arkadaşlar dün yeni sistem kurdum 2 adet ethernet kartı var makinede interneti paylaştırmak için bugün ayarlarını yapıp notebooktan bağlanmak için ağ bağlantısı kısmını açtım 3 tane yerel ağ bağlantısı var birisi onboard olan 3com eternet diğeri surecom benim sonradan paylaşım için taktığım eternet ama orda birde yerel ağ bağlantısı 3 var altındada MİCROSOFT TV/VİDEO CONNECTİON YAZIYOR ve etkin ve devre dışıda bırakamıyorum...yardımlarınızı berkliyorum arkadaşlar...
2 tane ethernet e gerek yokki.
quote:
Orjinalden alıntı: h3llk1ng
2 tane ethernet e gerek yokki.
kardeş gerikli olup olmadığını sormuyor zaten,ayrıca bazen 2 ethernet kartı gerekiyor anlaşılan sen bilmiyorsun,(mesela sen interneti ethernetten alıyorsundur ve yine o ikinci ethernet kartıyla başka bir makinaya çıkış yapabilirsin)neyse brute kardeş birde güvenli kipte silmeyi dene yada devre dışı bırak yada daha önceki bir tarihe sistem geri yükleme yap
BİLGİYARIM SAĞTIK ÖZELLİKLER
DONANIM/AYGIT YÖNETİCİ
ORADAN KULLANMAK İSTEMEDİĞİM ETHERNET KARTINI SEÇ VE SAĞTIK YAPIP DEVRE DIŞI BIRAK DEDİĞİN ZAMAN SANIRIM SORUNUN ÇÖZÜLÜR
web cam takılıysa ondan yapıyodur. web cami de yerel ag baglantısı olarak görüyor genelde