Şimdi Ara

Yep Yeni Yaris D4D (228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.583
Cevap
10
Favori
293.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşime 1.33 yaris aldık bana corolla alırken, Yaris d4d corollaya göre 15000 TL ucuz, aslına bakacak olursanız yaris pahalı. Ama bu pahalı yarise konu ilk açıldığında yapılan yorumlara bakarsanız 28000e b segmenti satılır mı şeklinde yorumlar mevcut ve yaris o pahalı haliyle rahatlıkla satılıyor:) Corolla pahalı değil kısacası:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen güncel fiyatlara bakınca hem yaris'in hem de corolla'nıın oldukça pahalı olduğunu düşünüyorum.
    Zaten bu nedenle yakın gelecekte sıfır bir araç alma planlarımı ertelediğimi belirttim. Örneğin yeni corolla 70-75 bin bandı yerine 60-65 bin bandında(en full olanı) olsaydı 2011 d-4d yarisimi değiştirmeyi düşünürdüm.
    Ancak maalesef şu an dediğiniz gibi d4d yaris 55 bin gibi fiyatlara ulaşmış durumda.
    Yani kısacası elimizdekinin kıymetini bilme zamanıdır:)
  • Dostlar nasılsınız?

Lastikler 4 yıllık oldu km 60 bine yaklaştı, ay sonu lastikleri yenilemeyi düşünüyorum. Yine aynı lastiklerden alırdım aslında ama şöyle bir durum var, aracı yıl sonu yenilemeyi düşünüyorum. Vaktiyle corolladan aurise geçerken satacağım için daha ucuz olan kumho lastiklerinden almıştım ve beni baya şaşırtmıştı, yol sesini falan azaltmıştı. 5 ay sorunsuz kullanıp memnun kalmıştım. Şimdi tekrar aynı tarz bir şey arıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  • @erincar Kardeş Merhaba, ben geçen yıl temmuz ayında yenilemiştim Michelin aldım 4 lastik 780TL taksitle Ata Sanayiden çok memnunum bundan önceki arabamdada aynı markayı kullanmıştım tavsiye ederim. Ayrıca TOYOTA Merkezden aramışlardı buradan herkese duyurayım Direksiyon ön konsolda bir hatadan dolayı geri çağırma kampanyası varmış ben Borovalıda yaptırdım herhangi bir şey yok ama tedbir amaçlı yapıyorlar önceden randevu alıp göstermenizde fayda var. Selamlar Kazasız Belasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaynak

@erincar Kardeş Merhaba, ben geçen yıl temmuz ayında yenilemiştim Michelin aldım 4 lastik 780TL taksitle Ata Sanayiden çok memnunum bundan önceki arabamdada aynı markayı kullanmıştım tavsiye ederim. Ayrıca TOYOTA Merkezden aramışlardı buradan herkese duyurayım Direksiyon ön konsolda bir hatadan dolayı geri çağırma kampanyası varmış ben Borovalıda yaptırdım herhangi bir şey yok ama tedbir amaçlı yapıyorlar önceden randevu alıp göstermenizde fayda var. Selamlar Kazasız Belasız.

Hocam anlatamadım sanırım =) michelin beni aşar şu an. aracı değiştirmeyi düşünüyorum, o yüzden 6 ay idare edecek ucuz ve kaliteli bir şey arıyorum. Direksiyon kolonum değişmişti, tıklama farketmiştim. Aynı işlem olabilir mi? hangi model aralığı bilginiz var mı?

• Anladım o zaman kolay gelsin. Geri çağırma ile ilgili BURAYA Detaylı bakabilirsin. Saygılar.
  • lastik işini hallettim. dunlop'ta kampanya var, 230 liralık lastiği 175 liradan veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erincar

lastik işini hallettim. dunlop'ta kampanya var, 230 liralık lastiği 175 liradan veriyorlar

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın. Bende zaten Michelin leride tanesini 180 den almıştım 60 tl de 4 lastik için çelik suboplara vermiştim. Selamlar.
  • Dostlar merhaba, intercooler kampanyasına çağrılan var mı? benim aracım kampanya kapsamındaymış, far ampülünü değiştirmeye gittiğimde öğrendim. Sonuç olarak araçta hiçbir sorun olmamasına rağmen, iyileştirme adı altında turbo ve vakum pompası geliştirilmiş olanlarıyla değiştirildi. 4,5 yaşındaki araç sıfırlandı =) normalde 4000 tl yi bulan bir işlem olduğunu söylediler. Aracımın garantisi yok ama bu yeni parçalar 2 yıl garantili, turbo bozulur mu korkusu olmadan 2 yıl daha binerim artık =)

Yep Yeni Yaris D4D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 16 Şubat 2015; 17:21:51 >

• Selam üstat.

Çok iyiymiş , hayırlı olsun, güle güle kullan.

Ben de birkaç ay önce bakım yaptırdım ama bana birşey söylemediler.
    Araç yaşlı diye mi acaba?
    Hayatta satın aldığım en mantıklı şey oldu Yaris. Maşallah neredeyse 8 yaşında ve 116 bin km'de ama daha tık demedi.
    İyi ki de demedi, değiştirecek para yok
  • merhaba, ben de 3 hafta önce 70 bin bakımına gittiğimde çıkmamıştı. Kampanya yeni, o yüzden bir uğrayın derim
  • erincar kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, tamponun altındaki şeyi yerine oturtmak için gittiğimde bana da söylerler umarım
  • Merhaba 2014 model yarisim var. dün lastik basınç ışğıı yandı 32 ye sabitledim sönmedi, servisi aradım 34 yapın dediler yaptım yine sönmedi. Sonra servisi aradım yeniden sönmesi için servise gitmem gerekiyormuş kalibrasyon için.

Doğru mu başka başına gelen var mı? Normalde düğme olması gerekmiyor mu bunun için kalibrasyona ne gerek var ve ücretli midir?
  • Dostlar merhaba, benim vites topuzu baya bir eskidi, artık dökülmeye başladı, çizildi ve gözüme batmaya başladı. Servislerden yenisini almaya kalksam uçuk fiyatlar istiyorlar. Ali expres'te toyota sporun (TRD) vites topuzları çok uygun. 13 dolara fotoğraftaki ürün var (deri)

Yep Yeni Yaris D4D

sizce bu yarise uyar mı? yoksa sorun yaşar mıyım? bir bilgi bulamadım yarise olup olmadığına dair. Sadece toyota yazıyor açıklamasında o da TRD olduğu için zaten. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 7 Mayıs 2015; 12:58:32 >

• Arkadaşlar merhaba, burası artık pek dönmüyor =) ben de sırf bu yüzden aracımı satıyorum işin esprisi bir yana bu güne kadarki paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Aracıma bugün bakılacak, 32 civarında gidecek sanırım. Herkese çok teşekkürler, kendinize iyi bakın
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, burası artık pek dönmüyor =) ben de sırf bu yüzden aracımı satıyorum işin esprisi bir yana bu güne kadarki paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Aracıma bugün bakılacak, 32 civarında gidecek sanırım. Herkese çok teşekkürler, kendinize iyi bakın

Merhaba dostlar nasılsınız?

Ben 2012 de satmak zorunda kalmıştım Yarisimi. Ev borcu bitti ve yeniden dizel yaris arayışına girdim, maalesef eski kasalardan temiz bulmak çok zor, yeni kasada da dizel gelmiyor. Şu an başka bir marka aldım ama ilk arabam hep kalbimde.

Başlık zamana yenik düşmüş, bu her model için böyle malesef.

Sağlıcakla kalın, kazasız sürüşler dilerim.

• tmac61 kullanıcısına yanıt
    Evet yeni kasada Hybrid dizelin yerini aldı. Benim yaris temiz, kazasız ve aksesuarlı olduğu için kolay sattım. Tanıdık bir abime 32 ye verdim. Yarisi almadan önce auris kullanıyordum, ben de aurise dönüş yaptım. Gerçekten de bizim kasa yarislerden temiz bulmak zor ve çok yüksek fiyat yazıyorlar o araçlara. Onların mantığıyla benim 40'a satmam gerekirdi heralde
  • quote:

Evet yeni kasada Hybrid dizelin yerini aldı. Benim yaris temiz, kazasız ve aksesuarlı olduğu için kolay sattım. Tanıdık bir abime 32 ye verdim. Yarisi almadan önce auris kullanıyordum, ben de aurise dönüş yaptım. Gerçekten de bizim kasa yarislerden temiz bulmak zor ve çok yüksek fiyat yazıyorlar o araçlara. Onların mantığıyla benim 40'a satmam gerekirdi heralde

Piyasa almış başını gitmiş malesef.26 bine satmıştım şimdi çok komik geliyor bu rakam.

Auris hayırlı olsun çok güzel araç skypack aldıysanız tadına doyum olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tmac61

quote:

Piyasa almış başını gitmiş malesef.26 bine satmıştım şimdi çok komik geliyor bu rakam.

Auris hayırlı olsun çok güzel araç skypack aldıysanız tadına doyum olmaz.

Teşekkür ederim. Ben 2010 yılında aurisi 29 a satmıştım =) şimdi uçuyor gerçekten. skypack hem ses yapabilir hem de yalıtım olmadığı için yazın fırına dönebilir diye tercih etmedim.

• Selam dostlar,

Aracım 129 bin oldu
    Maşallah hala taş gibi.
    Sadece bebeğimizle zorlanıyoruz biraz.
    Özellikle alışveriş poşetleri veya valiz vs taşıma durumlarında.
    Satıp yeni bir araca geçmek istiyorum ancak karar vermek çok zor.
    Aklımda dizel otomatik 308 var ama sorun çıkarma ihtimali kafamı kurcalıyor
  • 
Sayfa: önceki 226227228229230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.