Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (223. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15-20 bin çok fazla bence.

ben 12k km sonra değiştirdim yağ simsiyah olmuştu. 20 bine geldiğinde yağ tüm özelliğini yitirir.
  • bu tam sentetik yağlar daha uzun ömürlü oluyor diye biliyorum. ben 5 w 40 kullandım son bakımda, yakıt ve performans olarak hissedilir bir fark göremesemde motor inanılmaz sessizleşti.
  • Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremiyordum geçtiğimiz cuma günü tatsız bir olay yaşadım hem sizinle paylaşayım istedim hemde bu konuda bilgi alayım dedim. Aracım 2008 model 2010 sonunda almıştım bahsettiğim gün kızımın mezuniyet töreni için gittiğim ege ünüversitesi kampüs içinde normal park yerinde sağlam bıraktığım aracıma serserimi desem sütü bozuk kansız birisimi desem artık ne olduğunu Allah bilir aracın ön camını iki yerden sert bir cisimle vurulmuş ve boydan boya bir sürü çatlaklar oluşmuş. Tabii biz çok şaşırdık aracın kaskosu var İzmirdeyim ben şimdi direk toyota yetkili servinemi gideyim acaba? Yoksa anlaşmalı otocam servislerinemi gideyim? Böyle bir olay hiç başıma gelmemişti. Hepinize saygılar sunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır foruma giremiyordum geçtiğimiz cuma günü tatsız bir olay yaşadım hem sizinle paylaşayım istedim hemde bu konuda bilgi alayım dedim. Aracım 2008 model 2010 sonunda almıştım bahsettiğim gün kızımın mezuniyet töreni için gittiğim ege ünüversitesi kampüs içinde normal park yerinde sağlam bıraktığım aracıma serserimi desem sütü bozuk kansız birisimi desem artık ne olduğunu Allah bilir aracın ön camını iki yerden sert bir cisimle vurulmuş ve boydan boya bir sürü çatlaklar oluşmuş. Tabii biz çok şaşırdık aracın kaskosu var İzmirdeyim ben şimdi direk toyota yetkili servinemi gideyim acaba? Yoksa anlaşmalı otocam servislerinemi gideyim? Böyle bir olay hiç başıma gelmemişti. Hepinize saygılar sunuyorum.

öncelikle geçmiş olsun. ben de 5 yıl boyunca kampüse koydum aracımı (havuzun karşısındaki misafir otoparkı başta olmak üzere çeşitli yerlere) ancak ne benim ne de arkadaşlarımın araçlarının başına bir iş gelmedi, sizinki talihsiz olmuş.

gelelim cam mevzusuna. zaten artık bütün kaskolar 1 kez değişime izin veriyor (kasko bozulmuyor) ön camda ben orjinal takılması taraftarıyım. onda da sanırım yüzde 20'sini siz karşılıyorsunuz. anlaşmalı otocamcılar orjinal cam kullanmaz. bazı araçlarda bu tip değişim sonrası göz yorulması yaşayan kullanıcılar da var. ben orjinal taktırın derim. tekrar geçmiş olsun.

• Çok teşekkürler yanıtınız için ohalde ben direk bornovadaki toyota'ya gideyim o zaman öyle değilmi! Muhakkak ki orjinal cam taktırmak isterim. Saygılar.
  • quote:

Çok teşekkürler yanıtınız için ohalde ben direk bornovadaki toyota'ya gideyim o zaman öyle değilmi! Muhakkak ki orjinal cam taktırmak isterim. Saygılar.

Bornova'daki akdemir plaza artık toyota yetkili servisi değil ancak orjinal cam getirtebilir. camcısı gayet iyi bir ustadır. servis bölümünden " cem erkan " beyi isteyip "internette forumdan erinç beni size yönlendirdi " derseniz yardımcı olur, kendileri beni iyi tanırlar, aynı özeni gösterirler tekrar geçmiş olsun.
  • Merhabalar, dün itibarıyla Bornova Borovalıda aracın ön camını orjinal cam ile değiştirdik. Sabah 9'da bırakmıştım arabayı akşam saat 18.00'de teslim ettiler tüm masrafı Kasko karşıladı. Bu olayda bir sefere mahsusmuş bilginize. Arkadaşlar lastikleride değiştirmem gerekiyor araç 2008 model ve 47800'de ama lastikler baya aşınmış vaziyette. Sizlerin bu konudaki önerileriniz neler? Ben Bridgestone ile Michelin arasında kaldım dün Ata Sanayide fiyatlarıda araştırdım bridge, (185*60R*15 ) 195TL Michelin, 215TL bu konuda ne dersiniz acaba? Saygılar.
  • sn akkaynak ben geçen sene turanza bridgstone er300 taktırdım soylenildigi gibi sert lastik pek deforme olmadı 18 bin km kadar yaptım şu ana kadar sıkıntı yok.Ama michelin icin yumuşak yol sesi vermeyen ama cabuk deforme olabilen lastik deniyor..ikisi arasında secim size kalmış ..
  • Ben lastik mevzusunu fazlasıyla önemsiyorum. Bağımsız test kuruluşlarının yaptığı lastik testleri var. Hız, gürültü, yakıt, fren mesafesi vb açılardan lastikleri test edip derecelendiriyorlar. Ben lastik alırken o testleri inceler, önerilen en ucuz marka model lastiği alırım. Lastikte marka değil model daha önemli olabliyor. Bir markanın bir modeli çok iyiyken diğer modeli başarısız olabilir.

Neyse, Geçen sene dunlop sp01 aldım mesela 100 TL'ydi fiyatı. Markalı lastiklere gçre aynı performansı yarı fiyatına aldığımı düşünüyorum.
  • Teşekkürler cevaplarınız için ikisinden birini tercih edicem artık. @caution maşallah baya yol katetmişsiniz 18000km derken aracınmı yoksa geçen seneki turanzanın km'simi orasını anlayamadım.
  • Teşekkürler cevaplarınız için ikisinden birini tercih edicem artık. @caution maşallah baya yol katetmişsiniz 18000km derken aracınmı yoksa geçen seneki turanzanın km'simi orasını anlayamadım.
  • ben turanzayı 3 kere patlattım çok lanet etmiştim çünkü aynı yerlerden kumho ve michelinle de sık sık geçiyordum. turanza adeta çivileri çekiyordu. şimdi potenza var, daha sağlam bence o konuda. Arkadaşım kendi aracına (getz) continental almıştı, yol sesini kesmişti baya. ben bir dahakine onu düşünebilirim.
  • quote:

Teşekkürler cevaplarınız için ikisinden birini tercih edicem artık. @caution maşallah baya yol katetmişsiniz 18000km derken aracınmı yoksa geçen seneki turanzanın km'simi orasını anlayamadım.

Yani taktirdiktan sonra 18 bine yakın yapmışım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Continental'ın fiyatını sormadım fakat Almanyalı kime sorsam birinci olarak onu öneriyorlar michelin daha önceleri eski aracımda kullanmştım yumuşak bir lastik idi çok memnun kalmıştım. Ayın 25'den sonra artık tekrar gidicem artık almaya continentalıda listeme aldım. Saygılar.
  • yeni yaris'i eski yaris ile kıyaslarsak ne gibi farklar war? ikisini de kullanan war mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasar11732

yeni yaris'i eski yaris ile kıyaslarsak ne gibi farklar war? ikisini de kullanan war mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_51604353/mpage_1/key_yeni+yaris/tm.htm
  • Arkadaslar Yeni Yaris Multidrive S hakkında görüşleriniz nelerdir? 37.000 fiyat bayi ile konuşacağım ama görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

28milyar pahalı ya..
    neticede b segmenti

+1
    sonuc itabari isim yapmis bir model, tüketiciler 30 bini bile rahat verir
  • quote:

Orijinalden alıntı: WithinTemptation

Arkadaslar Yeni Yaris Multidrive S hakkında görüşleriniz nelerdir? 37.000 fiyat bayi ile konuşacağım ama görüşlerinizi öğrenmek istiyorum.

Hangi model icin aldiniz bu fiyati? Yaris 1.33 Cool Multi Drive mi yoksa Style Multidrive mi?
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.