Terfi değil de zirve olmuş Yaristen sonra😊 kazasız belasız güzel günlerde kullanın,
Arada bu başlığa da uğrayalım ama 😇
quote:
Orijinalden alıntı: tmac61
Hayırlı olsun 😉👍
Terfi değil de zirve olmuş Yaristen sonra😊 kazasız belasız güzel günlerde kullanın,
Arada bu başlığa da uğrayalım ama 😇
Evet bari sayfa atlasın =D yarisle ilgili paylaşımlarım duruyor hala
@erincar sağolasın üstat, dizel ve sorunsuz otomatik kombinasyonları arasında dolaşırken kendimi borç içinde buldum
Toyota yeni motorları getirmeyerek kendi ayağına sıkıyor gibi. Gerçi satışlar iyi diye kasmıyor olabilirler. Azalırsa bu sefer "bakın yeni motor getirdik" diyebilirler.
@tmac61 teşekkür ederim. Yaris'ten sonra bayağı fark etti gerçekten. En çok da otomatik vitese çok ihtiyacım varmış onu anladım
Yaris ilk göz ağrımdı, bu sayfa da muhtemelen en çok mesaj yazdığım sayfa
En son durumda toplamda 132 bin km, son 110-120 bin civarını chip tuning yapılmış halde kullanmış oldum. Bakımları haricinde pek de dikkat ettiğim söylenemez. Maşallah başıma sadece 2,5 sorun çıkardı :) 1. Soğuk hava el freni çektiğimden ABS sensörü bozuldu ve garantiden değişti. 2. Devri daim motoru sızdırdığı için değiştirildi. (Yetkili serviste 500 TL civarı) 2.5 EGR valfi arızası verdi. Tıkandı sandık, tıkanmamış, yanlış alarm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme