Şimdi Ara

YEP 494,63 Yüzdelik 0,1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler puanım 494,6 yüzdelik dilimim 0,1 sizce İzmir Fen Lisesi kesin olur mu?

• Olmaz.
  • Ben olsaydım Kabataş Erkek Lisesi'ni düşünüyor olurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem İstanbul'a sıcak bakmıyor -Robert hariç- ve İzmir Fen'i yıllardır istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YarımEkmekTavukDöner

Olmaz.

Kaçla kapatır o zaman?
  • geçen sene ilk yerleştirmede 0,12 ile almış. ama yedeklerle kaça düştüğünü bilmiyorum. eğer bu dilimden düşükse girersin diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer ailenin maddi gücü varsa Roberte git .Ama burslu gitme çok ezilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

geçen sene ilk yerleştirmede 0,12 ile almış. ama yedeklerle kaça düştüğünü bilmiyorum. eğer bu dilimden düşükse girersin diye düşünüyorum.

Tam anlayamadım yorumunuzu 0,12 ile kapattı ama o zaman kont. 90'dı şimdi 120 yani kesin girer miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

quote:

Orijinalden alıntı: 1s2s

geçen sene ilk yerleştirmede 0,12 ile almış. ama yedeklerle kaça düştüğünü bilmiyorum. eğer bu dilimden düşükse girersin diye düşünüyorum.

Tam anlayamadım yorumunuzu 0,12 ile kapattı ama o zaman kont. 90'dı şimdi 120 yani kesin girer miyim?

Girme şansın yüksek gibi ama doğal olarak kesin konuşmak doğru değil Bana girersin gibi geliyor ama.
  • Bu YEP puanına nereden bakılıyor acaba ? Kuzenimin sonucuna bakacağım da pek bilgim yok bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • MEB'in sitesinde var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Bu YEP puanına nereden bakılıyor acaba ? Kuzenimin sonucuna bakacağım da pek bilgim yok bu konuda. Yardımcı olursanız sevinirim.

teog2014.meb.gov.tr
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.