Şimdi Ara

yerel ağ bilgisayar tavsiyeleri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi tanıdığım işletmesi için 2 masaüstü ve 1 server toplamak istiyor.. bütçe oldukça kısıtlı olduğundan 1200$ ı geçmemeyi düşünüyor. Ama masaüstüler performans olarak photoshop, 3ds max çalıştırabilir düzeyde olmalı yani ekran kartları bi nebze güçlü olmalı. Kendim araştırmamı yaptım, sizin tavsiyelerinize göre de tavsiyemi ileteceğim.. not: monitor dahil..

benim de kafamdan geçen bi kaç şey var aslında athlon ii x2 tarzı bir işlemci almak felan mantıklı, makul gözüküyor.

şimdiden teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: zamazengo

Bi tanıdığım işletmesi için 2 masaüstü ve 1 server toplamak istiyor.. bütçe oldukça kısıtlı olduğundan 1200$ ı geçmemeyi düşünüyor. Ama masaüstüler performans olarak photoshop, 3ds max çalıştırabilir düzeyde olmalı yani ekran kartları bi nebze güçlü olmalı. Kendim araştırmamı yaptım, sizin tavsiyelerinize göre de tavsiyemi ileteceğim.. not: monitor dahil..

benim de kafamdan geçen bi kaç şey var aslında athlon ii x2 tarzı bir işlemci almak felan mantıklı, makul gözüküyor.

şimdiden teşekkürler..

İş yerimize monitörü sahibinden sitesinden almıştık, 5 adet için adet başına 180 tl ye anlaşmıştık, istersen bi bak.Bütçe olarak 1200 dolara kdv dahil mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-monitor-led-aoc-e936swa-28896178/detay

• evet fiyat kdv dahil :/ monitor tavsiyen için teşekkür ederim .. ama yine de sistemleri hesaplı bir şekilde toplamam konusunda yarıma ihtiyacım olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.