Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (222. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar.. 2007 yaris'le aranıza katılmış bulunmaktayım.. Aracı alalı 4 gün oldu.. İlk izlenimlerim çok olumlu. Yavaş yavaş çözüyorum aracı:):) kullandıkça daha çok hoşuma gidiyor . Yaris acemisi biri olarak araçla ilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımcı olur musunuz:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dostsmyrna

Arkadaşlar merhabalar.. 2007 yaris'le aranıza katılmış bulunmaktayım.. Aracı alalı 4 gün oldu.. İlk izlenimlerim çok olumlu. Yavaş yavaş çözüyorum aracı:):) kullandıkça daha çok hoşuma gidiyor . Yaris acemisi biri olarak araçla ilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımcı olur musunuz:)

Hayırlı olsun. Bu konuyu bir göz geçirirseniz bilinmesi gereken herşey defalarca konuşuldu.
    öyleki artık konuşacak bir şey bulamıyoruz :))
    Kaça aldınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnnysn

quote:

Arkadaşlar merhabalar.. 2007 yaris'le aranıza katılmış bulunmaktayım.. Aracı alalı 4 gün oldu.. İlk izlenimlerim çok olumlu. Yavaş yavaş çözüyorum aracı:):) kullandıkça daha çok hoşuma gidiyor . Yaris acemisi biri olarak araçla ilgili bilmem gereken bir şeyler varsa yardımcı olur musunuz:)

Hayırlı olsun. Bu konuyu bir göz geçirirseniz bilinmesi gereken herşey defalarca konuşuldu.
    öyleki artık konuşacak bir şey bulamıyoruz :))
    Kaça aldınız acaba?

Hocam baya bi okudum forumu...:) takıldığım birkaç şey var aslında.. Yol bilgisayarını tam çözemedim aslında...:) 2007 model 56 bin kilometrede kazasız değişensiz bir araç..23 000 e aldım.

• fiyatlar çok düşmüş yaa. bende siyah 116binde 2007 d4d terra var. sigara bile içilmemiş,tertemiz herhangi bir değişeni boyası falan da yok ne ederki acaba sizce?
  • ben sahibindeki tüm yaris 4-4d fiyatlarını takip ediyorum. aynı araca 29.900 yazanlarda var.

2006-2007 yarise genelde 26 civarı yazıyor insanlar, ama kaçtan satılıyor bilmiyorum ama.
    rss ile takip ettiğim için hergün "sunguroğlundan hem dizel hem otomatik yaris" ilanını okumaktan sinirlerim bozuldu. Eleman 5 aydır hergün ilanı silip tekrar koyuyor.

Neyse, 23 banada çok düşük geldi.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-yaris-terra-dizel-ilk-sahibinden-91366779/detay

koydum bakalım sahibindene . yaris aracı olanlar mecbur kalmadıkça gönüllü değiller satmaya sanırım. ben öyleyim de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsari

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-yaris-terra-dizel-ilk-sahibinden-91366779/detay

koydum bakalım sahibindene . yaris aracı olanlar mecbur kalmadıkça gönüllü değiller satmaya sanırım. ben öyleyim de.

2011 eylülde tam da ramazan bayramı öncesi en cafcaflı zamanda 2006 model dizel 106.000km'de yarisimi 22.250TL'ye vermiştim,
    referans olması açısından belirteyim dedim yer Ankara

ekleme:

benin aracı az çok hatırlarsınız;
    junyan angel farlar ve xenon,
    yine junyan led stoplar, 15" çelik jant-lastik, komple spor bir araç..
    bence eğer 25 filan veren varsa kaçırmayın, şu an piyasa yüksekmiş eğer bu fiyatlar ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMiSeR -- 24 Haziran 2012; 0:50:19 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2007-yaris-terra-dizel-ilk-sahibinden-91366779/detay

Hayırlısı üstat.
    Ama yüksek fiyat yüzünden aramayabilirler.

Açıkçası ben memnunum, para da yok model yükseltmeye.
    Dolayısıyla benim ufaklık (2007) bir 3-5 sene daha benimle gibi görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Hayırlısı üstat.
    Ama yüksek fiyat yüzünden aramayabilirler.

Açıkçası ben memnunum, para da yok model yükseltmeye.
    Dolayısıyla benim ufaklık (2007) bir 3-5 sene daha benimle gibi görünüyor

hocam ben de öyle diye diye gittim c4 triptronik aldım hanım manuele alışamayınca, şu an inanılmaz memnunum, çok keyifli bir araba,

2006 manuel yarisi verdim 22.250TL'ye,
    2008 triptronik c4 mcp dizel aldım 27.500TL'ye..

hız sabitleme, f1 direksiyondan vites, hız limitleme, 6 ileri vites, 112 beygir, 1600 motor keyfini sürüyorum, hepinize tavsiye ederim dostlar

bu arada yarisin bakımı 150-200 lira civarı tutuyordu rüm filtreler, yağ vs değiştirince,
    bunda da yağ, hava ve polen filtresi 67 lira tuttu orjinal citroen servisten alınca bir de castrol turbo dizel yağ aldım toplamda 200 lirayı bulmadı,
    yani citroen parçalar pahalı vs diyenlere inanmayın, ben şu ana kadar bir sıkıntı görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR
    hocam ben de öyle diye diye gittim c4 triptronik aldım hanım manuele alışamayınca, şu an inanılmaz memnunum, çok keyifli bir araba,

2006 manuel yarisi verdim 22.250TL'ye,
    2008 triptronik c4 mcp dizel aldım 27.500TL'ye..

hız sabitleme, f1 direksiyondan vites, hız limitleme, 6 ileri vites, 112 beygir, 1600 motor keyfini sürüyorum, hepinize tavsiye ederim dostlar

bu arada yarisin bakımı 150-200 lira civarı tutuyordu rüm filtreler, yağ vs değiştirince,
    bunda da yağ, hava ve polen filtresi 67 lira tuttu orjinal citroen servisten alınca bir de castrol turbo dizel yağ aldım toplamda 200 lirayı bulmadı,
    yani citroen parçalar pahalı vs diyenlere inanmayın, ben şu ana kadar bir sıkıntı görmedim

Süper aslında.
    Ne zaman böyle konu açılsa aklıma sen geliyorsun.
    Amma velakin korkuyorum be ikinci el almaktan.
    Malum etrafta çok üçkağıtçı var.
    Tanıdıktan falan düşürsem hemen atlarım

• quote:

Evet ben de kısa sürede memnun kaldım araçtan:) Aldığım arkadaş evlenecekti o yüzden acil nakide sıkışmış.. Biraz pazarlıkla 23'e bitti. Şu anda sadece lastiklerini değiştirmem gerekiyor birkaç bin sonra.. O konuda da fikirlerinizi almak isterim.. Bir de araçla ilgili merak etiim bir konu var: aracın direksiyonunu tam çevirdiğim zaman yani son noktaya kadar, araç dönmeye başladığında sanki tekerlekleri kaydırıyor. Sanki değil baya baya kaydırma yapıyor.. Acaba benim lastiklerden kaynaklı bir sorun mu yoksa genel olarak böyle mi yapıyor hepsi.. ? Yani araç döndürdüğüm istikamete giderken düz şekilde kayma yapıyor.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

• 27 bin fazla olabilir ama pazarlık payı falan desen 26 gibi satarım ben, :) tabi alan olursa , almazlarsa da inanın daha az bir fiyata satmak istemiyorum çünkü çok bereketli bir araç, 25e satıpta hiç bilmediğğim 2. el alacağıma güvenilir arabama binmeye devam ederim. vergidende, kaskodan da, yakıttanda kar etmeye devam , hayırlısı artık.
  • quote:

quote:

Evet ben de kısa sürede memnun kaldım araçtan:) Aldığım arkadaş evlenecekti o yüzden acil nakide sıkışmış.. Biraz pazarlıkla 23'e bitti. Şu anda sadece lastiklerini değiştirmem gerekiyor birkaç bin sonra.. O konuda da fikirlerinizi almak isterim.. Bir de araçla ilgili merak etiim bir konu var: aracın direksiyonunu tam çevirdiğim zaman yani son noktaya kadar, araç dönmeye başladığında sanki tekerlekleri kaydırıyor. Sanki değil baya baya kaydırma yapıyor.. Acaba benim lastiklerden kaynaklı bir sorun mu yoksa genel olarak böyle mi yapıyor hepsi.. ? Yani araç döndürdüğüm istikamete giderken düz şekilde kayma yapıyor.. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

Alıntıları Göster

bence lastiklerdendir.lastik en önemli şeydir araçta. çünkü anlattıgın gibi bir durumu sadece lastikler eskiyken yaşadım ben.

• Orijinalden alıntı: cemsari

bence lastiklerdendir.lastik en önemli şeydir araçta. çünkü anlattıgın gibi bir durumu sadece lastikler eskiyken yaşadım ben.

ben de öyle tahmin ediyorum ama gene de kafamı karıştırıyor bu durum.. Balans ayarı falan bozuk olabilir mi ki? uzun yola çıkacağım 3 gün sonra üstelik

• valeo marka fren balatası nereden alınabilir acaba bazı siteler gordum ama güvenilir mi..servis 130 tl diyor..ha birde yag kapak contasında catlak varmış 3 tl bişi ama ellerinde yok siparişle isteticeklermiş..dışarıda bi yerde satan yer yokmudur bu contayı..teşekkürler.
  • Arkadaşlar bende de 2007 1.4 D-4D Dizel Yaris var. Aracı 2011 sonunda aldım. 50000 bakımını ben yaptırdım. Daha önce Antalyadaydım iş icabı İstanbula yerleştim. Araç şu an 57200 km de 2 gün önce motor arıza lambası yandı. Fakat yürüyen aksamda hissedilir hiç birşey yok. Eskisi gibi çalışmaya devam ediyor. Burada herhangi bir tanıdığım usta olmadığı için ben de internette biraz araştırdım. Cep telefonu veya baz istasyonundan kaynaklanan sebeplerden olabilir demişler, mazot ile ilgili olabileceğini söyleyenlerde olmuş. Bu biraz dikkatimi çekti. Ben Shell V-Power + GTL kullanıyorum. Her zaman aynı istasyondan alıyorum. Bu sefer farklı istasyondan almak zorunda kaldım. Bu mazotu aldıktan hemen sonra değil ama o gün servis lambası yandı. Nasıl bir alakası olabilir bilmiyorum. Bu konuda bir bilgisi olan varsa memnun kalırım. 60000 bakımına kadar bu şekilde devam edeyim mi?
  • Hayırlı olsun aracınız.
    Aracın yağını kontrol edin, eğer eksiklik yoksa ve motordan garip sesler gelmiyorsa özel veya yetkili bir Toyota servisine kadar gitmenizde muhtemelen sorun olmayacaktır.
    Kısa zamanda servise gitmeniz iyi olur, çünkü başka bir arıza da olabilir.
    Bende de aynı sorun olmuştu ve Toyota yol yardımdaki teknisyen bana bu şekilde cevap vermişti.
    Muhtemelen sizin de EGR valfiniz kurumlanmıştır.

Not: Yetkili sevis OBD soketine cihaz bağlayıp arıza kodunu öğrenmek için benden 70 lira almıştı.
    200 + KDV de EGR valfi temizleme fiyatı istemişti.
    Özelde 150 liraya yaptırmıştım.
    Direk özel servise (tabi Toyota konusunda uzman) gitmeniz daha mantıklı olacaktır.

Not2: Bence GTL dizelin espirisini azaltan bir yakıt. (Fiyatı yüzünden)
    Performans için chip tuning öneririm.
    Motor ömrü açısından düşünüldüğünde taksici falan olmadığımız için motoru bitirmemiz pek de olası değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Hayırlı olsun aracınız.
    Aracın yağını kontrol edin, eğer eksiklik yoksa ve motordan garip sesler gelmiyorsa özel veya yetkili bir Toyota servisine kadar gitmenizde muhtemelen sorun olmayacaktır.
    Kısa zamanda servise gitmeniz iyi olur, çünkü başka bir arıza da olabilir.
    Bende de aynı sorun olmuştu ve Toyota yol yardımdaki teknisyen bana bu şekilde cevap vermişti.
    Muhtemelen sizin de EGR valfiniz kurumlanmıştır.

Not: Yetkili sevis OBD soketine cihaz bağlayıp arıza kodunu öğrenmek için benden 70 lira almıştı.
    200 + KDV de EGR valfi temizleme fiyatı istemişti.
    Özelde 150 liraya yaptırmıştım.
    Direk özel servise (tabi Toyota konusunda uzman) gitmeniz daha mantıklı olacaktır.

Not2: Bence GTL dizelin espirisini azaltan bir yakıt. (Fiyatı yüzünden)
    Performans için chip tuning öneririm.
    Motor ömrü açısından düşünüldüğünde taksici falan olmadığımız için motoru bitirmemiz pek de olası değil.

Teşekkürler yorumlarınız için. O zaman ben iyi bir özel servis araştırayım. Dediğiniz gibi ihmal etmeyeyim.

• o lambanın ne olduğunu kitapçıktan iyice öğrenin bence. bende de yag değişiminden sonra bir ışık yanmıştı ve meğer yag sayacı sıfırlanmadığındanmış kendim sıfırladım. lamba söndü.
  • quote:

o lambanın ne olduğunu kitapçıktan iyice öğrenin bence. bende de yag değişiminden sonra bir ışık yanmıştı ve meğer yag sayacı sıfırlanmadığındanmış kendim sıfırladım. lamba söndü.

bende kendim sıfırlıyorum, son yağ değişiminde yağı ışık yanana kadar değiştirmeyeyim dedim. nasıl olsa ışık yanacak diye bekledim bekledim hiç birşey olmadı. Kaç km'de yanıyor bu ışık?
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.