arkadaslar buglu sw lerde yere düsen buglu ex +9 f.o itemler oluor bunlari almanin bir yolu yokmu ? olmsi lazm varsa paylasa bilecek varmi die konu actim ? ? ?
Bunları nasıl alabiliriz diye değil de bunların gözükmesini nasıl engelleyebiliriz diye sormak lazım
hmmm kisacasi alinmior demek istiorsun evet ya o zmn engelleyelim canim cekio yerde +9 skil opt luck yazan itemin durmasi :( + ex
Bazı versiyonlarda oluyo öle yha. ESKiden bi server oynuyodum ama versiyonu hatırlıyamıyom
yere exc +9 dragon armor "skill" + luck + option düşüyodu almak için ugraşıyoduk ama alamıyoduk
Bide Skilli armor ilk defa görüyodum o zmalar euheuhueuh
:):):):) öle ama arkds ztn ex giyemion bide yerde full ex görünce canin cekio :)
exc ıtemler kaldırılıyor season kaç ?? kaldırması cok basıt o exp ıtemlerın dusme oranı %100 dür sen onu %0 yap düşmez...
Bahsettiği o değil :) senin dediğin itemeler yerden alınabiliyor bunlar durup dururken mekanda beliren neydüğü belirsiz excellent itemler
evet seninde dedigin ex item drop rate onu bilioruz ben baskasinin sw sini oynuorum yere bone blade düsüo full mesla plate armor düsüo yaninda skil yazio :):):)::):):)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme