Şimdi Ara

Yer kaplama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ssd kullanıyorum 35 gb oyun indirince kurulun esnasinda 100 gb yer kapliyor onceden boyle bi sorunum yoktu 35 gb ise 50 gb yer kaplardi ama suan 2 3 kat fazla yer kapliyor ssd bozulmus olabilir mi sizce her oyunda böyle yapıyor diski bicimlendirdim ancak fayda saglamadi ne yapmam gerek sorunun cozumunu bilen var mi ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bence Sorun Ssd de değil oyunu İndirdikten sonra yaptığınız ayarlar vs. yer kaplıyor olabilir yani kullanıcı verisinden bahsediyorum bence en mantıklısı bu

• Melih5060 kullanıcısına yanıt
    hocam herhangi bir ayar yapmıyorum oyun normal bir sekilde kurulurken su gibi yer kapliyor örnek 20 gb kurulum bi bakiyorum ssden 40dan fazla yer gidiyor belki daha fazla bir yanlisluk var yani format attim yine ayni durum korsan oyun orjinal oyun farketmeksizin cok yer yiyor 160 gb yer bostu 35 gb oyun indirdim inanin zor yetti 2 3 gb bos yer kaldi sizce bu sacmalik degil mi 600mb olan gta 5 modu kurulurken 6 gb yer yedi

• YMoonWalkery kullanıcısına yanıt
    O nasıl oluyor çok garip acaba yer ayırmak için mi öyle oluyor

• Şimdi aklıma geldi valorant exe indirikten sonra 20 MB fln valorant ayarlara bi baktım 20 GB yazıyordu

• Ben kafaya takmadım pek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.