Şimdi Ara

Yer kaplamayan subwoofer bagaj için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 500w lik subwoofer düşünüyorum hem aküye yük bindirmemesi hem de bagajda yer kaplamaması için ne tavsiye edersiniz piyasada 150 200tl ye JBL Lee var sahte tabi ama bunlar iş görürmü nasıldır?
    Teybim pioneer keh 8600
    Yer kaplamayan subwoofer bagaj için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Keh 9700r de alabilirim ilerde duruma bağlı

• Teybin kumandaya bakar mısın ahşap dolap gibi mübarek

Bu arada subwoofer'ı amfisiz kullanma gibi bir düşünceniz var sanırsam. Amfi olmadan subwoofer lardan hiç bir verim alamazsınız bu bir, ikincisi ise teybin çıkışını zorladığı için hemen olmasa da yakın bir zamanda arıza verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REDMOD

Teybin kumandaya bakar mısın ahşap dolap gibi mübarek

Bu arada subwoofer'ı amfisiz kullanma gibi bir düşünceniz var sanırsam. Amfi olmadan subwoofer lardan hiç bir verim alamazsınız bu bir, ikincisi ise teybin çıkışını zorladığı için hemen olmasa da yakın bir zamanda arıza verecektir.
    Kumanda eski tip uydu alıcısı kumandası gibi tam takoz

Soru sokan arkadaşa cvp

Subwoofera 50 watt güç, körüğü bile oynatmaz

En az 200 watt RMS anfi lazım.

• birde ben ekleme yapayım teybin verdiği 50 waatt güç rms değeri değildir 50 rms olsa hadi belki tam dıyurmasa bile çaldırır diyeceğim ama o teyp kanal başına en fazla 20 - 25 w rms verir
  • ben aracımda kendinden amfili alpine swe-815 subwoofer kullanıyorum. Minicik birsey bagajda yer kaplamıyor ve boyutuna göre sesi gayet yeterli. Öyle spl kasıp yoldaki arabaların alarmlarını çaldıracağım dersen yetmez ama aracın içinde gayet yeterli (sınırlarda kullanılırsa fazla bile gelebilir) , aracın dışında ise tatlı bir bass sesi alınabiliniyor.
  • Subwoofer gibi olmasa da iki adet bagaj pandizotuna oval hoparlör, biraz loud bir tık bass ile woofer varmış gibi çalar,, iki gün önce Pioneer teybe iki oval attık, arkadaş bayram etti ,, tabiki bellibir volumeye kadar,

Araç nedir bilmiyorum, MDF kabin ilede bi tik üst bass alınabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses yalıtımı ve cam filmi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.