Şimdi Ara

Yerde 100 YTL(Lira) Bulsanız Ne Yaparsınız? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 defa cüzdan buldum, birisini parkta bulmuştum ve semt karakoluna teslim ettim. diğerini havaalanında bulmuştum epey şişkindi baya euro vardı, havaalanı polisine teslim ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

parayi alirim gercekten ihtiyaci olduguna emin oldugum fakir birine veririm. hic bise bulamasam kasaba gider pirzola biftek alip sokakta kedi kopege dagitirim.

bi keresin de yolda saat bulmustum ne cok ii ne de cok dandik biseydi. buldugum yerde islek bi yer sayilirdi. 5-10 dakka etrafa bakindim niye bakindiysam belki sahibi gelir umidiyle heralde kimse gelmedi dogal olarak ben de yol da gordugum bi hamala verdim saati.

saat zaten hamalınmış seni dövememek için zor tutmuş kendini..

• küçükken çok buluyodum yerden. şimdi kuruş geçmiyo elimize sokaklardan biz büyüdük kirlendi dünya yaw
  • yamaha apx500 alırım.gerçi yetmez 100 lira ama katkı sağlar.
  • alırım harcarım.Sahibi bulunacak değilya.
  • Direk Cebe..!!!
  • Öğrenci adamız tabiki anında cebe atarım alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mt.w3

sahibini ararım

• anket yapsana kardeş
  • Cebe atarım ama cüzdansa kimlik çıkarsa karakola veririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

2 defa cüzdan buldum, birisini parkta bulmuştum ve semt karakoluna teslim ettim. diğerini havaalanında bulmuştum epey şişkindi baya euro vardı, havaalanı polisine teslim ettim.

yapma yaaa
  • şahid tutar cart curt yaparım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizerus -- 2 Temmuz 2007; 0:29:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: istanbuli

quote:

Orjinalden alıntı: LoST_PaTRoL®

parayi alirim gercekten ihtiyaci olduguna emin oldugum fakir birine veririm. hic bise bulamasam kasaba gider pirzola biftek alip sokakta kedi kopege dagitirim.

bi keresin de yolda saat bulmustum ne cok ii ne de cok dandik biseydi. buldugum yerde islek bi yer sayilirdi. 5-10 dakka etrafa bakindim niye bakindiysam belki sahibi gelir umidiyle heralde kimse gelmedi dogal olarak ben de yol da gordugum bi hamala verdim saati.

saat zaten hamalınmış seni dövememek için zor tutmuş kendini..

valla ole olsa Turk filmi gibi olurdu bu arada hamala nerden rastladin dersen buldugum yer beyazit tarafiydi malum o tarafta ticaret ve esya tasimaciligi yogun usta bunu yolda buldum sahibi de yok al kullan dedim eyvallah abi diyip gitti.

• fakire fukaraya dağıtırım..
  • Daha evvel yerde 50ytl buldum, sahibini bulamadım diye gidip bi Cd player aldım.(6-7 yıl evvel) Cd playerı 2 gün kullandım, 3. gün bozuldu. Servisine gittim, cihazın garantisi yok dedi. Satıcıya gittim meğer mal spotmuş, adam da agresifin kralıydı, bi de adamla kavga ettik. Yani cihaz çöpe gitti.

Fethiyede çalışırken içi sterlinlerle dolu cüzdan buldum, sahibini buldum, adam bana 100 sterlin verdi teşekkür olarak.

Çocukken dersanede çok güzel bir saat buldum, gittim rehberlik hocasına verdim. 1 ay sonra adamın oğlu dersaneye babasının yanına geldi, bir de baktım kolunda benim bulup verdiğim saat...

Bu olaylardan bir ders çıkarttım,

1-Yerde bulduğun parayı kendine harcamayacaksın, mümkünse birisine yardım edeceksin.
    2-Sahibini biliyorsan hemen götürüp vereceksin, sana artılarıyla bile dönüyor.
    3-Bulduğun birşeyi asla sahibi hariç kimseye teslim etmeyeceksin.

• yerde para buldun diyelim sormalısın bu kimin diye ama ormanda geziyon mesela ıssız bi yer kimseler yok o zaman buldun para o zaman harcayabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erman90

direk cebe ne iyi olur şu aralar bi 100 ytl bulsak...
    50de olur
    20de olabilir
    10 bulsam oda olur
    5e de hayır demem
    1 ytl'yide alırım yani...

• almam tabiki ama alırmış gibi yaparım
  • kucukken az almadim
    simdi bulsam yerde birakmam ama ne yaparim bilmiyorum.
  • beyler herkes burda almam der ama kimsenin de o parayı almiyacagını zannetmiyorum....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.