Şimdi Ara

Yerel D diski kurtarmaa!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • D'yi biçimlendirip getdataback programıyla dosyalarınızı kurtarmayı deneyiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflusak

quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

quote:

d sürücüsünü como ile şifreledim bu yaklaşık 2 3 saat sürdü.Pc yi kapatıp açmaya çalıştığımda pc windows başlatıyordan ileri gitmedi.Bende format attım c ye.Formattan sonra D yi açmaya kalktığımda biçimlendirmemi istedi.Bende programı tekrar yükleyip açmayı denedim ama program d disk ini görmedi.Arkadaşın tavsiyesi üzerine acronisi kullanarak yedekleyip tekrar backup yaptım.Aynı sorunla tekrar karşılaştım.Şuan diskin bende acroniste yedeği var. lütfen yardım edin resimler çok önemli benim için..

acronisle neyin backup'ını aldınız? aldığınız yedeğin boyutu ve bölümün boyutu nekadar? yedekleyip tekrar backup yaptım derken aldığınız yedeği kriptolu bölüm üzerine mi yazdınız?

D yi yedekledim.260 gb görünüyor ama yeni bir 50 gb yer oluşturup yere tekrar geri yükledim.

Disk yönetiminin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

tekrar söylüyorum disk Comodo ile şifrelendiği için başka bir programla kurtarma şansınız yok. Ben en iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama benim işim bu o nedenle üstüne basa basa söylüyorum. Ayrıca d'yi biçimlendirirseniz veya herhangi bir şekilde değişiklik yaparsanız verilerinize sonsuza kadar elveda dersiniz.

bir şekilde programa d'yi göstermeniz lazım. Format atmadan önceki sisteme kurduğunuz Comodo ile formattan sonra kurduğunuz Comodo arasında sürüm fakı varsa uyumsuzluk meydana gelmiş olabilir.

acronisle yedek değilde disk clone yapıp sektör sektör kopyasını alarak başka bir sisteme aktarabilirsiniz. bu şekilde başka bir sistemdede deneme şansınız olur.

• oflusak O kullanıcısına yanıt
    http://www.youtube.com/watch?v=5BDye2GXOuw Kanalımda mevcut ..
  • Format esnasında d yi silmiş ama formatlamamişsın. bölümü çok basit bir şekilde kurtarabilirdik ama yanlış yönlendirilmişsin. aslında halada kurtarılabilir ama biraz uğraşmak ve işinin ehli biri lazım.
    sadece kafama takılan bir kaç yer var.
    d haricinde yeni bir bölüm oluşturup formatladinmi?
    d yi fotmatladinmi?
    ve daha iyi yorum yapabilmek için pc nin disc yönetim ekranını buraya koyabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 18 Aralık 2013; 21:45:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

d sürücüsünü como ile şifreledim bu yaklaşık 2 3 saat sürdü.Pc yi kapatıp açmaya çalıştığımda pc windows başlatıyordan ileri gitmedi.Bende format attım c ye.Formattan sonra D yi açmaya kalktığımda biçimlendirmemi istedi.Bende programı tekrar yükleyip açmayı denedim ama program d disk ini görmedi.Arkadaşın tavsiyesi üzerine acronisi kullanarak yedekleyip tekrar backup yaptım.Aynı sorunla tekrar karşılaştım.Şuan diskin bende acroniste yedeği var. lütfen yardım edin resimler çok önemli benim için..

acronisle neyin backup'ını aldınız? aldığınız yedeğin boyutu ve bölümün boyutu nekadar? yedekleyip tekrar backup yaptım derken aldığınız yedeği kriptolu bölüm üzerine mi yazdınız?

D yi yedekledim.260 gb görünüyor ama yeni bir 50 gb yer oluşturup yere tekrar geri yükledim.

Disk yönetiminin ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

tekrar söylüyorum disk Comodo ile şifrelendiği için başka bir programla kurtarma şansınız yok. Ben en iyi bildiğimi iddia etmiyorum ama benim işim bu o nedenle üstüne basa basa söylüyorum. Ayrıca d'yi biçimlendirirseniz veya herhangi bir şekilde değişiklik yaparsanız verilerinize sonsuza kadar elveda dersiniz.

bir şekilde programa d'yi göstermeniz lazım. Format atmadan önceki sisteme kurduğunuz Comodo ile formattan sonra kurduğunuz Comodo arasında sürüm fakı varsa uyumsuzluk meydana gelmiş olabilir.

acronisle yedek değilde disk clone yapıp sektör sektör kopyasını alarak başka bir sisteme aktarabilirsiniz. bu şekilde başka bir sistemdede deneme şansınız olur.

Yerel D diski kurtarmaa!!!!!
     Yerel D diski kurtarmaa!!!!! Yerel D diski kurtarmaa!!!!! Yerel D diski kurtarmaa!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oflusak -- 19 Aralık 2013; 14:23:42 >

Ben daha önce bu yazılımı kullanmamıştım. Araştırdım biraz, çok sayıda şikayetçi var. Programın bir sürü bug'ı var. Bu program ile bir bölümü kriptoladığınızda program diskin boot sektöründe değişiklikler yapıyor. Buda antivirüs programları tarafından virüs olarak algılanmasına ve windowsun açılmamasına sebep oluyormuş. Ayrıca raid sistemlerde de hata veriyormuş. benim sistemide az kalsın çökertiyordu ki son anda kurtarabildim. bu programı nereden buldunuz hayret doğrusu.

neyse programın tools menüsünde daha önceden kripto yaptığınız bölümleri ekleme seçeneği var. Bir deneyin bakalım belki işe yarar. ama diski hangi algoritmayla şifrelediğinizi hatırlamanız lazım.

1. öncelikle tools menüsü altından add encrypted partition seçin.

2. Password veya Usb hangisi ile kriptoladı iseniz onu ve D'yi seçin.

3. Şifreyi, hash algoritmasını ve kripto algoritmasını seçin.

4. bu aşamadan sonra inşallah bölüm programın ana menüsünde görünür.

• quote:

Ben daha önce bu yazılımı kullanmamıştım. Araştırdım biraz, çok sayıda şikayetçi var. Programın bir sürü bug'ı var. Bu program ile bir bölümü kriptoladığınızda program diskin boot sektöründe değişiklikler yapıyor. Buda antivirüs programları tarafından virüs olarak algılanmasına ve windowsun açılmamasına sebep oluyormuş. Ayrıca raid sistemlerde de hata veriyormuş. benim sistemide az kalsın çökertiyordu ki son anda kurtarabildim. bu programı nereden buldunuz hayret doğrusu.

neyse programın tools menüsünde daha önceden kripto yaptığınız bölümleri ekleme seçeneği var. Bir deneyin bakalım belki işe yarar. ama diski hangi algoritmayla şifrelediğinizi hatırlamanız lazım.

1. öncelikle tools menüsü altından add encrypted partition seçin.

2. Password veya Usb hangisi ile kriptoladı iseniz onu ve D'yi seçin.

3. Şifreyi, hash algoritmasını ve kripto algoritmasını seçin.

4. bu aşamadan sonra inşallah bölüm programın ana menüsünde görünür.

Allah senden razı olsun dediklerini yaptım ve oldu.Çok sağol beni büyük bir sıkıntı dan kurtardın.Senin için yapabileceğim birşey var mı ?

Canın sağ olsun kardeşim, problemin çözüldüyse ne ala. ben herhangi bir beklentim olmadan yardımcı olmaya çalıştım sana. yalnız bundan sonrası için tavsiyem veriyi bölümden dışarı aldıktan sonra biçimlendirip, eğer yine kriptolamak istiyorsan windows bitlocker veya truecrypt kullanmandır. ayrıca önce bölümü kriptola veriyi sonra aktar ki yine bir sorun çıkarsa veri kaybı yaşamayasın.
  • quote:

Canın sağ olsun kardeşim, problemin çözüldüyse ne ala. ben herhangi bir beklentim olmadan yardımcı olmaya çalıştım sana. yalnız bundan sonrası için tavsiyem veriyi bölümden dışarı aldıktan sonra biçimlendirip, eğer yine kriptolamak istiyorsan windows bitlocker veya truecrypt kullanmandır. ayrıca önce bölümü kriptola veriyi sonra aktar ki yine bir sorun çıkarsa veri kaybı yaşamayasın.

Bilgisayar açılırken enter the password yazısı çıktı.Ve windows başlatılıyordan ileri gitmedi bende geri yükleme yaptım.Ve yine dosya şifreli gözüktü.Gösterdiğin uygulamayı birdaha yapmaya çalıştığımda bu sorun çıktı önüme ne yapabilirim. ?

Yerel D diski kurtarmaa!!!!! Yerel D diski kurtarmaa!!!!!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.