Şimdi Ara

YEPYENI SICAK SICAK HEBERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yeni fark ettim bu haberi knight sitesinde gördüm yeni hesap açamayan arkadaşlarmızıa
    bu derman olur ve neden açılmadığının kanıtı

Hello Knight Online Players,

The game servers have been brought back online but we are still experiencing some technical difficulties. Please bear with us while the Power-Up Store and login functions via the website are temporarily disabled. We look forward to seeing you in-game and thank you for playing Knight Online.

-The Knight Online Team

server teknik problem geçiriormuş bu yüzden giriş fonksiyonları ve powerup store kapanmış
    yani hem kayıt olmucak hem powerup store yok hemde siteye giriş yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcoldplayx -- 27 Şubat 2007; 15:28:04 >

• Nezaman açılır acaba?
  • Hello Knight Online Players,

Some exciting things are coming very soon to Knight Online!

A new world is coming! The world of Ronark will be ready for you to explore shortly so keep checking back for updates! In addition to this, a new Power-Up Store is going to be implemented so keep your eyes peeled!

We will be continuing to add content and make changes to the game to improve the gaming experience for all of our players. Make sure to keep visiting the website for any news on these and other changes that are on the way. Good luck in your adventuring and thank you for your continued support in Knight Online!

-The Knight Online Team

bu haberide gördüm demekki çok az kalmış hemde gelişinde yeni bi harita yada server gelcek
  • yeni maradon da haftaya gelıo 100mb mı neymıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

yeni maradon da haftaya gelıo 100mb mı neymıs

yeni maradon mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phytgriph -- 27 Şubat 2007; 16:16:46 >
  • yeni moradon server

k2 ye gene para akicak :D
  • Güzel.Gelsın pach mach,yenı maradon.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıcak Fırsatlar
    3 ay önce açıldı
    Banyo sıcak su sorunu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bİ MAradon için 100mggüsel bi yer olcak videosunu izleyen bilir ama 100mg fazla deilmi yav maradon için herhalde çok böyük olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_FMK_I

yeni maradon da haftaya gelıo 100mb mı neymıs

oha. bizim köy 50 mb be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.