Bende Katılmak istiyorum ve bende battle priest lvl daha 7 alırsan sevinirim !
arkadaşlar clan kuruldu ve şu anda çok iyi gidiyo sadece donanım haberden adam almadım ama
Kosp,macro,dupe,skill bug,wıfe bunların hiçbiri kullanılmıyo clan party ler yapıcaz daha lwlları düşük
adamlar war gelmek isteyenler bana pm atsın . . . sadece buraya bende gelirim,ok gibi şeyler yazmayın tam
nick yazın . . .
_SeWeRim_ Elmorad Lvl 23 ... Peki senin Nick Nedir Sölede Seni Bulalım...
quote:
Orjinalden alıntı: KnıghT EmpiRe
_SeWeRim_ Elmorad Lvl 23 ... Peki senin Nick Nedir Sölede Seni Bulalım...
TR_BaTtLe_TR
ben ELFBOW bwnıde alırsanız sevınırımlvl22 ranger(şimdilik)
bende varım benide alın
nickim zabimaru lvl3x buffer
clan 30+ oldu ve şu anda herşey çok iyi gidiyo . . .
donanım haberden 5 kişi war
beyler bende gelmek istiyorum da benim server listesinde odin-xydonis-demios var ... sizin ki varklı bi sürüm mü? naıl girebilirim o serverlere????
yok mu başka gelen???
25 level _Bloody_Dagger_ alırmısınız
33 level defans warior alırmısınız?? pm atın
lvl 41 oldum olmpiada elmorad ım ne zaman alacaksınız yaw nick verin gelim benim nickim _SeWeRim_
quote:
Orjinalden alıntı: i love this game!!!
beyler bende gelmek istiyorum da benim server listesinde odin-xydonis-demios var ... sizin ki varklı bi sürüm mü? naıl girebilirim o serverlere????
sen myko indirmişsin. usko indirceksin. knightonlineworld.com
nick im TR_BaTtLe_TR pm lerinizi bekliyorum . . .
42 lwl oldum
ARKADAŞLAR BENDE Bİ KLAN KURDUM ADI KAYIBOYU BİRBİRİMİZİN KLANDA OLAMASAK BİLE EN AZINDAN BERABER PARTY YAPALIM DONANIM HABER OLARAK BELLİ SSAATE BULUŞALIM BU GÜN MESELA SABAHA KADAR TAKILABİLİRZ LVL 40 ASSSİAN NİCK CENGİZHAN ÖNEMLİ OLAN ELMORAD ÜSTÜNLÜĞÜ HEPİMİZ BUNUN İÇİN ÇALIŞALIM
quote:
Orjinalden alıntı: pipet
ARKADAŞLAR BENDE Bİ KLAN KURDUM ADI KAYIBOYU BİRBİRİMİZİN KLANDA OLAMASAK BİLE EN AZINDAN BERABER PARTY YAPALIM DONANIM HABER OLARAK BELLİ SSAATE BULUŞALIM BU GÜN MESELA SABAHA KADAR TAKILABİLİRZ LVL 40 ASSSİAN NİCK CENGİZHAN ÖNEMLİ OLAN ELMORAD ÜSTÜNLÜĞÜ HEPİMİZ BUNUN İÇİN ÇALIŞALIM
abi sen niye clan kurdun gelsene bana
hocam senin clan hikaye ........... bi sürü şey yaz mışşsın öle olcak böle olcak die ...... ama fos...... clanın işe yaramaz kusura bakma.........
bende isterim isim :::::ALEXANDER:::::
quote:
Orjinalden alıntı: sonner22
hocam senin clan hikaye ........... bi sürü şey yaz mışşsın öle olcak böle olcak die ...... ama fos...... clanın işe yaramaz kusura bakma.........
valla senin gözün pek yükseklerde şu anda clan 35 + olmak üzere ha sen diyosun ki ben pelerim isterin ben pelerin isterim sana karışmam sadece byebye derim burda clana gelenlerin çoğu biliyo clanda yazdığım kuralların hepsine uyuluyo ama dediğim gibi senin gözün çok yükseklerde sen her clana böyle "fos çıktı" gibi laflar yazarsan eziq diye adın çıkar demek istediğim sen istedin clana girmek ben sana hayır dedim mi? aldım seni clana sen beğenmedimn çıktın bu benim suçum mu?bi de işe yaramaz yazmışsın emin ol senin senin burda düşünmeden yazdığın laflar ondan daha işe yaramaz . . . kimse takmıyo bu laflarını ister fos çıktı yaz ister işe yaramaz yaz istersen küfür et ama ben bu clanı senin için değil donanım haberde bir etkinlik olsun diye açtım bunu da bil . . .