Şimdi Ara

Yerde 100 YTL(Lira) Bulsanız Ne Yaparsınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yedikten sonra "ulan bu bi tarafımdan çıkar kesin" diye düşüneceğimden giderim bi cami imamına veririm biri düşürmüş hayrına kullanın diye. param olmasın ama içim rahat olsun.

(yoksa giderim iddaa falan oynarım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

Ben almam. Ciddi söylüyorum. Çünkü alırsam o parayı kesinlikle harcayacağımı bilirim.

paranın kullanılış amacı o zaten dostum
  • ben almazdım. zaten benden sonra bi donanımhaber üyesi kardeşim gelceğinden ona bırakırdım.

Allah a şükür zula sağlam..
  • ben almam alırsam sahibini bulamam fakire vermekte n ekadar doğru bilmem en iyisi görmemiş gibi davranmak cüzdan felan olsa alırdım ama parayı almam.
  • bi ko cuya sorsan premium alırım der
  • Böle soru mu olr harcarım
  • alırım. gider iddaa ya ve beygire yatırırım. ya herro ya merro derim. artanıyla da bir kalem bir cetvel bir de çikolata alırım.
  • Sigara mı yakarım? Eğilir almam gerçi ama. Tenezzül etmem.
  • Annem hep der.Haketmediğin bir parayı ya da başka bir eşyayı sahiplenirsen, daha değer verdiğin bir şeyi kaybedersin.Tesadüf olabilir ama bugüne kadar hep doğru çıktı
  • Alıp kolluk kuvvetlerine götürürsün,5yıl boyunca sahibi çıkmaz ise senindir
  • 150 ytl bulduk arkadaşlarla beraber gittik iddaa ya yatırdık dedik zaten hayır gelirse bu paradan burdan gelir ki gelmedi zaten bütün maçlardan yatttıık
  • Abi şimdi parayın sahibini bulmak çok zor yav hepsi yalan konuşur benim benim diye valla harcamak lazım dikkat ederse iyi eder.Etmezse sonucu kötü olur yemek lazım parayı...
  • direk cebe ne iyi olur şu aralar bi 100 ytl bulsak...
    50de olur
    20de olabilir
    10 bulsam oda olur
    5e de hayır demem
    1 ytl'yide alırım yani...
  • 100 euro bulmuştum okulda. gittim güvenliğe verdim duyurun dedim.. sonuçta ya birinin yurt parası yada harç parası falandır dönem başıydı çünkü.. sonra o para ne oldu bilmem ..gene aynısı gene aynısını yaparım...haram olduğu için değil, insan olduğum için...
  • camiye yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: suree

ben almam alırsam sahibini bulamam fakire vermekte n ekadar doğru bilmem en iyisi görmemiş gibi davranmak cüzdan felan olsa alırdım ama parayı almam.

niye para kesmez kredi kartı, çek falan daha iyi gider hesabı mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkMourning

camiye yardım

• parayi alirim gercekten ihtiyaci olduguna emin oldugum fakir birine veririm. hic bise bulamasam kasaba gider pirzola biftek alip sokakta kedi kopege dagitirim.

bi keresin de yolda saat bulmustum ne cok ii ne de cok dandik biseydi. buldugum yerde islek bi yer sayilirdi. 5-10 dakka etrafa bakindim niye bakindiysam belki sahibi gelir umidiyle heralde kimse gelmedi dogal olarak ben de yol da gordugum bi hamala verdim saati.
  • Paraya dokunmam bile...
  • Alır zor günler için saklarım
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.