Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de hafta sonu ön fren diski ve balatalarımı değiştirttim.
    460 lira tuttu maslak sanayide.
    Diski orjinal aldım, balatayı ise bosch.
    Araba yaşlandıkça birşeyler çıkıyor ama çok şükür bunlar sadece sarf malzemeleri oluyor
  • 39binde debriyaj balatası bitti:)) Aracı eşim kullanıyor:)) Arkadaşın hanımı da aynı şekilde 35binde 206 nın debriyajını bitirdi:))
    2007 D4D nin manuel şanzıman baskı balata değişimi yaptıran varmı?
    Sizce servistemi değiştirmeliyim? Yoksa sanayidemi? Arada fiyat farkı çokmu? Fikri olan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

39binde debriyaj balatası bitti:)) Aracı eşim kullanıyor:)) Arkadaşın hanımı da aynı şekilde 35binde 206 nın debriyajını bitirdi:))
    Sizce servistemi değiştirmeliyim? Yoksa sanayidemi? Arada fiyat farkı çokmu? Fikri olan varmı?

Ben de eşime öğretmek istediğim için bir sorayım demiştim.
    Parça dahil 800 civarı demişti usta.
    Bir de servise sormak lazım.

Yedek parçacım orjinalin Luk marka olduğunu ve 200 küsür lira olduğunu ama kendi sattıkları japon malı bir ürünün (markayı unuttum) daha kaliteli olduğunu söyledi.
    Fiyatı 400 civarıymış.
    İşçilik de bir o kadar tutar demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

quote:

Orijinalden alıntı: lokosit

39binde debriyaj balatası bitti:)) Aracı eşim kullanıyor:)) Arkadaşın hanımı da aynı şekilde 35binde 206 nın debriyajını bitirdi:))

Ben de eşime öğretmek istediğim için bir sorayım demiştim.
    Parça dahil 800 civarı demişti usta.
    Bir de servise sormak lazım.

Yedek parçacım orjinalin Luk marka olduğunu ve 200 küsür lira olduğunu ama kendi sattıkları japon malı bir ürünün (markayı unuttum) daha kaliteli olduğunu söyledi.
    Fiyatı 400 civarıymış.
    İşçilik de bir o kadar tutar demişti.

Galiba en iyisi servisten parçayı alıp ustaya değiştirtmek..
    Hanımın savunması: Kaza yapmadığımıza dua edeceğinize balatayı bitirdin diye laf söylüyon
    Aslına bakarsan doğru söylüyorlar ama siz siz olun bayandan araç alacaklar dikkat edin, dantellere oyuncak bebeklere aldırmayın, baskıya balataya baktırın

Forumdaki bayan arkdaşlar çok kızmışlardır

• Dostlar nasılsınız? geçen hafta tekrar nano guard yaptırdım, araç sıfır gibi oldu tekrar. Direksiyon da keyif vermeye başlayınca pek inesim gelmiyor bu aralar. sizlerde ne var ne yok? :)
  • İyidir üstat, sen nasılsın?
    Ben de bayramdan önce iç dış detaylı temizlik ve boya koruma yaptırdım 200 tl`ye.
    Ama sanırım artık değiştirme vakti geldi çattı.
    Neyse ki para yok

Şu arka sileceği değiştirmek lazım ama nasıl?
    5,5 sene olmuş
  • Arka silecek konusunda servise bağımlıyız sanırım araç değiştirme konusunda sabırlı olmak lazım. euro 6 motorlar gelecek
  • Aslında her yeni özellik beni korkutuyor.
    Misal Euro 5 ile beraber DPF denen bir filtre çıktı ki değişimi vs masraflı.
    Özellikle DPF`i uzun süre değişime gerek duymayan veya değişimi görece ucuz bir model tercih etmek lazım.

Şu aralar otomatik dizel i30 göz kırpıyor bana.
    Gerçi henüz maliyetleri araştırmadım ama, tasarımı, güçlü motoru, 5 senelik garantisi ve tork konvertörlü otomatik şanzımanı aklımı çeliyor
    Tabi değişim zamanına kadar kim öle kim kala...
  • Arkadaşlar kolay gelsin. 2007 model Yaris D4D sahibiyim. Şimdiye kadar garanti dışına çıkmış olmasına rağmen bütün bakımlarımı serviste yaptırdım. Araç 100.000 km'ye geldi. Birkaç servisi aradım, hepsi de 420 TL civarında fiyat verdiler. 100.000 bakımında neler yapılıyor? Acaba özel servise götürsem daha uygun fiyatla güvenilir şekilde halledebilir miyim? Bu arada Nevşehir'de yaşıyorum, burada veya Kayseri'de bakımı yaptırabileceğim güvenilir bir yer var mı?
  • Fiyat çok değil, bence yetkilide yaptırabilirsiniz.
  • Dostlar merhaba ! Aynı zamanda güle güle ..

Askerlik sebebiyle aranızdan ayrılıyorum, inşallah 6 ay sonra tekrar buradayım görüşmek üzere.
  • Hayırlı tezkereler erincar
    Aralarda aracını çalıştırsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AiQUiDiE

Hayırlı tezkereler erincar
    Aralarda aracını çalıştırsınlar

Teşekkürler aracı babama bırakacağım. En kötü ihtimal haftada bir pazara gidecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

Dostlar merhaba ! Aynı zamanda güle güle ..

Askerlik sebebiyle aranızdan ayrılıyorum, inşallah 6 ay sonra tekrar buradayım görüşmek üzere.

Burası artık pek aktif değil, takip edemiyoruz artık.

Biraz geç görmüş olabilirim ama yinede hayırlı tezkereler demek istedim.

kolay gelsin.
  • Arkadaşlar 1.4 d-4d motor ömrü düzgün kullanımda ne kadardır yaris ler için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana serviste ustam, taksici vs olmadıktan sonra bu motorun ömrünü bitiremezsin demişti
    Belki turbo ölür 200 k gibi, ama o da pahalı birşey değil zaten.
  • Dostlar merhaba nasılsınız?

Usta birliğim de iskenderuna çıktı. Fırsat buldukça uğrayacağım buralara.

Dağıtım izni için izmire geldiğimde yarisim hasretime dayanamamış olacak ki yağ basınç düşüklüğü uyarısı verdi. Bir önceki bakımda yağı 5 30 tam sentetik ile değiştirmiştim 9000 km oldu, eksiltti sanırım, takviye ettim, bir sıkıntı yok şimdilik.

kalın sağlıcakla, görüşmek üzere.
  • Hoşgelmişsin
    Tam sentetikte biraz yağ eksiltme normal, benim de biraz eksiltmişti.
    Zaten 4,3 lt olduğundan mecburen 5 litre alıyoruz.
    Kalanı da eksilince tamamlamak için yeterli
  • erincar hayırlı teskereler dilerim.Uzun zamandır uğramamıştım daha yeni gördüm. Bu arada kısa bir bilgi vereyim dedim Toyota'nın elektrikli camlar konusunda geri çağırma kapsamında iki gün önce toyota merkezden arayıp bilgi vermişlerdi bugün ise İzmir Borovalıda checkup işlemini yaptırmış bulunuyorum sabah 10.30 da götürdüm öğlen bitti yaptırmayan arkadaşların dikkatine. Birde arka cam sileceğini değiştirttim 26tl tuttu bilginize. Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

erincar hayırlı teskereler dilerim.Uzun zamandır uğramamıştım daha yeni gördüm. Bu arada kısa bir bilgi vereyim dedim Toyota'nın elektrikli camlar konusunda geri çağırma kapsamında iki gün önce toyota merkezden arayıp bilgi vermişlerdi bugün ise İzmir Borovalıda checkup işlemini yaptırmış bulunuyorum sabah 10.30 da götürdüm öğlen bitti yaptırmayan arkadaşların dikkatine. Birde arka cam sileceğini değiştirttim 26tl tuttu bilginize. Saygılar.

servisi aradım şimdilik birşey yok dediler biz size haber veririz
    tr toyota geri çağırmaz benimbildiğim parayıalır yer
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.