineması oda Hollywood polisiyelerine 10 basar diyebilirim.:)
g.kore versiyonunu izledim,
izlediğim en iyi filmlerin içerisinde, kesinlikle muhteşemdi.
En kısa zamanda arşiv için satın almayı düşünüyorum
Ben Amerikan versiyonu ile ilgili bir şey sormak istiyorum...