Şimdi Ara

Yerel D diski kurtarmaa!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comodo Disk Encryption ile yerel disk d yi şifreledim.Pc yi kapattıp açtığımda pc açılmadı bende format attım.Şimdi Diski benden biçimlendirmemi istiyor.Lütfen yardımcı olun.İçinde 20 gb lık resim arşivim var....

• Bazi recovery ( silibmis ogeleri kurtarma secenegi var ama diskin 2sinide silerseniz o zaman resim mesim kalmaz benden soylemesi ) hepsi gider kurtaramazsinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yapabilirim ne tavsiye ediyorsun? Kurtarabilir miyim Resimleri.?
  • programi tekrar kurup acmayi denedin mi?..acronis true image programi ile d dekileri alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • işin zor acronis te görmez recovery porogramlarıda diskin içindekileri
  • Programı kurup denedim ama D dsikini program görmüyor.
  • acronis programini bir dene ..d yi komple kopyalayacaktir..sana sorar neleri kopyalicam diye isaretlersin icindekileri..dahili diskin varsa onun icine d yi yedek alir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bozuk HDD'den Veri Kurtarma
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programı indiriyorum.Deneyeceğim İnşaallah olur.
  • hadi bakalim kolay gelsin..nasil kullanildigini netten kisa bir oku..basit ama sen yine oku ;)

• D nin yedeğini acronisle backup la aldım ama içini açtığımda boş gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oflusak

D nin yedeğini acronisle backup la aldım ama içini açtığımda boş gözüküyor.

aldigin backup u baska pcye yazdirdin mi?..bir tane bolum olustur.d sigacak kadar..ornedin 50 gb..sonra programi usb ile baslat..recovery yap..d yi yeni bolume geri yazdir.

• Dediğini yaptım.Bitince yine disk biçimlendir dedi.Bende biçimlendirdim.İçi boş şimdi.
  • Merhaba;

Size yardımcı olabilmemiz için başından beri ne yaptınız neyi formatladınız daha detaylı anlatır mısınız?

Bölümü Comodo ile kriptoladığınız için orayı ancak Comodo ile açabilirsiniz. Diğer hiç bir yazılımla uğraşıp zamanınızı harcamayın.
  • d sürücüsünü como ile şifreledim bu yaklaşık 2 3 saat sürdü.Pc yi kapatıp açmaya çalıştığımda pc windows başlatıyordan ileri gitmedi.Bende format attım c ye.Formattan sonra D yi açmaya kalktığımda biçimlendirmemi istedi.Bende programı tekrar yükleyip açmayı denedim ama program d disk ini görmedi.Arkadaşın tavsiyesi üzerine acronisi kullanarak yedekleyip tekrar backup yaptım.Aynı sorunla tekrar karşılaştım.Şuan diskin bende acroniste yedeği var. lütfen yardım edin resimler çok önemli benim için..
  • Hiren boot cd ile problemli disk üzerindeki dosyalara biçimlendirme yapmadan ulaşabilirsiniz. Dosyalarınızı yedekleyin. Sonrasında diski biçimlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

Hiren boot cd ile problemli disk üzerindeki dosyalara biçimlendirme yapmadan ulaşabilirsiniz. Dosyalarınızı yedekleyin. Sonrasında diski biçimlendirin.

disk kriptolu, hiren boot cd, acronis vs. vs. hiçbiri diskin içindeki veriyi görmeyecektir. hiren boot cd kullnmanın temel mantığı açılmayan windows içindeki verileri kurtarmaktır. mesela windows veya kullandığım herhangi bir işletim sistemi çöktü diski çıkarıp başka bir sisteme bağlama imkanım yok o zaman hiren boot cd den boot ederim ve veriye ulaşırım. kripto meselesi apayrı bir mevzu, şu an veri tamamen çöp yığını halinde. ancak doğru algoritma ile anlamlı hale getirilebilir.
  • quote:

d sürücüsünü como ile şifreledim bu yaklaşık 2 3 saat sürdü.Pc yi kapatıp açmaya çalıştığımda pc windows başlatıyordan ileri gitmedi.Bende format attım c ye.Formattan sonra D yi açmaya kalktığımda biçimlendirmemi istedi.Bende programı tekrar yükleyip açmayı denedim ama program d disk ini görmedi.Arkadaşın tavsiyesi üzerine acronisi kullanarak yedekleyip tekrar backup yaptım.Aynı sorunla tekrar karşılaştım.Şuan diskin bende acroniste yedeği var. lütfen yardım edin resimler çok önemli benim için..

acronisle neyin backup'ını aldınız? aldığınız yedeğin boyutu ve bölümün boyutu nekadar? yedekleyip tekrar backup yaptım derken aldığınız yedeği kriptolu bölüm üzerine mi yazdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hd_doctor

quote:

d sürücüsünü como ile şifreledim bu yaklaşık 2 3 saat sürdü.Pc yi kapatıp açmaya çalıştığımda pc windows başlatıyordan ileri gitmedi.Bende format attım c ye.Formattan sonra D yi açmaya kalktığımda biçimlendirmemi istedi.Bende programı tekrar yükleyip açmayı denedim ama program d disk ini görmedi.Arkadaşın tavsiyesi üzerine acronisi kullanarak yedekleyip tekrar backup yaptım.Aynı sorunla tekrar karşılaştım.Şuan diskin bende acroniste yedeği var. lütfen yardım edin resimler çok önemli benim için..

acronisle neyin backup'ını aldınız? aldığınız yedeğin boyutu ve bölümün boyutu nekadar? yedekleyip tekrar backup yaptım derken aldığınız yedeği kriptolu bölüm üzerine mi yazdınız?

D yi yedekledim.260 gb görünüyor ama yeni bir 50 gb yer oluşturup yere tekrar geri yükledim.

• quote:

quote:

Hiren boot cd ile problemli disk üzerindeki dosyalara biçimlendirme yapmadan ulaşabilirsiniz. Dosyalarınızı yedekleyin. Sonrasında diski biçimlendirin.

disk kriptolu, hiren boot cd, acronis vs. vs. hiçbiri diskin içindeki veriyi görmeyecektir. hiren boot cd kullnmanın temel mantığı açılmayan windows içindeki verileri kurtarmaktır. mesela windows veya kullandığım herhangi bir işletim sistemi çöktü diski çıkarıp başka bir sisteme bağlama imkanım yok o zaman hiren boot cd den boot ederim ve veriye ulaşırım. kripto meselesi apayrı bir mevzu, şu an veri tamamen çöp yığını halinde. ancak doğru algoritma ile anlamlı hale getirilebilir.

Bahsettiğiniz hiren boot cd'nin sadece bir modülü. Hiren boot cd içerisinde bu modülün dışında bir çok modül bulunmaktadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_9748156/tm.htm

Bu konuda kısa bir tanım yapılmış. İnternette kısa bir araştırma sonucunda çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz hiren boot cd'nin sadece bir modülü. Hiren boot cd içerisinde bu modülün dışında bir çok modül bulunmaktadır.

http://forum.donanimhaber.com/m_9748156/tm.htm

Bu konuda kısa bir tanım yapılmış. İnternette kısa bir araştırma sonucunda çok daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yani hangi program benim isime yarar?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.