Şimdi Ara

###YEPYENİ SERWER OLYMPİA DA EL MORAD OLANLAR OKUSUN### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
1.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • peki etkinlik olsun die açtın ii yaptın..
    ona bişi demiyom hem benim gözüm pelerinde falan deil daha ne işe yaradıgını bile bilmiyom.......
    ben clana girerken noob olduğumu söyledim yani çok şey bilmiyom......
    sana şu alayı anlatayım;
    ben partydeyim adam beni çaarıyo gel party kuralım diyo bende clandan diye ok diorum...
    adam partyi kuruyo hoop beni atıyo partiden ne bişi söylüyo ne bişey ben pm atıyom soruyom ne oldu gibilerinden adam tınlamıyo.......
    ben çabuk sinirlenen biri deilim.olay partyde de olmak deil bel ki o partyde işe yaramıyorum dur...
    ama insan bişey söyler dimi hadi ozaman söylemedin ben pm atınca söyle böyle böyle die .....
    oyunda yeni olsamda bildiğim tek şey şu karşındakine herzaman insan gibi davran eger sende insan gibi muamele görmek istiyosan......
    yani hocam senin clanında böyle adamlar oldugu sürece sen o dediklerini biraz zor yaparsın.....
    herşeyden önce saygı.......

• kardeş biraz sert çıkmışım yukarıda ama biliyosun bu benim sorunum değil bunlar olucak tabiki bunları düzeltmek için çalışmıyorum mu zannediyosun? senden yukarıdaki yazı için özür dilerim
    clan şu anda iyiye gidiyor eksiklerin büyük bir bölümü tamamlandı senden tekrar özür diliyorum yukarıdaki yazı için çabuk sinirlenen bir yapım war bi de o yazıda fos çıktı işe yaramaz gibi lafları söylediğinde tepem attı özür diliyorum . . .

• bende olympiadayım warrior açtım dün akşam 27 oldu clana alırsanız sewinirim genellikle online oluorum
    genellikle olympia 2 deyim nick RuDeBoY pm atarsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trip1LikeDo -- 3 Aralık 2005, 12:51:48 >
  • tamam alırım sen online olduğunda bana pm atmaya çalış
  • tmm şimdi giricem hangi serwerdesin ?

olympia 1 , 2 , 3 ?

edit : hala cewap bekliorum ya 1 , 2 , 3 hangisindesin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trip1LikeDo -- 3 Aralık 2005, 13:08:26 >
  • ya hocam sende kusura bakma ben çabuk sinirlenmem ama......
    adam bizi insan yerine koyup bi cwp bile vermedi ( tek sinirlendigim şey bu)
    yoksa başka bi yönden demiyorum.......
  • o 3 teyim şu anda TR_BaTtLe_TR
  • DarkBlue hajım o2 gelsen ben ordayım Keinalarda takılıorum
  • nese wazgeçtim sen o3 te bekle geliorum hajım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trip1LikeDo -- 3 Aralık 2005, 15:03:47 >
  • yok mu başka gelen ?
  • hajı biz geldikte ne oldu sana ulaşılamıor o serverde deilmişin yane
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.