Şimdi Ara

Yeraltı çarşısı psp slim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba psp slim Bakırköy yeraltı çarşısından alıcağım. Nerden almamı önerirsiniz.Bilen arkadaşlar daha önceden oradan alan arkd.önerilerinizi bekliyorum.Ve alırken nelere dikkat etmeliyim.Ek aksesuar neler almalıyım.Teşekkürler.

• doğan abi war..doğan elektronik yada ceylandan al..
  • Dogan agbi'den al derim zaten gerisini tanımıyorum
  • Doğan abiyi bilirim başka bilmem,
  • Tabi bu dedigim sen yeraltı carsısı dedigin içindi ben Psp'yi Oscar'dan aldım 2.el ve cok memnunum Hakan'ı uzun zamandır tanırım isini temiz yapar orayada bakabilirsin
  • Teşekkürler arkadaşlar peki alırken nelere dikkat etmeliyim. Ölü piksel olayı varmış nasıl anlaşılır. Ve ayrıca hemen oyun yüklüyorlarmı? Ve almamı önericeğiniz özellikle bunu al çok işine yarar diyeceğiniz aksesuar varmı?(ayrıca bugün bir sony bayisi ile konuştum orj psp slim daha gelmemiş fiyat sordum daha belli değil ama 600 ila 700 arasında dediler.Uçmuşlar anlıyacağınız.)
    Teşekkürler
  • Nasıl yok? Her yer psp slim kaynıyor, 340 ytl civarı fiyatları var, ne 600 ü ne 700 ü
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum ben orj sony bayisinden bahsettim spot değil.
  • Aferin sony bayisine 169.90 lık eski pspleri nede güzel kakalıyolar 600 e 700 e sonra kalkta orjinal al
  • Merhaba psp alacaksan hem ilgili hemde dürüst birisinden almalısın. Forumdaki dragonstroy bu ii piri ve çok değerli bir arkadaş.Ondan alan her yönüyle kârlı çıkar
  • quote:

Orjinalden alıntı: t-mac-83

dostum ben orj sony bayisinden bahsettim spot değil.

Bakırköy yeraltı çarşısında sony bayii mi var?bayiden alıp 2 katı ücret ödemek ne kadar mantıklı?
    Doğan abi güvenilir biri ama biraz pahalı..forumda satış yapan iki arkadaşımı öneririm sana.dragonstory veya khalkedon.ikisi ile de irtibata geç ve uygun fiyatlı olanı al derim ben..
  • www.feza elektronik in adresine gir oradaki fiyatlara bak çok hesaplı tahtakalede ama ıstersen yarın bır ara ıstersen
  • Arkadaşlar tavsiyeler için teşekkürler. Sony bayisi tabiki yeraltı çarşısında değil.Levent'te bir sony. Sadece ben yani orj psp slim'in ne kadar pahalı olacağını sölemeye çalışmıştım.Benimde zaten orj alma gibi bir niyetm yok. Herkese teşekkürler.Aksesuar ve neler almalıyım konsol yanında sizce.
  • Arkadaşlar, bugün psp alıyorum.Aynı anda versiyon düşürmede yaptıracağım.(Tam ne yapıldığını bilmememle birlikte) Oyunda yükleticeğim hangi oyunları tavsiye edersiniz ne yükleteyim oyun olarak. Daha çok fütbol basketbol ve counter tarzı oyunları seviyorum.Tavsiyeniz neler.Bide bu versiyon düşültme ile ilgili aslında hiçbirşey bilmiyorum.Bir rakamlar dönüyor ortada ne yapmamı önerirsiniz. thanks.
  • dostum psp alıcaksan forumdan @dragonstory arkadaşımızı öneririm. emin ol bana dua edersin. bence kendisiyle bir irtibata geç. her türlü konuda yardımcı olucaktır.
  • arkadaşlar doğubank civarında rainbow diye bi yer var .Orda 370 ytl ye psp slim+2gb ms pro satıyorlar.Yazılım yükleme de fiyara dahil.Acaba burası nasıl.Güvenilir mi..
  • bende psp 3004 slim v6.31 var sizin doğan abi bunu kırabilir mi ya da ceylan?Ve bir sorum daha var ben psp yi tv ye bağlayabilirmiyim özellikleri söylüyorum 106 ekran full hd led tv çalışırmı eğer psp yi bağlarsan compenent av kablosuyla yoksa başka kablo önerebilcek var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.