Şimdi Ara

###YEPYENİ SERWER OLYMPİA DA EL MORAD OLANLAR OKUSUN###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende el morad açtım (battle priest)el morad olucaklar buraya yazsın . . . ya da pm atsın nick:TR_BaTtLe_TR

bence bu sayede daha iyi kasarız clan kurarız ve el morad olan donanım haber üyelerini alırız

clan 30+ başlıyacak 1 hafta sonra 42+ olcak . . . clanda şu kurallar geçerli olacak:

-Asla ve asla küfür olmicak(öylesine,komedisine,kavga dışı,arada bende küfür ediyorum.)
    -Clandan kasıtlı olarak çıkan bir kişi geri alınmıyacaktır.
    -Clanda dayanışma olucaktır.
    -Eksikler kısa sürede gideriilicektir.
    -Clandan birinin eğer ki 1 iteme ihtiyacı varsa ve o item clanın alabiliceği pahalılıktaysa bu item ona alınıcaktır.
    -Clan düzenli olarak np kasıcak tır.
    -Clanın lwl sınırı yükseltmek için verdiği sürede istenilen lwl a ulaşamayan clan üyesine 2 gün süre verilecektir.
    -Zamanla düzenli np kasarak tanınan bir clan haline gelmesini istiyorum.
    -Clanın adını şöyle düşündüm D0naNım HaBeR™
    -Clanı ben kurmak istiyorum.
    -Clan asistanını clan üyeleri seçicek eğer başkan ben olursam.(kendini istemek yok.)
    -Hergün clan party yapılıcaktır.
    -Eğer bir boss çıktıysa clan toplanıp kesmeye gidecektir.Düşen boss drop ihtiyacı olana verilecektir.
    -Kosp,macro,dupe,skill bug,wıfe bunların hiçbirinin olmamasını istiyorum.

Benim diyeceklerim bu kadar eğer istiyorsanız buraya yazmanız yeterli . . .

Güzel 1 clan olmasını istiyorum . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 25 Kasım 2005, 17:23:28 >

• ben clana seve seve gelirim ama pek online olamıom(dün bilge bi tekme çaktım ekran kartım nanayı yedi) o yüzdende alacağını pek sanmıom şu anda oyuna da girmio geldim ko oynamak için int cafeye havamı alıom şu an alacağını sanmıom ama alırsan ben gelmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRK__

ben clana seve seve gelirim ama pek online olamıom(dün bilge bi tekme çaktım ekran kartım nanayı yedi) o yüzdende alacağını pek sanmıom şu anda oyuna da girmio geldim ko oynamak için int cafeye havamı alıom şu an alacağını sanmıom ama alırsan ben gelmek isterim
    bende gelirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goblet_Of_Fire

bende gelirim

Alıntıları Göster
    bdne gelirim ama önce şu olympiayaya bakalm bi kmler warmış:)
  • saolun görürsünüz en iyi clan bizimki olcakiddialıyım bu konuda

Donanım haber den isteyen herkesi alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 25 Kasım 2005, 18:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Dark___Blue***

saolun görürsünüz en iyi clan bizimki olcakiddialıyım bu konuda

Donanım haber den isteyen herkesi alırım
    bende gelecemmmm ama bi türlü giremedim yav hep dolu diyor nese gelirim bir ara inşallah nickim before olur büyük ihtimalle ama ne acacam bir türlü karar veremedim şimdiye kadar warrior hariç tüm çarlarla oynadım ne tavsiye edersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: before

bende gelecemmmm ama bi türlü giremedim yav hep dolu diyor nese gelirim bir ara inşallah nickim before olur büyük ihtimalle ama ne acacam bir türlü karar veremedim şimdiye kadar warrior hariç tüm çarlarla oynadım ne tavsiye edersiniz

Alıntıları Göster
    ya 2 si 3 ü de full
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xigenon Un Gm i Kim Arkadaslar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo2

ya 2 si 3 ü de full

Alıntıları Göster
    DEDİKLERİN BENİ COK ETKİLEDİ VE CLAN İSMİ DE COK GÜZEL GELMEK İSTERDİM AMA :) BEN KARUSUM NEYSE SAĞLIK OLSUN SİZLERE İYİ ÇALIŞMALAR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEZA_NEFRET5

DEDİKLERİN BENİ COK ETKİLEDİ VE CLAN İSMİ DE COK GÜZEL GELMEK İSTERDİM AMA :) BEN KARUSUM NEYSE SAĞLIK OLSUN SİZLERE İYİ ÇALIŞMALAR....

Alıntıları Göster
    sen calnı kurar kurmaz hber ver.

prıest actım sımdılık buffer +healer .
  • arkadaşlar şu anda 23 lwl battle priestim 30 u geçince bu dediklerim sadece bu yazıda kalmıyacaktır bundan emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 26 Kasım 2005, 13:28:58 >
  • quote:

arkadaşlar şu anda 23 lwl battle priestim 30 u geçince bu dediklerim sadece bu yazıda kalmıyacaktır bundan emin olun.
    BlooD CLANINA AYSONUNA KADAR ALIM YAPILACAKTIR OYUNDAKİ ADIM BERKANT LVL 31 + GELEBİLİR YARIN İSE 35+ '''!!! GECE FULL ONLİNE PM ATIN GECE
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

BlooD CLANINA AYSONUNA KADAR ALIM YAPILACAKTIR OYUNDAKİ ADIM BERKANT LVL 31 + GELEBİLİR YARIN İSE 35+ '''!!! GECE FULL ONLİNE PM ATIN GECE

Alıntıları Göster
    Ben healer açtim 33 level oldum. Adi Ancient. Şu an için clanimdan memnunum ama ilerki dönemlerde düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AphzL

Ben healer açtim 33 level oldum. Adi Ancient. Şu an için clanimdan memnunum ama ilerki dönemlerde düşünebilirim.

Alıntıları Göster
    şu nu fark ettim yeni serverın çogu karun onun için bu topiğe cwp az ben marodonda hep karus gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NuWaNdA_

şu nu fark ettim yeni serverın çogu karun onun için bu topiğe cwp az ben marodonda hep karus gördüm

Alıntıları Göster
    şu anda onu anlayamayız kim daha ii lwl kasarsa ve ii itemi olursa o taraf daha ii olr

yoksa düşün el morad ya da karuslar full çitin şel rakipleri civciv ama bilmem kaç milyon daha fazla kişi

olursa nolur olmassa nolur

• quote:

şu anda onu anlayamayız kim daha ii lwl kasarsa ve ii itemi olursa o taraf daha ii olr

yoksa düşün el morad ya da karuslar full çitin şel rakipleri civciv ama bilmem kaç milyon daha fazla kişi

olursa nolur olmassa nolur

Alıntıları Göster
    ya şu el moraddan ne anlıyosunuz anlamadım gitti!!
    arkadaşlar herkezi karusa davet ediyorum. karus olun hayatınızı yaşayın!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: CoM_X

ya şu el moraddan ne anlıyosunuz anlamadım gitti!!
    arkadaşlar herkezi karusa davet ediyorum. karus olun hayatınızı yaşayın!!!

Alıntıları Göster
    BEnde varım arkadaş(tabe alırsan)
    Nick _S4W_
    Job:Blade
    LVL.12

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Nick _S4W_
    LVL.12

Alıntıları Göster
    ABİ BENDE İSTERİM AMA DAHA ADAM ACAMADIM HEP LOG YUZUNDEN
    BENİALIRMISIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest

Nick _S4W_
    LVL.12

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dedim ya el morad olup da forumdan clan isteyen arkadaşa hayır demem

tabi yukarıdaki kurallara uyulacaksa

ama bi de galatasaraylı olmak lazım(şaka tabi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Dark___Blue*** -- 26 Kasım 2005, 14:49:12 >

• quote:

arkadaşlar dedim ya el morad olup da forumdan clan isteyen arkadaşa hayır demem

tabi yukarıdaki kurallara uyulacaksa

ama bi de galatasaraylı olmak lazım(şaka tabi)

Alıntıları Göster
    gelmek isterm tabi ama ilk gün oynadım 3/4 lvlde sinirden cıktım
    x 1 e geri döndüm cok kalabalık biras sakınlesmeden lvl kasamam:(

• quote:

Orijinalden alıntı: pc0576

gelmek isterm tabi ama ilk gün oynadım 3/4 lvlde sinirden cıktım
    x 1 e geri döndüm cok kalabalık biras sakınlesmeden lvl kasamam:(

Alıntıları Göster
    ben açtım char. ama çok kalabalık kasılmıyo lvl 21 de kaldı clana girmek isterim şuan elimde olmayan sebeplerden dolayı giremiyorum oyuna
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.